返回列表 回復 發帖
1 [5 T0 f& K2 o1 P; B8 Dwww3.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb8 u" i3 o( v: x( e3 k4 }
www3.tvboxnow.com( F* L6 k5 b6 L; Y7 I$ V
你留打呀?
/ Q3 i# u& P# }0 I1 |- pLastWinner 發表於 2014-2-23 10:00 AM
唔好系人地個帖都打打殺殺
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-23 03:22 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' {1 a8 F/ l/ _) _2 S
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 t( D' G; |, t4 h
rrliew , LastWinner 兩位好過瘾,兩位係咪好friend架?
' U4 x9 W) }  _1 ?% ^- J, y7 g
1 Z* N3 q7 X5 V/ Iwww3.tvboxnow.com呢個係「會客室」嘛,好歡迎大哥大姐你地喺本帖笑笑鬧鬧,睇你地交流好得意,我同大文細佬都好喜歡你一言我一語嘅。
# E, f6 {- [2 e* c/ t3 \4 i

5 y2 e# A$ U- V+ m% E7 c唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀
8 @& S* l9 A5 G# I* w& c3 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-2-23 07:09 AM
  Z/ ^5 Z9 X( c9 r" D" `% O
' V! g  J. E% E3 i哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。
  R! d- g3 [: r1 R" uwww3.tvboxnow.com喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無?
rrliew , LastWinner 兩位好過瘾,兩位係咪好friend架?, H% e+ K( o$ [, `

; p1 z& K9 [% R( p呢個係「會客室」嘛,好歡迎大哥大姐你地喺本帖笑笑鬧鬧,睇你地交流好得意,我同大文細佬都好喜歡你一言我一語嘅。 ...
' L. ~1 F% C" x! Tleekwoklam 發表於 2014-2-23 03:10 PM
唔怕水滿就得
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skill
0 \, S( G: t* K3 ]( o/ b, X2 a$ OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。that would be too bad
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skill
6 @( j( `  f& h8 @- i9 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。that would be too badwww3.tvboxnow.com& B( e. h7 y% H* t+ a  N# [
shouting669 發表於 2014-2-24 03:41 AM
7 {% b  q+ U6 X# j
) {1 {; N- n4 J咪係!
唔怕水滿就得8 m8 Q7 K! x' Q' v% R. ~, E
rrliew 發表於 2014-2-23 09:33 PM
) Q- H( ^& }1 T5 Y$ F
6 }# a6 h3 [3 R) o, T2 @/ ^tvb now,tvbnow,bttvbrrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我.
' F$ U5 V. Q+ c+ O8 @* Ytvb now,tvbnow,bttvb9 H: [5 M* R4 P/ _
話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅??
* }0 Y0 |4 w2 x- h/ ewww3.tvboxnow.com
* b. _- U0 d0 Y3 z1 K; N$ M哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。www3.tvboxnow.com: f( }. {# f6 D0 y. ]
喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無? ...
- b1 x5 c0 x) }( _( b- Vleekwoklam 發表於 2014-2-23 03:21 PM
/ u- I: C9 c) j2 o# G- ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
7 D4 ~( m7 u* ]+ S1 T' z+ q" `" [! fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。幾時都係讀書最得閒架喇.. 除非就來考試啫
噢!做學生幾時都係最幸福,邊個好心幫我揾番啲青春呀?
3 w( D7 H& g4 F9 [4 B$ p' }www3.tvboxnow.com算啦,欣賞吓何雁詩的靚相........
tvb now,tvbnow,bttvb0 f! ^$ h) F3 f' F+ f& ?: Z
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉tvb now,tvbnow,bttvb- U9 F9 W5 L; u: F6 V, v8 N
小明家 發表於 2014-2-24 10:38 PM
www3.tvboxnow.com: l8 K; Y1 g9 N$ g
騎騎,我都好似差唔多。
tvb now,tvbnow,bttvb4 @: W' @) J8 L8 \
騎騎,我都好似差唔多。% w% I0 L, e5 x( c* m9 T! x
leekwoklam 發表於 2014-2-25 11:26 AM
1 }" m- N. ?. O$ |3 @0 p3 ]* ^% ^
開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦
7 T0 e! O2 n1 R
. B; d- _  }3 B5 Q話時話,多謝你派的分,謝謝
4 R/ l, q- a% R7 Y" M" q. Ytvb now,tvbnow,bttvb
" _2 [6 c0 f, X' V2 u) S0 utvb now,tvbnow,bttvbrrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我.
& y0 \4 j+ N; W5 N$ o+ b: v/ n  V; d* @! d+ e) x. l
話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅?? ...
+ T2 V8 X: `, @  E2 z4 D$ `7 Y大文細佬 發表於 2014-2-24 06:17 AM
2打6 vip
  \8 A9 B$ g3 ]0 a! U! r開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦
( A+ q- i( E/ `* k& F8 T( i; X4 W( L6 O9 r& e
話時話,多謝你派的分,謝謝
4 n& c/ c9 O1 ~9 R0 ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
公仔箱論壇4 Y+ J$ _# q% Y8 z8 \5 p" Y

( U0 b# T) x/ A8 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁.
2打6 viptvb now,tvbnow,bttvb" p4 `4 }+ q# ]' f: ]5 [& p5 q
rrliew 發表於 2014-2-25 08:48 PM
tvb now,tvbnow,bttvb5 v8 S" [$ P1 U- A+ V3 x& b% b

' e* d9 E& @) B2打6.. 咁我咪新仔不如囉!