返回列表 回復 發帖

KK、完美俠、小小強、陳SIR、Maria 婆婆、貓貓、Charlie... 晚上好!!!

各位水區老友 早午晚好好好!!!

一早起左身,整左迷你葡撻!! 啱啱新鮮出爐,大家唔好客氣呀!!!

睇到我都想食,用黎送干邑白蘭地酒正
底衫五粒鈕 發表於 2017-7-14 09:55 PM

Maria 靚婆婆 晚上好!!!

今次焗呢 D 迷你葡撻,係我焗得最成功既一次!!自己都忍唔住食左3個!!!

KK、CEO、完美俠、小小強 早晨!!!

各位水友 早午晚好好好!!!

KK、CEO、完美俠、小小強、陳SIR、Charlie、Maria、靚貓貓.... 早晨!!!

新既一日又開始啦!!!

送上 園藝店季末促銷大減價買回新栽紅玫瑰一束!!!

祝各位 健康快樂每一天!!!

KK、CEO、完美俠、小小強、陳SIR、Maria 靚婆婆、Charlie、貓貓... 早早晨!!!

新既一日又開始啦!!!

送上甜絲絲甜品,椰絲芒果布甸!!各位唔使客氣嘎!!!

祝各位 健康快樂每一天!!!

KK、CEO、完美俠、小小強 早晨!! 各位水區老友 早午晚好好好!!!

Grace 又嚟賣廣告啦!!

7月29日財大壽辰,7月30日C兄壽辰!!

咁重要既日子梗要慶祝啦!!

今次賀壽活動分兩項舉行:                                           

1.^^閒談時事新聞^^帖內舉行遊戲助慶活動。

2.在星馬新聞主版內,將有賀壽帖,派發紅包。

請按此→→《星馬新聞》^^閒談時事新聞^^ 遊戲活動說明:

KK、CEO、完美俠、小小強、陳SIR、Maria 婆婆、靚貓貓、Charlie + 其他新朋友 下午好!!!

布甸仲放椰絲?會唔會太過甜
lhy92725 發表於 2017-7-22 09:19 AM

貓貓 下午好!!!

Grace 整既甜品用新鮮芒果,放好少糖嘎!! 所以加少少椰絲係唔會太甜嘎!!!

麻煩 grace 換一碗放魷魚絲比咸貓!
Pedestrian_A 發表於 2017-7-22 01:54 PM
魷魚絲系幾好食架
lhy92725 發表於 2017-7-22 02:37 PM

魷魚絲布甸?? 夠晒創意喔!!!

唉...搵泥搵去都搵唔到坂口健太郎套《與妳的第100次愛戀》...
charlie417 發表於 2017-7-24 12:50 PM

Charlie 下午好!!!

我搵到喔!! PM 左 磁力下載 link俾你!!!

原來直接Copy 磁力link 係唔得既!!不過我另外send 左個download 網址俾你啦!!!

KK、各位水友 早午晚好好好!!

Grace 又嚟賣廣告啦!!

賀壽帖開左啦!!

C兄、財大 生日快樂!!!

慶賀C兄、財大壽辰 賀壽回帖派紅包!!!

賀壽請按以下連結:

《星馬新聞》【慶賀C兄、財大壽辰 賀壽回帖派紅包!!!】

慶賀C兄、財大壽辰 賀壽回帖派紅包!!!

舉行時間: 2017年7月25至7月30日

可能系太旧哦
lhy92725 發表於 2017-7-24 05:54 PM
唔係太舊,個藍光碟啱啱先出嚟!!係磁力連結唔可以在公仔箱好似一般網頁連結咁發表!!我用BT開嗰個磁力檔案,15分鐘就下載完9.5GB!!!
基本上磁力档我系用讯雷下载
lhy92725 發表於 2017-7-25 10:08 AM

貓貓 早晨!!!

Grace 試過想裝迅雷,但係所有D迅雷都要係中文甚至要係簡體中文系統先裝到,最後放棄啦!!!

噢...真係唔該晒你啊...
charlie417 發表於 2017-7-26 09:08 AM

Charlie 早晨!! 下載完未呀??!

我想裝百度網盤,但係無大陸嘅電話號碼,可以點裝?
perfectman 發表於 2017-7-26 12:37 PM

完美俠好!! 我都係同樣情況,想裝百度網盤,但係冇大陸既電話號碼,唔知搵個隨機網站是但generate 個號碼呃道佢地冇?!!!