返回列表 回復 發帖
3转后的法师已经不用为缺钱头疼了,就是缺书,因为光书不是很容易就爆出来,书很便宜可以去二手购买。慢慢升级吧

點解我咁缺錢
妳的思想如何,你的日子必定如何
請問我現在 要做咩職業?

5轉53級
原帖由 yfgary 於 2008-4-5 07:41 PM 發表
你出聲問...... 我地有大量.... 你而家仲要唔要??? 你要的就pm我啦...
我要錢~~唔該妳
原帖由 yfgary 於 2008-4-5 07:42 PM 發表
繼續做法師... 直到8轉... 如果唔夠紅寶或者書就問我地拿.... 我地有大量...
ok fine!!~~!! 我要d 石同錢,如果可以,我想要個頭盔, 書我可以去二手度買!!!謝謝妳
原帖由 jo7878 於 2008-4-5 07:51 PM 發表

try 聖騎士   i forgot how to put point when i was turn 5.. so ask andrew123 . he will know better.. will send u knight set. what ever i have. n can u let other use your gear ...:019:
我聽左yfgary 講,做左法師:019:
收到$ 多謝jojo 姐
原帖由 jo7878 於 2008-4-5 07:58 PM 發表

寵物幣     lyw1114hk     450000     送禮     2008-04-05 19:55:01
寵物幣     lyw1114hk     50000     送禮     2008-04-05 19:54:32

what 頭盔 n dont buy 書 save the $ we have alot ...also yfgary  will ...
thanks jojo姐~~   王者頭盔or法神頭盔~~ok  但去家族拎,有設上限!!次次問妳地,驚麻煩妳地~~:019:
yfgary  多謝妳  我收到左la~~
原帖由 yfgary 於 2008-4-5 08:07 PM 發表
你要乜野頭盔呀???
我想要王者頭盔or法神頭盔~~
原帖由 yfgary 於 2008-4-5 08:10 PM 發表
佢之前post過啦.... 真係幾靚女呀....
下€~~€  點解無參加靚女大賽呀?   好想睇好想睇:onion03:
原帖由 yfgary 於 2008-4-5 08:43 PM 發表
佢post相就係想參加... 不過話少人支持佢所以最後都冇參加!!
先多謝妳先~~  唔係化@@   唉,點解我唔知,       唔係,我實出力幫手攞妳命4千咁出力幫手宣傳
原帖由 yfgary 於 2008-4-5 10:01 PM 發表
佢原來個post係到... 不過delete曬d相....
http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=288640
都唔係少人支持><!!!    真係好可惜, 不過,我諗遲下 係夢幻自貼區  會有相關活動(不過真係唔知幾時)   jojo  我支持妳
原帖由 小fai 於 2008-4-5 10:21 PM 發表

係呀係呀...我都記得...:onion10:
靚仔   有冇私藏 jojo姐   d 相呀?  有就供諸同好la
嚴重 支持  小fai   哥   公諸同好:onion03:
我需要 光爆術領悟之書  (20)  plx