返回列表 回復 發帖
hello ﹗﹗好小入黎 E 度﹐ 完來有 E 個 post 係度﹐
多謝 crystalman 通知 !!
迪士尼樂園歡迎你
我亂甘打ga ja !!
做法師用紅寶石打高級 D 就好快升 LV lur !!
迪士尼樂園歡迎你
我5轉生﹐ 都仲未開始打﹐系統送點數就升左 41 級 ﹗﹗
迪士尼樂園歡迎你
E 個 pet game 好好玩啊 ﹗﹗
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 Q版皮利斯 於 2008-3-9 12:00 PM 發表

比左藥水你....EXP,MP!
法師應該岩用!
thank you very much Mr Q
迪士尼樂園歡迎你
入黎 say hi sin !!
E 個 pet game 好好 玩啊﹗﹗
升 LV 都好容易 :014: :014:
迪士尼樂園歡迎你
攻擊升級卷軸
防禦升級卷軸

請問係咩黎架 ﹖﹖
請問點樣先可以用架 ﹖﹖
迪士尼樂園歡迎你
我打到~聖騎士項鏈 ~ 啦 ﹗﹗
迪士尼樂園歡迎你
我都係做法師。。好快升第 8 轉 lur !!
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 水晶人 於 2008-3-15 08:09 AM 發表

咁快就8轉啦~~~~
係呀。。。。做法師升 LV 好快架 ﹗﹗﹗:onion05:
迪士尼樂園歡迎你
hello !!
I'm 8 turns now.........:014: :014:
迪士尼樂園歡迎你
8 轉左做刺客升 LV 都一樣好快。。。
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 水晶人 於 2008-3-20 09:48 PM 發表
水晶人         英雄之靴         16         貢獻         2008-03-20 21:44:15
水晶人         王者疾靴         24         貢獻         2008-03-20 21:44:09
水晶人         英雄護甲         12         貢獻         2008-03-20 21:43:59
水晶人         王者聖甲         27         貢獻         2008-03-20 21:43:54
水晶人          ...
aaaaahhhhhhhh :onion03: :onion03:
原來降低左一轉﹐
I miss it   
我 E + 仲未打到王者鞋 aaaaahhhhh :onion03:
迪士尼樂園歡迎你
一套裝備可以用成世﹐ 我打到有多都會捐出黎。。:onion05: :onion05:
希望大家玩得開心 D 。。。:014: :014:

我剛剛先想起。。。好 cheap 既武器吾好捐比家族。。族員吾會要既
最好捐 D 高級 既武器。。書籍。。寶石。。藥水等等。。先有用 。。。。

評分次數

迪士尼樂園歡迎你
原帖由 geese 於 2008-3-21 06:46 AM 發表
bourget ~~ If you like use my pet to play XD
下。。。。點解你吾玩呀。。
你地好勁啊 ﹗﹗﹗
迪士尼樂園歡迎你