返回列表 回復 發帖
good drama
) K- ?) Q, x" ~5 x+ t4 K# h
咁又係,其實你哋後生仔女唔鍾意玩碟仙呢啲古老嘢囉。
( t  Y+ ^( ?5 x; wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過肥菜託我擺咗度靈符喺度,比有需要者參考一下喎。
! c' k; F, _: p0 c$ B- P2847496www3.tvboxnow.com+ V/ |; K$ ?5 s( f0 ]* h
leekwoklam 發表於 2014-5-10 02:57 PM
1 ?. p* U$ W  k3 _" P' oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
6 P+ a+ |9 k/ L# btvb now,tvbnow,bttvb我要電腦百毒不侵多謝度符!
太感動了
哈哈...小吱喳以為可以医痔瘡太搞笑阿 。如果摟主大大發明一種可根治痔瘡药,大大發達啦
哈哈...小吱喳以為可以医痔瘡太搞笑阿 。如果摟主大大發明一種可根治痔瘡药,大大發達啦
& ]" \/ ?" Y- s! N( {公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-5-13 04:05 AM
, M- h# O% I" W1 i4 w
mnb1123老友記,我都想呀 .
3 o3 V# N( _7 ~睇本劇開心之處,係成日勾記起以前中學時期啲儍嘢,避孕丸可治暗瘡呢個傳聞真係好hit架,我都八卦到曾當口當面問女同學,結果係被對方黑面幾個星期,「火羅」爆 .
咖哩雞=種草莓!!
咖哩雞=種草莓!!
, G- B0 H# d" n3 S% z屁屁zzz 發表於 2014-5-13 08:11 PM
0 \7 b, C% Z% n. m* Z0 C: y. l( h9 f係咪新名詞?因為我好out....
婆婆
+ z$ ]3 N2 A' |2 s* `) q: S/ }tvb now,tvbnow,bttvbhaha, so funny
問題: 你地覺得肥菜個老公叫佢去多啲m club目的係乜吖喇??
問題: 你地覺得肥菜個老公叫佢去多啲m club目的係乜吖喇??
+ c$ }' }& p4 `) q' J; X! Ptvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-5-15 03:19 AM
. C8 J5 c$ b- q. K& ^& D- i6 O1 {tvb now,tvbnow,bttvb可以單獨同靚女去睇褸 ,唔使肥菜喺都左頭左勢
朱莉也可叫猪婆 ,巫小詩就一定係叫巫婆
我覺得呢套劇令我有好多回憶呀公仔箱論壇. P# m7 r* W/ E0 Q7 X- t
同朋友食飯都多左好多話題,白色太陽槍呢樣野,佢唔提都完全唔記得
呢套劇有好多回憶
+ \/ D$ U* e8 b. S6 H# xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同朋友食飯時多左好多話題,特別個句白色太陽槍佢唔講真係唔記得左呢樣野
公仔箱論壇6 O9 ]0 U7 K  s! w, N! k: f) ?) n
可以單獨同靚女去睇褸 ,唔使肥菜喺都左頭左勢
" ^2 _/ ]; V2 Z' s公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-5-15 12:47 PM
# D/ @& ]; H, S公仔箱論壇www3.tvboxnow.com0 o  F- k, K: E. `: j6 z  B4 C8 |
睇到18, 好想打肥菜個老公同埋巫小詩個老公, 女&奶奶...呢個世界有啲咁衰嘅人見一個打一個呀!
2 a# G- L. H% e0 u: z1 N; L& e) i! p) {. `# j
睇到18, 好想打肥菜個老公同埋巫小詩個老公, 女&奶奶...呢個世界有啲咁衰嘅人見一個打一個呀!公仔箱論壇6 v: f& L5 x% v. @5 g4 z/ b# m- m
大文細佬 發表於 2014-5-16 01:18 AM
www3.tvboxnow.com  }! Q: G/ F* n& B) [5 _0 ^7 `# b2 u
係呀大佬,有時真係睇到好慶,見到佢哋咁衰真係想打鑊金 !仲有肥菜出買老友、年老版心理變太的猪莉都睇到火滚