返回列表 回復 發帖
回复给TVB,楼主是在刷点击吗。不过内容不错。最后两张图真吓着我了
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛!
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛! ...公仔箱論壇' W6 x: G; H  }  E) U+ E; ~
大文細佬 發表於 2014-2-21 01:20 AM
: X7 r  l3 j8 Q3 `( k: LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。公仔箱論壇# c) n- }; ?+ E6 J' I  ?2 \2 g3 R# E9 K
www3.tvboxnow.com4 f$ C6 W. o# Z& J6 l/ m
見你都咁鐘意咁佢,如果得閒不如你喺焦點區發一帖講講佢吖,但如果忙就唔好咯。。
" a) z( i. ?/ X6 `" |- q7 Zwww3.tvboxnow.com我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。
1 m, l& p5 e9 u/ b! ]  ...公仔箱論壇+ [" A! T) V) z" d7 ^7 I
leekwoklam 發表於 2014-2-21 11:42 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) i9 B* r3 @# W  u5 h4 c
tvb now,tvbnow,bttvb/ U- l% x9 [. I7 h' i( i) l+ J
邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑
鏡頭前真係啜落去,唔似借位噃!www3.tvboxnow.com0 \0 ^' h2 Y. a0 h* z( @
2 O+ k0 G7 ?- F' x+ d2 _" C* ~leekwoklam 發表於 2014-2-20 12:11 PM
8 m  G; B) I1 [www3.tvboxnow.com. ^' h# t5 D8 A( ], j( i
- j/ U9 V* w) U5 Y! r6 |8 F8 D
你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話
+ g  Y% W% a3 v" i" U% q+ e9 |公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb# O/ R) t& |5 B5 q  Q& C4 m! I

& R& R; M0 T" e1 C3 \0 m/ @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話
" y  D$ a6 E2 \9 \' E/ i: ttvb now,tvbnow,bttvbLastWinner 發表於 2014-2-22 02:47 AM
tvb now,tvbnow,bttvb" f' D" q7 T+ f! a: C9 [) i5 i

4 X( B0 j7 D, b! M' dtvb now,tvbnow,bttvb多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。
4 s$ M; H8 o4 Z/ ^, S
9 |2 q0 r: V& l多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。
& V$ o* W& t5 w1 @+ w& Z4 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-2-22 01:41 PM
8 m  i7 k2 V5 w+ c7 X' D公仔箱論壇
$ a: q: [% y1 D% |( S) R, c公仔箱論壇0 E  w" Y& V" ~# o: K. [
唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的
. }; l7 W2 p! U公仔箱論壇
  f+ a4 f  p  t! Z  M* y+ C  n- @* s8 `www3.tvboxnow.com
3 h- n, C9 @! y2 `4 \% J4 Z( c, zwww3.tvboxnow.com
2 j; X- I8 p, [0 [$ ]  |# J5 OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑
  ^3 s# i; E" J: l% ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-2-22 01:16 AM
7 n3 t: s9 N1 F* I8 i- B* [

8 ?) b6 x3 S3 @- eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  P3 C* L5 ]1 h& K8 P" J
傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: _0 {  o! b) X* T- U: p- s; z6 q
) C! B+ Q/ u- D& G6 s: u
我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢?
4 v5 V/ |2 g8 Q2 ^1 d
, X5 W' l& d, I# [+ fwww3.tvboxnow.com其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?www3.tvboxnow.com) X. r  S* R: [$ @
. t* x9 n. G1 \$ L
公仔箱論壇5 w( G- s1 Z% t
tvb now,tvbnow,bttvb+ A- A2 ?9 x8 ^, v0 j1 y( W
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
' s  {" E0 e7 f/ F6 o6 {

8 W3 {$ F+ m; a, w9 m公仔箱論壇
+ L% @( \5 p6 y% \7 R  T* V 傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# m; @" E# b0 B9 d; E; t

( o' U. s* k6 e5 l) X5 O, }8 }公仔箱論壇我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢? ...: }5 f. ?  j8 `' u; N. W1 R
leekwoklam 發表於 2014-2-22 01:49 PM
' J, J; _* l' ptvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇5 d+ U1 [  C: ~& x( Z
唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀
其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?公仔箱論壇  I* v, d! u/ r  a! l) \1 X1 c
26789496 j. Q. z! u: e7 L

- m& h6 ~% D' ~( }- HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇- H0 f0 D( e5 ^8 s. k

& `0 H0 G7 ?$ m4 G. t公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-2-22 02:03 PM
www3.tvboxnow.com  A. A' ]8 e$ O# _+ O. U( n/ M, [: Q

, g; t9 P/ c( X一定唔信萬綺雯會不滿食為奴要飛紙拍到喊喇.. 佢e+仲要靠祖藍老表班底呢水起飛提高知名度架嘛! 不過又可以咁講, 佢可以借呢個news來宣傳佢自己嘅!
) F( w0 Y7 d4 h
% G2 M" l4 O  U4 Z- ptvb now,tvbnow,bttvb
- J3 e3 d9 T4 r8 P2 i( v6 d$ fwww3.tvboxnow.com唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的公仔箱論壇8 ^# o6 Z9 `4 l. L, u3 S- I' t: K
LastWinner 發表於 2014-2-22 01:48 PM
你都冇加過我分唔加油啦
6 l$ ?3 l6 y" Y2 P. H/ K/ n+ K% j公仔箱論壇唔買鹹魚包比你吃
你都冇加過我分唔加油啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 k0 g, L" {% W5 T
唔買鹹魚包比你吃
9 A- ^% B8 K* E% {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。rrliew 發表於 2014-2-23 08:49 AM
公仔箱論壇9 B! t% D5 J7 X. _
tvb now,tvbnow,bttvb; y1 b$ i) Z( U2 j( }) @

6 X8 t/ [; l  S  h公仔箱論壇咬咬化身做高天寶
$ A$ k  q1 H  z& P3 ntvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇6 r" |& F: {) D% A& o
tvb now,tvbnow,bttvb1 W8 e' c7 ]7 w8 j3 K
咬咬化身做高天寶
. i# b7 ?. t- i  z/ s9 p$ Xwww3.tvboxnow.comLastWinner 發表於 2014-2-23 09:20 AM
烏鴉

化身做

小桃
烏鴉化身做小桃
( l/ q8 I0 k  [* `; jwww3.tvboxnow.comrrliew 發表於 2014-2-23 09:52 AM
- M  Z" |3 j8 {  q8 O' W" Y$ V! _
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 [$ E7 h5 ^7 Z: s8 @3 H6 `; R
tvb now,tvbnow,bttvb) E; \# H+ s4 d, m0 U8 P
你留打呀?