返回列表 回復 發帖
KK及各位會館老友早午晚好.
早晨各位
隨機派彩金,恭喜大家。DulanFai11 秒前TVB 100000000 元
積分轉出lhy9272530 秒前TVB 100000000 元
積分轉出yxx011 分鐘前TVB 100000000 元
積分轉出Pedestrian_A1 分鐘前TVB 100000000 元
積分轉出gracechanstuart ...
乜都傾會館 發表於 2017-6-30 11:23 PM
thank you
為什麼penny沒有獎?
KK有蒲头吗?我以为他消失了
lhy92725 發表於 2017-7-1 04:40 PM
KK 5d蒲头!你舊情人貓貓找你!
你寫大字報影響唔到佢嘅
條骨都無佐lu
你寫大字報影響唔到佢嘅
lhy92725 發表於 2017-7-2 09:21 AM
其實我通水叫kk不要回來
你要佢唔返就唔返了咩
條骨都無佐lu
good evening...........
姑姑為咩雙眼發光
條骨都無佐lu
隨機派彩金,恭喜大家。DulanFai11 秒前TVB 100000000 元
積分轉出lhy9272530 秒前TVB 100000000 元
積分轉出yxx011 分鐘前TVB 100000000 元
積分轉出Pedestrian_A1 分鐘前TVB 100000000 元
積分轉出gracechanstuart ...
乜都傾會館 發表於 2017-6-30 11:23 PM

KK 晚上好!! 各位水區老友 早午晚好好好!

頭先派派下獎,去睇轉帳紀錄先發覺原來KK派左獎俾我,遲左多謝添!!多謝 KK!! 多謝 乜都傾會館!!!

姑姑為咩雙眼發光
lhy92725 發表於 2017-7-2 05:51 PM
阿婆滴左眼藥水炸
thank you
為什麼penny沒有獎?
Pedestrian_A 發表於 2017-7-2 06:00 AM
突发性派彩,俾当日有出现嘅坛友。就算路过都有。
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
早晨各位
突发性派彩,俾当日有出现嘅坛友。就算路过都有。
tvbkk123 發表於 2017-7-2 11:16 PM
penny那天去上班
阿婆滴左眼藥水炸
底衫五粒鈕 發表於 2017-7-2 09:35 PM
我以為你用這個