返回列表 回復 發帖
我呸,旧佢条毛
lhy92725 發表於 2018-2-6 03:47 PM
你收藏舊情人条毛
我又唔覺喎,周圍都係啲師奶,我一個傻佬拉住㗎車仔跟住亞媽尾,成何題統?
perfectman 發表於 2018-2-6 10:22 PM
裙腳仔

笑鬼死!

美國又話縮表,又話加息,啲錢唔流回美股市場,反而流咗去大陸,人民幣就嚟8算!
大陸又一個黃金十年喇
perfectman 發表於 2018-2-6 10:31 PM
he said dow joans not dow jones  you mainlanders should learn better english.
perfectman,幫我禮拜四買兩注六合彩
頂佢,去到新公司吃年夜飯仲會見到衰舊老細
仲唔中頭獎咩
lhy92725 發表於 2018-2-6 09:59 PM
舊老細和貓情未了
dow joans  係咩?
用 points 去計?
其實佢噏乜大家都知,
有些少智慧同邏輯嘅都知,
佢typo啫,你教吓佢英文囉

假鬼佬好好學下邏輯同分析啦,唉......................... ...
perfectman 發表於 2018-2-7 01:28 PM
that's just what you are thinking.  you need to proof your own 智慧同邏輯 to persuade others...

hong kong is hopeless because full of people like you just living in your own imagery...
你地讲 紧乜野啊
lhy92725 發表於 2018-2-7 02:30 PM
裙腳仔英語不好要屈人但失敗
梗系啦,聽晚我就去吃飯兼唔知見到舊老細睬唔睬佢好
你就幫手對張飛,祝大家好運
lhy92725 發表於 2018-2-7 09:57 PM
你下班後回家化行妝然後穿低胸裙記得放很多胸墊撐事業線見舊情人啦
今日要摆正心态去食饭
lhy92725 發表於 2018-2-8 10:45 AM
玩開心d
虽然醉醉地,都系要返工的
lhy92725 發表於 2018-2-9 10:20 AM
你昨晚忘了穿低胸裙
上年先1588!
又加價!
如果唔係堂細佬留到車位同海景檯,我真係唔去呀!
perfectman 發表於 2018-2-9 03:16 PM
only $400 more for two people and you complain...
三兩個月先用你1皮野,好對得你住啦
lhy92725 發表於 2018-2-11 12:30 PM
我個家庭在這裡1個月用1皮野...
年尾流流搞單咁嘅野.......
底衫五粒鈕 發表於 2018-2-10 09:42 PM
蘋果說一名乘客開車前xyz$@#$#@司機...  
希望那乘客也賣鹹鴨蛋!
咩呀,除咗佢自己嘅使費,其他嘢都係我畀㗎,佢又唔使交租水電媒,又有24小時亞四兼司機,我都想要呀!
perfectman 發表於 2018-2-12 08:25 AM
斤斤計較
老虎俠幸福
mnb1123 發表於 2018-2-12 08:30 AM
you have three girlfriends
BB得三个女朋友甘少?
lhy92725 發表於 2018-2-12 12:59 PM
你想做亞四?