返回列表 回復 發帖
原帖由 viento 於 2008-2-2 06:43 PM 發表

我知道~~成日有人同我咁講
但訓唔著都冇計€~~:onion14:
我的吹眠歌...

回復 #46 Gabriel_Lum 的帖子

我聽緊佢首...龍的傳人~~~
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 viento 於 2008-2-2 06:54 PM 發表

呵呵~~~掛住邊個....係.......秘密~~~
晤好挂住我就得啦
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 viento 於 2008-2-2 06:56 PM 發表
我聽緊佢首...龍的傳人~~~
佢... :019: 你一定吾知我的花名...
原帖由 viento 於 2008-2-2 06:29 PM 發表

喵喵原來係女仔~~~我都未知添~~~:onion14:
而家知都未遲~~我要離開一粒鍾稍後見
原帖由 kingworld 於 2008-2-2 06:58 PM 發表

晤好挂住我就得啦
你咁講即係你想我掛住你啦~~~:onion14:
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-2-2 06:59 PM 發表

佢... :019: 你一定吾知我的花名...
你個花名~~
我真係唔知wor~~
有乜特別~~~
原帖由 wwinglin 於 2008-2-2 07:02 PM 發表

而家知都未遲~~我要離開一粒鍾稍後見
拜拜~~喵喵
你返嚟果時,我應該去咗訓~~
原帖由 viento 於 2008-2-2 06:48 PM 發表

你最近好飄忽~~飄上飄落...留完一貼又唔見人~~~:onion14:
哈。。哈。。你唔知我识闪架。。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 viento 於 2008-2-2 07:05 PM 發表

你個花名~~
我真係唔知wor~~
有乜特別~~~
甘算了:019: :019: ...我都是隐姓埋名好啦
原帖由 kingworld 於 2008-2-2 06:48 PM 發表

你都来
系啊。。喵喵开新帖。。我点都要来呀。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-2-2 07:07 PM 發表

迅间转移 ...孙悟空那招...
原帖由 wk.hoo 於 2008-2-2 07:07 PM 發表

小心d~~病人速度會減低,小心閃唔到~~~:onion14:
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-2-2 07:07 PM 發表

甘算了:019: :019: ...我都是隐姓埋名好啦
係唔係掛~~~勾起人家個好奇心就唔講.....:019:
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-2-2 07:11 PM 發表

迅间转移 ...孙悟空那招...
哈。。哈。。你都潜左水好耐喎。。