返回列表 回復 發帖
係已經準備好,今年秋季推出!

華為 OS 最快秋季推出!兼容所有 Android 應用!

華為跟 Google 部份業務暫停後,雖然美國放寬對華為限制 90天,這段時間 Google 仍可為華為提供支援推出更新,但也許這只會是暫時 ...
perfectman 發表於 2019-5-22 05:57 PM
小弟是讲 5G 啊
p30 pro 很强
4461 發表於 2019-5-23 04:51 PM
是因为拍照功能吗
條骨都無佐lu
是因为拍照功能吗
lhy92725 發表於 2019-5-23 06:11 PM
广告的卖点是这样讲咯
其实嘞,用惯苹果机的人基本上唔会转安卓的
用安卓嘅人,基本上都系睇功能和价格
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
又唔係喎,我有好多朋友都由蘋果轉咗用Android,佢哋話開始好唔習慣,話之前蘋果畀咩你就要用咩,無得揀,依家用Android就太多嘢揀!
perfectman 發表於 2019-5-24 07:06 PM
但安卓机越用越慢嘅问题,真系解决唔到哦
條骨都無佐lu
lhy92725 發表於 2019-5-24 06:00 PM
大厨兄 就是一个例子
但安卓机越用越慢嘅问题,真系解决唔到哦
lhy92725 發表於 2019-5-25 11:25 AM
优惠来了
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
甘就发达了,我去食几餐咯
條骨都無佐lu
lhy92725 發表於 2019-5-24 06:00 PM
靚貓貓d觀點好貼地, 我都係咁諗!
甘就发达了,我去食几餐咯
lhy92725 發表於 2019-5-25 11:41 AM
就是看到肉骨茶才想到发给您。但您不是用 荣耀手机 吗?
就是看到肉骨茶才想到发给您。但您不是用 荣耀手机 吗?

4461 發表於 2019-5-25 12:04 PM
荣耀都系华为手机啊,不过系荣耀系列甘解遮
难道一定要用华为系列先有优惠?
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
喺工廈啲餐廳仔食咗個餐蛋麵,飲咗杯凍啡,夠膽收我78蚊!永遠唔會再幫襯!
perfectman 發表於 2019-5-25 02:30 PM
甘你睇到个餐牌都可以起身走架啦
你又点餐食嘅哦
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽