返回列表 回復 發帖
回复给TVB,楼主是在刷点击吗。不过内容不错。最后两张图真吓着我了
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛!
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛! ...
0 ~3 k0 v, Q/ I: C0 W7 i公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-2-21 01:20 AM
公仔箱論壇. I$ q8 ?( l+ g0 v  o- Y
我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。: m  L; W9 S4 J, s! A( v& e

* j+ ~- j# v' R$ {8 w8 c* i2 Y8 Uwww3.tvboxnow.com見你都咁鐘意咁佢,如果得閒不如你喺焦點區發一帖講講佢吖,但如果忙就唔好咯。。
5 i1 t# v& F. _0 t4 L, M; m公仔箱論壇我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。
0 C1 A/ C# m/ y+ a4 ]0 H4 }5 u2 [公仔箱論壇  ...
. P  P+ Q# c" z* L0 p3 gleekwoklam 發表於 2014-2-21 11:42 AM
7 Q1 C2 x2 J7 G4 B# V3 otvb now,tvbnow,bttvb
9 J, }- J0 F, h, q: `( A邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑
鏡頭前真係啜落去,唔似借位噃!tvb now,tvbnow,bttvb* G9 ?9 _' ^0 e2 q, Y. \/ @  R1 A& S
2677290& e; p# t0 k0 e& P0 u6 B4 n
leekwoklam 發表於 2014-2-20 12:11 PM
9 l! J6 {$ U- ?' Qtvb now,tvbnow,bttvb! f. A7 j5 q; m. M9 c$ N$ X4 H

9 V: X! c. a% C8 V6 M0 b# CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話
公仔箱論壇& Q) [0 T" D5 K" h* C6 o
2 K- Y( c0 V8 {7 I  X9 K

2 h1 {. \; w+ FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話公仔箱論壇8 C, i* s6 l; t& S6 v
LastWinner 發表於 2014-2-22 02:47 AM
7 g& H- P; x7 \$ O/ Z' Q( i( z' xtvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb! P" M  \0 {$ \1 K
多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。
* k2 O9 ]& j& l* P
: o' Z" h+ w- z8 T; D
多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。tvb now,tvbnow,bttvb) V; _4 q5 P! j, s5 F" i# }9 y% g
leekwoklam 發表於 2014-2-22 01:41 PM
+ D2 A- o# O, Nwww3.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, E/ D8 K/ n( B% l* X" ?0 o% T

) I; ^  T' I, ?" h0 c3 ?公仔箱論壇唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的
' f% B0 Z+ e  w2 u3 |& Z7 U. u$ [( a3 e3 z
0 m% k6 \- m: \' F4 G7 a1 @% f公仔箱論壇
% M, Q1 Z% `' n8 }. L公仔箱論壇邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑
+ S$ g0 b/ y5 j3 v4 q大文細佬 發表於 2014-2-22 01:16 AM
tvb now,tvbnow,bttvb& `: ~3 N7 }' A5 C

* i0 w7 Y; f; z; k5 l
% y6 k- D- v2 M- H* {5 ~. v5 C3 DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?tvb now,tvbnow,bttvb, p( n  ~$ e; Y: r/ W) B

4 c+ M. ~0 y9 ]3 I& z( A8 T% n- T3 d公仔箱論壇我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢?
/ F* ^3 d# @& Y9 R: y' L$ k" ctvb now,tvbnow,bttvb6 w3 D# @+ w# o! S
其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?www3.tvboxnow.com3 d  F5 X5 G" b  R. w

! Z  t. W3 x  Y" H2 @公仔箱論壇
8 B3 Y- x% ^, Y6 CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ l" D7 a6 d. Z( N( H+ y; ?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
! b, E' V( c9 O/ e

/ d. Z, C8 w# B( C4 B! O& e- \公仔箱論壇
7 \2 [4 C9 j, K* n( q 傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?
0 m) |8 ~9 C& G* O; L% E; Z% r6 ttvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# W. ?1 Q" C* y5 K, m( H; [% \
我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢? ...
! R- @* E( r3 v+ @leekwoklam 發表於 2014-2-22 01:49 PM
6 K7 ]$ Q  p5 I; A3 ]7 Fwww3.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb, C9 I- l! S/ }' c0 ?
唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀
其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?
! S3 l* M* D$ u/ p: d$ o9 q公仔箱論壇2678949& ^5 b: R/ B& C1 M! ^
# K) M7 Y/ V2 A9 b' v4 }% W4 f4 E/ }

# v0 W, v& ?4 l7 l8 uwww3.tvboxnow.com- w, r( F/ Y& `' G3 K( y
leekwoklam 發表於 2014-2-22 02:03 PM
tvb now,tvbnow,bttvb; z8 ^6 b( U3 V8 ^  G: e
公仔箱論壇! I2 {' G3 X- F: ]; F" B
一定唔信萬綺雯會不滿食為奴要飛紙拍到喊喇.. 佢e+仲要靠祖藍老表班底呢水起飛提高知名度架嘛! 不過又可以咁講, 佢可以借呢個news來宣傳佢自己嘅!
. N; D8 z1 I4 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
5 X3 A0 j1 F; qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
1 t* D4 J( Y4 f% T& Q唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的
1 W' Y! O: a+ S( I公仔箱論壇LastWinner 發表於 2014-2-22 01:48 PM
你都冇加過我分唔加油啦
, f6 s- w& z2 B1 E& a唔買鹹魚包比你吃
你都冇加過我分唔加油啦
6 N( m  T0 |3 f$ w) I% I+ m0 H, \tvb now,tvbnow,bttvb唔買鹹魚包比你吃8 o$ L+ U: W" i7 A6 S
rrliew 發表於 2014-2-23 08:49 AM
6 I! Q; T9 `+ vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
, x. W) E4 r9 U9 N$ ~$ rtvb now,tvbnow,bttvb8 [) ~- O; R9 X) c. X( i
咬咬化身做高天寶
% {7 g, O: _, M" G" u" `6 t
www3.tvboxnow.com! |/ V& x3 d% @! W* ~9 r

% h* ~) f( X  i- ^7 k& ^6 }咬咬化身做高天寶公仔箱論壇! K6 M  b' X) A. }
LastWinner 發表於 2014-2-23 09:20 AM
烏鴉

化身做

小桃
烏鴉化身做小桃' ?. \. w, L* I, a0 M: o5 e
rrliew 發表於 2014-2-23 09:52 AM
8 }% D& ]9 y4 w- G' d. Otvb now,tvbnow,bttvbwww3.tvboxnow.com/ m9 B- e8 X% q

7 c3 O: I1 S' e: m* P) w; [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你留打呀?