返回列表 回復 發帖
因为外面吵啊嘛
lhy92725 發表於 2013-10-1 06:25 PM
就係依個原因你就大條道理行入人地嘅鋪頭傾電話,阻住人地做生意
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
甘你又吾知人地倾完电话吾系想参观下你D产品架
條骨都無佐lu
lhy92725 發表於 2013-10-1 06:32 PM
傾完真係參觀冇所以,問題係大搖大擺行返出去
lhy92725 發表於 1/10/2013 06:32 PM
可能入嚟咁啱睇下睇下又想買嘢咧
認真睇真啲真係又真係
可能人地听电话之前想参观,听完之后要去交人,所以惟有走咯
條骨都無佐lu
傾完真係參觀冇所以,問題係大搖大擺行返出去
tvbkk123 發表於 1/10/2013 06:34 PM
尼個唔得,可能下次啲會係大生意咧
認真睇真啲真係又真係
可能入嚟咁啱睇下睇下又想買嘢咧
lckiong 發表於 2013-10-1 06:34 PM
如果佢地真係有買有睇嘅話,我都唔會咁講佢地啦
系咯,打开门口,咩人都要欢迎架嘛
條骨都無佐lu
可能人地听电话之前想参观,听完之后要去交人,所以惟有走咯
lhy92725 發表於 2013-10-1 06:35 PM
依d咪叫廢材囉
尼個唔得,可能下次啲會係大生意咧
lckiong 發表於 2013-10-1 06:37 PM
下次係下次,依架講緊d人嘅態度
系咯,打开门口,咩人都要欢迎架嘛
lhy92725 發表於 2013-10-1 06:37 PM
歡迎黎買嘢嘅人,唔係歡迎黎搞事嘅人一d行入黎關嗮你d嘢,行返出去,唔同依d都要歡迎
下次係下次,依架講緊d人嘅態度
tvbkk123 發表於 1/10/2013 06:38 PM
唔係次次都做得成架,梗要多啲機會至有多啲成功
認真睇真啲真係又真係
基基 晚上好
型 英 帥 靚 正
基基 晚上好
chan200308 發表於 2013-10-1 06:47 PM
老陳晚上好,頭先咁熱鬧你竟然唔出現
唔係次次都做得成架,梗要多啲機會至有多啲成功
lckiong 發表於 2013-10-1 06:41 PM
我唔係講緊d人買唔買嘢,係講緊d人嘅態度唔打一鑊先都唔得