返回列表 回復 發帖

回復 #288 水晶人 的帖子

我刚加上的,但查耿点解入不到,测试中.

你入到吗?
原帖由 如來彿祖 於 2008-3-10 12:47 PM 發表

你入到吗?
未入到~~~
淨係見到有~~~
佢限制左超過0轉或者超過9999lv 唔俾入~~:onion18:
不要奢望有一天土星會消失
也不必寄望占星師可以拿走你的土星
原帖由 如來彿祖 於 2008-3-10 12:47 發表

你入到吗?
入不了
級數問題.........佢都唔係同資料一樣 13轉就可以入!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

正.... 終於有新地圖..... 佛祖加油!!!! fully support!!!
我想要新套裝多D......^^
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

最好有埋套裝技~~~
天馬流星拳!?HA HA AHAH......正!^^

回復 #295 Q版皮利斯 的帖子

會唔會有龍山星龍霸..
著左一輝套聖衣係咪有機會復活TIM AR~~~

如果咁講.... 我地D聖衣打得多咪會爛......

回復 #297 水晶人 的帖子

有新裝了嗎????????
少林寺係你5星級的家
原帖由 yfgary 於 2008-3-10 04:37 PM 發表
如果咁講.... 我地D聖衣打得多咪會爛......
用升級卷 升佢地做黃金聖衣
原帖由 小fai 於 2008-3-10 04:37 PM 發表
有新裝了嗎????????
未有ar~~~我地討論下~~~發下夢先咋
原帖由 水晶人 於 2008-3-10 16:41 發表

用升級卷 升佢地做黃金聖衣
初時係青銅 之後升上去 變黃金聖衣

回復 #301 水晶人 的帖子

哈哈.....希望快d有~~~
少林寺係你5星級的家