返回列表 回復 發帖
老实讲近年的TVB剧,有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦
  k/ L; h4 i; F6 m# q$ [lhy92725 發表於 2014-5-5 04:53 PM
公仔箱論壇+ z3 o5 l4 S. N' z5 j( k/ b1 H) ]

: H0 Z/ r& Q# J) L8 `$ K6 ?0 u& U" ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我推「天與地」
今晚出佐兩集啦
條骨都無佐lu
今晚出佐兩集啦
; ~) e& q( o0 h- DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2014-5-6 11:45 PM
/ y* n! T9 _6 E+ W! a9 w2 Mtvb now,tvbnow,bttvb我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?
; x; L1 o; b7 q1 B' zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb9 @9 e, B7 I! x4 K/ X4 Q
我推「天與地」公仔箱論壇' X+ u' Z+ L0 a
moonlight1812 發表於 2014-5-6 10:57 PM
& N  C4 G4 [' N: X曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道
! O! v3 p! ?; N% r  k, O3 C) y8 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我反而觉得"爱.回家"有少少意思
條骨都無佐lu
: Q/ n7 G- F" W4 B2 b) r
我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?
1 ?2 Q2 m2 Q8 M  m  C+ P" Yleekwoklam 發表於 2014-5-7 11:17 AM
! j; e0 ^7 w) Q: W* Xwww3.tvboxnow.com我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨
條骨都無佐lu
有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦
tvb now,tvbnow,bttvb$ \. q1 E+ `3 t1 x8 Y3 _9 G
# `* D/ H9 R9 m; w- o- X* c
曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道
( L3 N8 ^6 ]+ F( ztvb now,tvbnow,bttvb我反而觉得"爱.回家"有少少意思www3.tvboxnow.com1 v' E8 L' W; [
lhy92725 發表於 2014-5-7 11:34 AM
9 \$ u7 m% N+ g0 X$ t
www3.tvboxnow.com! B  B4 t# p: a) ]  T; p- Y, X
CHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...公仔箱論壇6 u+ r4 F, t( J* \2 i7 I

4 I$ N' E& Z1 iwww3.tvboxnow.com我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......
開播係咪即係香港有得播呀?.. 邊個台呀?
; U1 W0 q  y3 K. L6 A3 t' PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨3 O( b* Z% e' K& F- j( J: r1 [% ~) l
lhy92725 發表於 2014-5-7 11:35 AM
7 A- o: t8 D5 T" a) btvb now,tvbnow,bttvb
! o6 v7 \6 t5 m9 t. g, }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.
" @$ |, s: H$ V

# B& B5 o# i) J' R$ ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 R) U! x. S) ~( p& B
CHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...www3.tvboxnow.com. K9 ?4 v& {# I  n, Q/ g4 o

9 h# ?. {. d2 O: }5 w我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......www3.tvboxnow.com' d, `% Y0 R4 C- A# k) W, m9 C
moonlight1812 發表於 2014-5-7 02:15 PM
1 o2 V3 ~( q- S0 Q公仔箱論壇甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛公仔箱論壇; s- ?% @8 G. y& M0 i5 a5 X% e
毕竟HK现在其实得一个免费台
條骨都無佐lu
tvb now,tvbnow,bttvb( x" B, U9 ~6 Z3 ?

- V4 u. k5 i. J& M1 ]公仔箱論壇有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.
# K, t2 D) a) ?% s5 ]  C+ ]tvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-5-8 12:53 AM
1 h# X4 n9 h: j$ x9 v! q0 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都是网盘连接下载的
7 N) F. w% d0 @www3.tvboxnow.com相信呢个论坛都有人放上来吧
條骨都無佐lu
- V0 R' c- U. r, l甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛www3.tvboxnow.com; r/ M) [1 j1 t! a% [3 b" _( g
毕竟HK现在其实得一个免费台
: w0 u$ r$ d) t% |: Q7 Uwww3.tvboxnow.comlhy92725 發表於 2014-5-8 10:46 AM
tvb now,tvbnow,bttvb9 v2 W( `) y7 Y  O6 R( F

1 r% O. N/ O' \( ]. ?所以依家人地咪播「西遊記」囉
www3.tvboxnow.com" p; r) [3 c' t3 i$ X
5 l1 O: U" O2 Q: F& Q* U$ F! W. p
所以依家人地咪播「西遊記」囉6 \3 x/ h" c% x5 B& ~& i
moonlight1812 發表於 2014-5-8 08:02 PM
7 ?# n3 I+ ]8 A6 rtvb now,tvbnow,bttvb所以米應該去抗議咯
條骨都無佐lu
今日終於一口氣睇佐六集
& D" I- M1 s' k/ H6 ^www3.tvboxnow.com基本上都保持水準嘅
. u& x( ^, l2 r6 ]1 x% u. d5 D公仔箱論壇不過感覺上無佐果種窒息感
條骨都無佐lu
又一階段的結束
條骨都無佐lu
还是第一季Jack的女儿最漂亮 也不知道24到底会出好多季 总觉得美剧不如日剧 不会那么吊人胃口 会掏空胃口