返回列表 回復 發帖
支持馬浚偉, 好想見到他拿到獎!
8 N8 n/ I! B( `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。gigi831008 發表於 2014-2-26 11:11 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 m7 m( h& _- i
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, c' u; U& c0 ~" c
成半年無見,好開心見番你。
5 K! g; u9 @5 x0 A+ H3 owww3.tvboxnow.com好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。

7 }% m. V8 O0 \/ hwww3.tvboxnow.com
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...公仔箱論壇9 L* H, A5 n! m/ _
另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感...
馬仔加油
nbnnbb,kkjk

評分次數

0 v, F6 ]& u+ b& |# c) w公仔箱論壇
; F: D8 D* \) v; rtvb now,tvbnow,bttvb成半年無見,好開心見番你。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- b7 L" M  Z0 j% A' S! J' _' @
好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。
1 M, O# D$ [; Mwww3.tvboxnow.com2682052
1 ^0 l0 ^. j& j; Rleekwoklam 發表於 2014-2-26 12:01 PM
- f2 U2 [: V% Hwww3.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 u, K( ^0 u' F! b
楊怡好似同馬明襯啲喎, 可能佢將來個老公都係姓馬.
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...
$ w* Q2 u; W) D& ]  i另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% ]* ?  O% u. B3 v
molaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
) p/ m( Z- b" w
tvb now,tvbnow,bttvb# `' I5 G9 I8 a9 z$ I+ g
女工要著吊腳褲架咩??
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-27 12:19 PM 編輯 www3.tvboxnow.com. G, T8 d2 Q  C  C, }0 _

) D' R' @: m% |/ X! B
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...
) `& P% Z- R; s3 y* v# |* Y9 [tvb now,tvbnow,bttvb另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...
. M5 r8 }# \+ u+ F" L" d+ JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。molaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
6 i+ ~( s3 U& z0 X
6 A0 {! v' i5 E) H$ q9 K/ s6 a
其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!
* s" _1 P8 Q0 |4 i* \: I公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 @; Y4 N6 k. Z+ g' }
  R6 D0 u) p0 ^; D2 C3 y
你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!
# N) w! R" o- X8 q- Q啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實在,而家又有你讚服飾幾好,當係補飛啦.........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
支持馬仔,選第二
支持馬仔
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!6 Y# z$ z4 w3 w. ~$ }/ W3 [
講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有咩公平準則!?
www3.tvboxnow.com  v3 L4 E7 u3 N) U: M
, ~9 M3 v$ k& q0 C: T其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!tvb now,tvbnow,bttvb6 D$ h* e9 ^( N. M$ B( Z
) l5 u5 k- d+ m& H$ ?% }
2682948TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% H- {2 Y1 g2 n2 K8 C
你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!tvb now,tvbnow,bttvb9 m8 P+ c2 Z: D& h9 X- Q& Q0 M$ I
啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實 ...
- m- q% W. w, X- L! l. j6 c1 Z3 kleekwoklam 發表於 2014-2-27 12:17 PM
公仔箱論壇. w# R. d# O, A: f# {$ ?5 u
公仔箱論壇* J6 O+ V- m0 O5 N! X( ], h
話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添
我覺得幾好睇.. 日日追... 楊怡好似有d誇
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
my support!!!!
5 t7 G& o5 O- w% B# v# f' Utvb now,tvbnow,bttvb& y; k1 }8 ^. i  i
話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添公仔箱論壇0 K( F/ Y! x1 O: G: @
大文細佬 發表於 2014-2-28 02:57 AM
5 d2 I. ^% @: W1 n( J- q& _www3.tvboxnow.com
- o$ [4 C% F+ r. [8 K4 \& O公仔箱論壇細佬,馬仔初出道時仲好興四大天王架,無線當時仲將佢塑造為黎明接班人喎。
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!www3.tvboxnow.com6 Y+ f, W6 ~" v6 p! k$ E. j
講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有 ...
5 O, a$ n- x$ s# Z4 o' Otycn3320 發表於 2014-2-28 12:19 AM
8 ?- \1 \7 D" {) s
' l( ]# `# m& F& I6 G8 }係!無錯!開始有啲拖有啲悶,尋兇尋得太耐咯.........