返回列表 回復 發帖
我需要大量mp藥水  有無人可以送我    多謝曬
原帖由 blueocean 於 2008-3-21 03:16 AM 發表

成功贈送給 andrew123 100 個 MP藥水!
成功贈送給 andrew123 100 個 大型MP藥水!
成功贈送給 andrew123 50 個 超大型MP藥水!
have fun la:014:
多謝曬la    如果仲有ge  吾該送多d   原來刺客需要大量mp藥水去打怪ga
原帖由 x12345 於 2008-3-21 04:27 AM 發表
成功贈送給 andrew123 150 個 MP藥水!
成功贈送給 andrew123 150 個 大型MP藥水!
成功贈送給 andrew123 70 個 超大型MP藥水!

hope that can help:onion14:
收到la,多謝曬:onion05:
休息兩日  到時再見  大家努力:onion05:    88
出發前  有一小時時間
走啦  88   復活節快樂

打佐甘耐   尚欠:聖騎士頭盔 n 聖騎士靴子(希望轉生前打到)
I am back~~~ 
吾知係未假期  網速特別慢  升級又慢  打到無曬心機
仲差40幾級轉生  努力:onion18:
原帖由 cowman 於 2008-3-24 06:28 AM 發表

這40很難升耶...

我這幾天都是十幾十幾咁升~
我都知道  所以需要幾次中場休息   

目訓覺la

聼日在努力
原帖由 坏蛋小子 於 2008-3-24 11:45 AM 發表

成功贈送給 andrew123 1 個 雙倍攻擊卡!
多謝曬la:onion05:
開工  希望今日可以轉生
原帖由 jo7878 於 2008-3-24 07:00 PM 發表

你今日不可以不轉生...........成功贈送給 andrew123 1 個 三倍經驗卡!....................
andrew123 的好朋友 又是家人.......不要..說.. ..可不可以.n.多谢晒.....努力...加油......我們會全力支持

你的.................................
多謝曬la      
原帖由 cowman 於 2008-3-24 10:21 PM 發表

10轉了~congratulate u on 10 ture~
係阿  可惜 手快快 將d數質點+錯佐:onion03:   :onion03:   :onion03:

衣架準備重生

做騎士 d數質點  點樣+a????  我都吾記得la:019:
原帖由 cowman 於 2008-3-24 10:51 PM 發表

主要好像是力量和 休力吧?問下blueocean吧...他在...
我已經pm佐blueocean   希望能儘快復我la  

我尚欠一件聖騎士靴子   如果150級前都打吾到  就要搵人施捨下la