返回列表 回復 發帖
你个护法都是挂名嘅嗻
lhy92725 發表於 2014-6-20 12:02 PM
我係正牌護法我為武當鞠躬盡瘁,唔次ken兄學埋d乜嘢邪教武功,簡直係荒天下之大謬
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
迟早都将D邪功传授埋比你啦
lhy92725 發表於 2014-6-20 01:19 PM
身為護法,只會維護武當正宗神功,係唔會練邪功嘅
Ken晚上好
邪即係正, 正即係邪。 睇下用個個人係勿人既遮。 如果個人係正派。 就算用邪派武功都係正既。
歌仔都有得唱啦: 難為正邪定分界。 有冇听過呢 ...
pknoface 發表於 2014-6-21 12:03 AM
就係你咁嘅諗法,先搞到武當派沒落,永遠比不上少林
邪教Ken兄晚上好
正派KK兄早晨.
pknoface 發表於 2014-6-23 11:55 AM
唔玩你嘅傳搜絕學
掌门阿伯一把年紀仲連邪功
LastWinner 發表於 2014-6-23 12:25 PM
要傳搜埋俾你添
邪教Ken兄凌晨好
邪兄晚上好
正K兄, 貓貓話你係坏人喎。
pknoface 發表於 2014-6-25 11:32 AM
佢一向唯恐天下不亂
Ken兄早晨
以下係起3970帖至4030帖中回帖既朋友.
每人各得本派少少禮物一份. 請各位笑納:

時間支出收入操作tvbkk1232 秒前TVB 10000000 元
積分轉出SweetLemon18 秒前TVB 10000000 元
積分轉出ahsing35 秒前TVB 10000000 元 ...
pknoface 發表於 2014-6-26 11:49 AM
冇以為用錢收買到我,我唔會支持你傳搜邪功嘅

評分次數

• LastWinner

邪兄晚上好
武當派遊戲4-傳授絕學!
參與者答案和奬金:
1.

奬金: 1,000,000

2.

奬金: 10,000,000

3.

4.

5.

6.

7.

8.

奬金: 1 ...
pknoface 發表於 2014-6-27 12:01 PM
武當身為名門正派,竟然傳搜邪功,以後武林不得安寧啦
下次要教番啲正宗武學咯. 如果唔係KK会鏟平武當架
pknoface 發表於 2014-6-27 12:15 PM
武當之恥
KK有本事铲平,你呢个掌门首先要反省下架啦
lhy92725 發表於 2014-6-27 12:16 PM
我係護法,只會對付對武當害群之馬
LastWinner 發表於 2014-6-27 12:20 PM
就憑你依個初學者蹬腳