返回列表 回復 發帖
咪幾好, 好過成日放洗衫板
CC517 發表於 2013-9-13 11:28 PM
洗衫板
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
你表達得唔好, 人地梗係咁估啦
CC517 發表於 2013-9-13 11:30 PM
係你諗歪咗嗻
黃力宏 台灣歌星

chan200308 發表於 2013-9-13 11:31 PM
佢叫王力宏,唔係黃力宏
當真咁靚仔
CC517 發表於 2013-9-13 11:32 PM
20年前可能係,依架唔知佢點會放自己嘅相啦

chan200308 發表於 2013-9-13 11:35 PM
下次唔講
佢話佢叫黃力宏,唔係台灣個王力宏
lckiong 發表於 2013-9-13 11:35 PM
問題佢張相係台灣嘅王力宏
呢個你食

chan200308 發表於 2013-9-13 11:36 PM
吃得唔好嗮
呢個真係我
chan200308 發表於 2013-9-13 11:38 PM
係嘅
冇3D熒幕,睇唔到凸出嚟,只睇到平平一張相
lckiong 發表於 2013-9-13 11:39 PM
你啱
吹吹下,外星貓又唔見咗
下次講 型 英 帥 靚 正 陳sir
chan200308 發表於 2013-9-13 11:41 PM
陳伯 老陳 傻陳 爛賭陳 賭神陳 自己選一個
佢整過容

黃力宏想整到好似王力宏咁
lckiong 發表於 2013-9-13 11:42 PM
又係得嗻
呢D咪洗衫板囉
CC517 發表於 2013-9-13 11:44 PM
原來洗衣板係咁嘅意思
自己選一個
口嗅扒街三傻基基   

變態猥褻無恥下流三傻基基   

卑鄙賤格鹹濕淫穢痾蔔甩三傻基基   

唅吹喇啜孟加拉三傻基基   

小鹹周關仁隱士三傻基基 ...
chan200308 發表於 2013-9-13 11:46 PM
咁衰架冇個好嘅,我至少都俾個好嘅你選啦
呢D先係洗衫板

chan200308 發表於 2013-9-13 11:48 PM
唔錯啊,我鍾意