返回列表 回復 發帖
怪唔得J神兄升得咁快啦。
pknoface 發表於 2014-4-18 06:54 AM
又亂UP,唔努力,何來會升職?升職要讀書架!
關蛇王嘜事,工作唔蛇,做足的話,都會容易病啦
亂UP,過一千帖啦,恭喜⋯⋯恭喜
THX亂UP掌門的千帖獎金!
亂UP晚上好
4月份遊戲"掌門接位" 正式結束.
結果將於4/25日之后公佈!

5月份遊戲"神秘貴賓" 即將登場.
各位請密切留意1,2,3樓最新動態!

多謝各位參與!

pknoface 發表於 2014-4-21 07:52 AM
"4月份遊戲"還上買關子
5月份遊戲"神秘貴賓" 即將登場.
邊位"神秘又貴賓"呀...莫非武林一劫數,定話係亂UP要把......
掌門晚安,可以去覺覺豬啦,我哋嚟接替搞亂檔啦
lckiong 發表於 2014-4-22 09:41 AM
邊位會搞亂檔,把 ......
武林好快會有劫數啦
都話咗神秘咯. 梗係賣个关子先啦.
pknoface 發表於 2014-4-22 10:07 AM
不如叫做"買關子遊戲"啦,夠哂神秘啦
無人頂替啦
8月份都唔知想定一年內活動,準備迎戰下年"吹水王"寶座喎
由4月到12月既遊戲名稱我都巳經諗好晒. 應該好易玩. 唔会設得太難. 如果唔係啲錢好難派得完.
pknoface 發表於 2014-4-22 10:14 AM
升級到"親王"後,再做D活動,一定派得完啦
我預計2020年升做親王, 2030年升論壇元老, 2050年升天!
pknoface 發表於 2014-4-22 10:22 AM
唔係要今長時間啦升做親王 ,需唔需要啦,,真係亂UP喎
亂UP掌門好...Hi
有時間就去我版區,我開咗新帖叫《新笑傲江湖》電視劇帖,有時間就去支持下,我會每天更新架,不過睇完希望唔會助你令武林變咗亂糟糟啦...哈哈哈......
未訓呀,在找資料準備開新劇帖,叫《新西遊記》,作為最後準備。
係喎亂UP掌門生日喎...恭喜亂UP生日快樂,繼續香火頂盛。