返回列表 回復 發帖
才剛開季傷兵就一堆了 要不然就是轉別隊後沒什麼發揮機會
搞的我的Yahoo Fantasy全包尾
BeiDouChef 發表於 2016-10-30 11:09 PM
大廚你Yahoo Fantasy選到邊d球星啊?
第1題﹕克里夫蘭騎士
第2題﹕波士頓塞爾特人
第3題﹕克里夫蘭騎士 (主)  3-6 分
第4題﹕侯斯頓火箭
第5題﹕下盤(全場)
預言額外波膽王遊戲題: (客) 波士頓塞爾特人 @ 克里夫蘭騎士 (主)  105-108
第1題:孟菲斯灰熊
第2題:邁亞密熱火
第3題:奧蘭多魔術  3-6 分        
第4題:孟菲斯灰熊
第5題:下盤(全場)
波膽王遊戲題:(客) 邁亞密熱火 @ 奧蘭多魔術 (主)  99-102
我都中到兩題哦,系呢度先見到拿督大人黎玩哦
lhy92725 發表於 2017-10-18 09:55 PM
long time no chat....how r u?
拿督大人早晨,唔兄咗您signature班靚女哦
mnb1123 發表於 2017-10-19 11:06 AM
dead link...no more cute girl pic
多謝你來評分
BeiDouChef 發表於 2017-10-19 12:30 PM
你po一次nba遊戲,我就加你分~
第1題﹕新奧爾良鵜鶘
第2題﹕主主(半全場)
第3題﹕印第安納溜馬
第4題﹕密爾沃基公鹿
第5題﹕下盤(全場)
波膽王遊戲題:(客) 波特蘭拓荒者 103-105 印第安納溜馬 (主)
第1題:10/19
第2題:紐約人  1-2 分  
第3題:孟菲斯灰熊
第4題:波特蘭拓荒者
第5題:上盤(全場)
波膽王遊戲題:(客) 金州勇士 110-104 孟菲斯灰熊 (主)
第1題﹕金州勇士
第2題﹕金州勇士 10-13 分        
第3題﹕邁亞密熱火
第4題﹕達拉斯小牛
第5題﹕Under
波膽王遊戲題:(客) 明尼蘇達木狼 101-106 底特律活塞 (主)
第1題:費城七十六人
第2題:新奧爾良鵜鶘  3-6 分
第3題:紐約人
第4題:波特蘭拓荒者
第5題:下盤
波膽王遊戲題:(客) 阿特蘭大鷹 96-101 費城七十六人 (主)
我預言,粉隊會在20171112[376期]《Running Man》最終勝出。
官方宣佈《龍珠超》將3月尾完結,4月1日開始由慶祝50週年嘅《鬼太郎》第6部接替。就連悟空聲優野沢雅子 都會轉配《鬼太郎》個眼珠老爹。
130 話
力之大會時間只剩餘 1 分 30 秒
悟空同吉連繼續打得好激烈
之後吉連集中精神,終於認真起來
爆紅氣再向悟空施展零距離氣功波炸飛悟空

131 話
悟空跌出戰鬥舞台,第 7 宇宙敗北,大家即將要被消滅...
悟空超越極限,與吉連一齊望向全王,比賽似乎仲未完?
吉連背部突然射出死亡光線,潰不成軍的第 7 宇宙同伴會如何?

菲利果隻老狐狸呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
50374# BeiDouChef
突然想起這個瘋子...
Vn5o60gr6EQ
隨著 TV 動畫即將迎來大結局,《龍珠超》劇場版也終於公佈了首支預告片。根據官方透露的情報,《龍珠超》劇場版發生在力之大會結束之後,以講述「Saiyan 的原點」爲主要內容,從預告中可以看出,身穿武 ...
BeiDouChef 發表於 2018-3-21 10:46 PM
悟空打老豆?

拿督大人都有睇
lhy92725 發表於 2018-3-22 09:58 AM
停左一排無睇....去年11月開始睇返...由悟空打阿拉蕾追到悟空打吉連