返回列表 回復 發帖
原帖由 lux1261 於 2008-2-3 04:53 AM 發表

甘黑暗
你.....嚟依度應該比我耐吧~~!!
你唔知咩~~!!!所以同你講咗,小心佢~~
不過,只要自己做好自己,就唔駛几怕佢~~~:onion14:
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 lux1261 於 2008-2-3 05:16 AM 發表

ok la   
亞妹~~你返嚟啦~~
我仲以為你背后面俾人插到傷晒,搽完藥都起唔到身添~~
你冇事嗎??嚟....飲杯茶休息下先~~~:onion14:
原帖由 hkec 於 2008-2-3 05:29 AM 發表
網絡術語

「小朋友」指心智不成熟、談論幼稚話題、講粗口以及喜愛盲目批評別人等人士,所以年齡上已屬成年的也可以是「小朋友」。

而「小朋友化」的英文為childrenization。E.g As leon li is already a children,c ...
不知道這位朋友是何方神聖,為什麼會在這個時候發這樣一貼呢?

看你的閱讀權限好像和我一樣喔~~

難度一d你睇唔到的東西,我會看到嗎??真讓人百思不得其解~~

不過都多謝你的資料~~
原帖由 lux1261 於 2008-2-3 05:33 AM 發表

無野喎!流完眼淚啦!
佢都公開道鎌左米完罹!
大家仲響tvb一家人!
當然啦~~大家以和為貴迷好lor
大家都係想個論壇做好d啫~~~:onion14:

回復 #299 crazie 的帖子

訓醒啦~~~你錯過咗一個好時晨了~~:onion14:
原帖由 crazie 於 2008-2-3 05:43 AM 發表
Viento..亞妹...Hello !
早安~~你果邊几點啦???
原帖由 crazie 於 2008-2-3 05:48 AM 發表

Felixng 話我唔用頭像,會好核突喎,口咁咪摷張舊想出黎貼咯!

有無跟TVB片集?
仲乜咁聽Felixng話啫~~

核唔核突駛乜佢講wor~~~
原帖由 woofy 於 2008-2-3 05:46 AM 發表
多一個朋友好過多一個敵人
哈哈~~大家咁話啦~~
原帖由 crazie 於 2008-2-3 05:49 AM 發表

Sorry... 剛到公司!

有的人係要做先有得食賈! :(
唔緊要~~

星期六你都要返工???
原帖由 lux1261 於 2008-2-3 05:51 AM 發表

睇左2集和未濃情
我都啱啱睇咗兩集

覺得好好睇,因為有我最中意食的壽司...
原帖由 lux1261 於 2008-2-3 05:56 AM 發表

ok la
秀才遇上兵...我睇左一集就唔再追!
依套野.....勁無聊

唉~~tvb d 片越來越冇水準~~
搞到我都好小睇
原帖由 lux1261 於 2008-2-3 05:57 AM 發表

大宇好誇
同事~~無野做都睇下
個人覺得里面d 壽司, 魚生最正....

因為真係好名貴, 記得真正在日本吃的魚身, 小小的一碟, 已經要几百蚊美金~~
原帖由 woofy 於 2008-2-3 05:58 AM 發表

我都鍾意食壽司不過我未睇o個套戲
唔怪得我地鍾意玩迴轉壽司 flash game 啦!
我玩極都唔過 58000 分!  :onion03:
我今日本來打算去吃迴轉壽司,但俾人甩底~~

個迴轉壽司game呃人架~~~

當你玩到4萬几果時, 佢會加埋上面果几千俾你, 你就會有5萬5左右~~
但當你玩到5萬果時, 佢就唔會加上面果几千俾你, 所以你就只有5萬

我果日玩到5萬1, 如果再加上面剩下果1萬, 應該要有6萬先啱,
但佢乜都唔跳出嚟俾我, 只係話我已經可以接受到挑戰之類, 我個分仲得果5萬1呀, 陰公
...........個game呃人架
原帖由 woofy 於 2008-2-3 06:09 AM 發表

我最鍾意睇裘俊同diana,冇鬼用
我都越來越中意睇diana~~~
俾班嘩鬼搞到佢越來越冇晒火~~~
原帖由 crazie 於 2008-2-3 06:14 AM 發表

簡直一流!

希望裘俊追到 Diana...

冇鬼用追到 文承君!

越睇越討厭 彤彤 和啊哲…
仲有vicent 同黄家嵐~~

彤彤同阿哲進入平台期, 比較悶~~~