返回列表 回復 發帖
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
呢班社會渣滓黃人渣嘅目的只不過係拖垮香港!
香港就係欠缺啲鐵腕領導人物,好似李光耀呢啲!

我個人覺得,既然林鄭政府做咩都會畀人吠㗎啦,點解唔鐵腕啲,使咩理班社會渣滓黃屍曱甴?

罷工嘅只有少過10%嘅醫 ...
perfectman 發表於 2020-2-4 11:11 AM
林鄭还有一个幕后大老板喔,点到区话事

这个世界只有一个李光耀 , 你睇大马同新加波隔一条街,生活水准差天同地,就知道大马领导者几无能
林鄭还有一个幕后大老板喔,点到区话事

这个世界只有一个李光耀 , 你睇大马同新加波隔一条街,生活水准差天同地,就知道大马领导者几无能
yxx01 發表於 2020-2-4 11:24 AM
老马?
簽名被屏蔽
老马?
4461 發表於 2020-2-4 08:20 PM
巫统
成龍有一名句,雖然唔好聽,但百份百事實!
中國人係要管嘅
放任不管嘅後果眯一街曱甴囉!
睇下新加坡,上網鬧下李光耀就畀政府捉咗去精神病院喇! ...
perfectman 發表於 2020-2-4 09:20 PM
全世界噶人都需要管
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
成龍有一名句,雖然唔好聽,但百份百事實!
中國人係要管嘅
放任不管嘅後果眯一街曱甴囉!
睇下新加坡,上網鬧下李光耀就畀政府捉咗去精神病院喇! ...
perfectman 發表於 2020-2-4 09:20 PM
当然要管
巫统
yxx01 發表於 2020-2-5 10:14 AM
污桶
近幾日多人扮患病瞓街,扮死人等!加上文宣作動~使部份市民心情波動及驚慌!

但救護員到來時,又識自動醒來無事走人!

再加上有班社會渣滓黃屍曱甴不斷周圍亂噏廿四!

有人因為亂噏廿四畀警察拉咗喇!

【造謠者被 ...
perfectman 發表於 2020-2-5 03:12 PM
收钱了
簽名被屏蔽