返回列表 回復 發帖
老实讲近年的TVB剧,有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦/ }# ~, c# Z1 N; q& O- j
lhy92725 發表於 2014-5-5 04:53 PM
$ B8 J- x/ }, l. \8 _1 K, R5 j+ ~tvb now,tvbnow,bttvb3 K( t" v! B' `4 Y' o1 p: [
我推「天與地」
今晚出佐兩集啦
條骨都無佐lu
今晚出佐兩集啦" G0 {; A( b$ `( S
lhy92725 發表於 2014-5-6 11:45 PM
tvb now,tvbnow,bttvb8 f5 u( i4 V: L1 D4 I
我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?
( C) p9 J2 X6 q+ y' o' yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ b; P$ J% [% _( `1 k
我推「天與地」
9 S* `/ m) ~5 F( {tvb now,tvbnow,bttvbmoonlight1812 發表於 2014-5-6 10:57 PM
& Q0 \# p! _5 t9 Q: F公仔箱論壇曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道www3.tvboxnow.com) K1 J; u% J1 I. b9 \, U/ b  l
我反而觉得"爱.回家"有少少意思
條骨都無佐lu
公仔箱論壇: J9 y; W: `* S0 _* J+ r, H  l
我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?4 J; [5 {3 r) k7 i0 J( h% E# T
leekwoklam 發表於 2014-5-7 11:17 AM
: u+ f& q4 O5 O2 u+ x1 ~
我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨
條骨都無佐lu
有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦
2 B$ X7 E2 o* i8 B+ x' |, b6 V; r
- s, x4 U' K$ w' ~公仔箱論壇曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道
) i% I8 P- J! X  {1 ~* E我反而觉得"爱.回家"有少少意思
' l4 r2 B0 y/ B! t  ]% vwww3.tvboxnow.comlhy92725 發表於 2014-5-7 11:34 AM
. H0 G. U: D# J
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( }3 ?: g' q% V9 f4 n
CHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...tvb now,tvbnow,bttvb& b( S& r4 E" a# F
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 K; Q, U$ s$ q9 t* q: n9 f$ s5 I
我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......
開播係咪即係香港有得播呀?.. 邊個台呀?
, V; y9 d5 V7 K; }. W
我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& k) s7 J6 U( g6 O+ x, ]" b4 c
lhy92725 發表於 2014-5-7 11:35 AM
0 e1 q6 ?( ^8 K6 a+ D. J6 A

" s' V8 U0 x& T0 i* |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.
/ Y; f! @- \  A* L  Ztvb now,tvbnow,bttvb
) |  X9 t0 t, [
$ C, h- U, d% Y3 i) @CHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...
1 r9 K9 j5 A& r& i) r+ J公仔箱論壇# ?5 U/ J  o6 }  q' m0 Z
我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......
4 J7 C' Q+ r) p0 e/ G0 M7 @moonlight1812 發表於 2014-5-7 02:15 PM
! X  q" \2 G, o- a7 R4 S公仔箱論壇甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛tvb now,tvbnow,bttvb" d* ~% j! m6 o1 F' S8 k
毕竟HK现在其实得一个免费台
條骨都無佐lu
tvb now,tvbnow,bttvb1 I9 H, y4 X7 B- l
, C8 b0 P# e3 a6 H5 W4 N
有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.
: r$ ?( W4 p( _1 `: ?) Q公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-5-8 12:53 AM
www3.tvboxnow.com: v, U, T, J0 w8 S  Q
我都是网盘连接下载的公仔箱論壇5 C2 l5 d& @2 q8 `  b5 T4 }
相信呢个论坛都有人放上来吧
條骨都無佐lu
' ^* j# D: q6 q$ H2 |" P; {0 }tvb now,tvbnow,bttvb甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛5 r$ u) r. T; H2 C8 g/ z
毕竟HK现在其实得一个免费台www3.tvboxnow.com0 f" D' m- C/ X* P1 S' A* J
lhy92725 發表於 2014-5-8 10:46 AM
: Z# `- i" K+ o公仔箱論壇% A/ O: n' w( ~. N  Q
所以依家人地咪播「西遊記」囉
- s' O& P# D; j/ ]+ \* b( B; iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
; Q7 B* Z; o3 U2 L+ {& h所以依家人地咪播「西遊記」囉0 `+ v% D. R) A( |% x$ F$ E$ J: ~
moonlight1812 發表於 2014-5-8 08:02 PM
& q6 F- O$ C, @# K1 O2 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。所以米應該去抗議咯
條骨都無佐lu
今日終於一口氣睇佐六集www3.tvboxnow.com- ^4 a! @8 }  p6 i) f3 B2 N4 T
基本上都保持水準嘅tvb now,tvbnow,bttvb! a9 a0 A, D6 Y# v
不過感覺上無佐果種窒息感
條骨都無佐lu
又一階段的結束
條骨都無佐lu
还是第一季Jack的女儿最漂亮 也不知道24到底会出好多季 总觉得美剧不如日剧 不会那么吊人胃口 会掏空胃口