返回列表 回復 發帖
需要大量紅寶石        同     三倍經驗卡         
妳的思想如何,你的日子必定如何
原帖由 坏蛋小子 於 2008-4-13 09:19 PM 發表
成功贈送給 lyw1114hk 888 個 紅寶石!

成功贈送給 lyw1114hk ? 個 雙倍攻擊卡!

成功贈送給 lyw1114hk ? 個 雙倍經驗卡!
thx  壞 蛋    ,     ><!!!!
求  聖騎士 套裝>< :onion03:

和 復活寶石 謝謝

原帖由 坏蛋小子 於 2008-4-13 10:32 PM 發表

成功贈送給 lyw1114hk ? 個 復活寶石!

聖騎士套裝就
做左騎士><  原來好似唔揪得咁ge><!!!!
原帖由 坏蛋小子 於 2008-4-13 10:48 PM 發表

成功贈送給 lyw1114hk 1 個 聖騎士盔甲!

没了等帅哥美女帮你
蛋哥  點解騎士左咁難升><!!!!!  有d後悔做聖騎><    haha 蛋哥話冇就冇    打`劫  要錢定要聖set  

有冇靚仔靚女  幫幫我呢?
原帖由 jo7878 於 2008-4-15 04:35 AM 發表

lyw1114hk 的寵物信息

王者之劍,攻擊+1000
王者之墜,攻擊+300
王者頭盔,防禦+350
王者聖甲,防禦+500
王者疾靴,防禦+350

寵物名稱:飛龍族
  寵物狀態:生存
  物理攻擊:108165
  防 御 力:50129
  魔法 ...
JO姐  要還  梗係冇問題la. 打到即還~~ 聖騎士頭盔 已打到  (成功贈送給 jo7878 1 個 聖騎士頭盔!)
咁就麻煩jo姐 寵物素質
力 量:1502
體 質:0
敏 捷:0
智 慧:0
耐 力:820
悟 性:0
攻 擊:108165
防 御:50129
魔 攻:239
求 經驗卡 最好有3倍
原帖由 blueocean 於 2008-4-16 02:17 AM 發表

成功贈送給 lyw1114hk 1 個 三倍經驗卡!
send you one la...enjoy:onion14:
妳真係好~~ 人       等我高轉時,我都要幫人呀
原帖由 jo7878 於 2008-4-16 05:05 PM 發表
雙倍攻擊卡         lyw1114hk         2         送禮         2008-04-16 17:03:21
雙倍攻擊卡         lieng05191         2         送禮         2008-04-16 17:02:58
雙倍攻擊卡         x12345         2         送禮         2008-04-16 16:59:54
雙倍攻擊卡         小笨笨         2         送禮         2008-04-16 16:59: ...
jo姐  我想要經驗卡    但都thank u very much
我都冇份:onion03:
靚仔靚女們, 可唔可以比d兩倍或者三倍經驗or攻擊卡 同復活寶石?
我需要 大量紅寶石同復活寶石~~ 唔該

打左成日 咩都無  唉  累死人
求  經驗同攻擊卡  謝謝
我想問  點樣先可以打到 攻同經卡, 依家都9轉幾, 但點解好似冇麥打過咁<
謝謝 蛋蛋哥