返回列表 回復 發帖
唔硬都唔紧要,里面都系硅胶嘅遮
條骨都無佐lu
一定係狗公,閹左佢
返馬拉,死得仲快。
tvbkk123 發表於 2017-8-2 05:37 PM
蛋哥巧
馬勞何必為難馬勞?
我租房俾人,收取1個月押金1個月租金。
對方退房一個月通知,最後個月唔俾租金話押金抵消。
大佬,押金可以抵消租金,收押金里托咩?
歪理當道理,人在做天在看。
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
蛋哥巧
yxx01 發表於 2017-8-3 04:00 PM
羊兄好,馬勞真係慘。
自己嘅國家俾政府蝦,人地嘅國家俾自己人蝦。
衰d講句,外國人睇唔起華人唔係冇道理。
羊叔叔
最近有乜搞作啊
lhy92725 發表於 2017-8-1 05:31 PM
你想搞咩
馬勞何必為難馬勞?
歪理當道理,人在做天在看。 ...
tvbkk123 發表於 2017-8-3 04:08 PM
甘5做埋包租公

唔洗啊芝啊左换锁头啦
羊兄好,馬勞真係慘。
自己嘅國家俾政府蝦,人地嘅國家俾自己人蝦。
衰d講句,外國人睇唔起華人唔係冇道理。
tvbkk123 發表於 2017-8-3 04:11 PM
衰淫度度都有

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
你想搞咩
yxx01 發表於 2017-8-3 04:53 PM
无野搞,为两餐捱世界咯
期待紧月尾过大马玩耍
條骨都無佐lu
衰淫度度都有

yxx01 發表於 2017-8-3 05:16 PM
每一个衰人都系帮助你成长的人
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
甘5做埋包租公

唔洗啊芝啊左换锁头啦
yxx01 發表於 2017-8-3 05:12 PM
做二手房东省d钱架吗,不过烦恼相对亦都多咗。
早晨各位

KK 早晨!!!

各位水友 早午晚好好好!!!

Grace 忙完賀壽活動返嚟啦!!!

Grace 後院新種既紅玫瑰第一朵花啦!!!

送上驕陽下紅玫瑰一株!!!

恭祝大家健康快樂每一天!!!

馬勞何必為難馬勞?
歪理當道理,人在做天在看。 ...
tvbkk123 發表於 2017-8-3 04:08 PM
same thing happen anywhere chinese people live...
deposit is only returned when there is no damage or repair required after returning the house to the owner.