返回列表 回復 發帖
8 @% D! Z$ e5 X! S- t

) L% b+ N. D6 e3 A/ N- [$ }www3.tvboxnow.com2打6.. 咁我咪新仔不如囉!
4 D+ U5 f7 l8 ~% `tvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-2-26 02:27 AM
. T  N8 L4 P$ f+ X  `0 Q都係名稱1個冇乜作為
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ ?" B0 m* e' \; h2 G! V. [( {; F
都係名稱1個冇乜作為" a! a, r! h. Q8 ^9 j
rrliew 發表於 2014-2-26 06:22 AM
  q8 z( @) \0 J3 ?9 w' w
咬咬兄你好, - m; a* B1 x* E) |: ^( o' F
一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉
tvb now,tvbnow,bttvb& G* ]& b% B) a, S2 q

$ E/ Z$ _# ^( Z睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁. ...: {! k; W4 T3 w: e6 p( Y& S
大文細佬 發表於 2014-2-26 02:26 AM
! S8 A9 [' Y* @8 kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' b! X6 D4 m/ Z4 N
無錯,新人有待磨練係正常嘅。不過以佢運動員嘅背境,日後好多類形角色都會幾有利嘅,例如女學警、運動員學生甚至打正旗號做俠女,....騎騎
www3.tvboxnow.com# ^6 v5 a3 e# e% v4 C
開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦
# t7 T5 P! l# J& i+ b/ d9 atvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- I5 y# `4 Q% B2 u8 {+ N
話時話,多謝你派的分,謝謝
5 j5 p  o2 m& E公仔箱論壇小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
  q- P- K+ K0 B  b2 }5 I8 T6 Dwww3.tvboxnow.com, s; j" @/ N$ W4 ^
唔駛客氣,我見你都回幾多帖噃,以後繼續努力吖唔該。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 b/ ~! _" E) p+ |) i! q' k: i" f
咬咬兄你好,
9 Y4 Y' }, P6 {% h$ T- m0 n; C% |公仔箱論壇一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉公仔箱論壇7 I  U* x$ R! @! f: Y  r+ z
timmaxsing 發表於 2014-2-26 08:11 AM
冇2個
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!
( c7 u( c5 s/ X. w5 Z8 V' Nwww3.tvboxnow.com咬咬兄你好,
, t& h' A3 b' ?, L+ t4 I" N, j# ctvb now,tvbnow,bttvb一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉www3.tvboxnow.com9 E0 E0 O: h6 P% M5 Q
timmaxsing 發表於 2014-2-26 08:11 AM
1 C" W& O1 T' M$ t! b. U6 I6 b9 |tvb now,tvbnow,bttvb* B  Q8 ~2 Q  d& r# d/ C! g, S. P
timmaxsing親王, 你有幾多個名呀??
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!
+ P: Z- H" g8 H0 ?4 Z& Ztvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-2-27 02:07 AM
- s6 m1 ^3 I* c我都驚小小露骨比人鬧,仲有嗰兩條菜芯,唉..........
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-28 01:44 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! C, U# {, d! `: M( |: W$ j7 U# z

6 K1 J5 ~+ p. n0 k
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭  x8 p+ M3 w$ h  B
大文細佬 發表於 2014-2-28 03:09 AM
www3.tvboxnow.com7 A) `3 U( @/ \$ r8 F' ]: E
哈哈哈,你形容得好好笑...........
+ F5 T; ~# L. z5 @* j  i* |tvb now,tvbnow,bttvb " T7 X+ t, L0 s8 c3 t5 e$ c0 D
無記拍醫護及法證劇會請醫生任顧問,唔知《食為奴》有無咁做呢?希望佢唔係揾《美女廚房》名廚周X師傅啦。
! J- W+ e: F9 l* V* _www3.tvboxnow.com
& L2 [1 w; x/ z3 s5 A3 |, @2 q' Btvb now,tvbnow,bttvb
* u6 R. J) f% P' etvb now,tvbnow,bttvb1 r5 T) h% c: H
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
豬腸
公仔箱論壇0 h# d$ z; w3 Z6 |
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; {- [0 `4 G% |' o% @7 `3 X
睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁. ...
% i# r8 U6 Y5 n8 w3 W公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-2-26 02:26 AM
www3.tvboxnow.com- u8 j/ o( }+ E( R# Z$ o5 K  Q  e. H: P
公仔箱論壇; C! C7 \/ O# W% Z( h! d
唔知點解 佢溝年姑娘我好反應,SOSAD  米小魚巨聲唱歌有底既
豬腸8 z7 z* |# s, Z' v
大文細佬 發表於 2014-3-1 01:19 AM
# s5 {6 ^$ |; K/ O: t4 f6 X, M要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。
/ o9 j7 \  n: u4 M; d1 dwww3.tvboxnow.com除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?
, ^, W( I* m! R
2 E4 s1 H( a& m( Q7 Y( Z# r2 ~www3.tvboxnow.com唔知點解 佢溝年姑娘我好反應,SOSAD  米小魚巨聲唱歌有底既公仔箱論壇+ D9 C8 H& b1 X& _; W# `; w$ S# z8 L
小明家 發表於 2014-3-1 08:37 AM
4 t' ~+ V4 P  R0 I9 Nwww3.tvboxnow.com哦!你睇好天寶同連若碧呢一對。
$ d( w  e& F# I: g/ q8 R要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。
8 U! C: q9 e0 g/ p" ?% x0 Ytvb now,tvbnow,bttvb除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* M# `* H% ^  p  W! |  u: q
leekwoklam 發表於 2014-3-1 10:00 PM
/ X4 \8 N* O; J, ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇0 w& Y8 p. F' }3 Q
我都食某一啲內臟架, 好似牛栢業咁喇.. 腸就好驚驚.
- `- H7 {. _$ ?6 t1 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢度啲洋蔥圈ok架, 不過我諗香港啲都好正架喇! 香港咁多好野食