返回列表 回復 發帖
最後,我真係建議無記多啲播出「香香」跳舞片段,話唔定班"宅男"會將佢Replay又Replay跟住跳,又話唔定收視率都會因此飆升哩。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. P, T) h3 y, j6 a. T
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& D% t4 T4 O4 g
公仔箱論壇) \2 Y& E2 b! d# }) y7 X

6 e9 u" [& w. @; a* p$ iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
公仔箱論壇1 n, X- @0 n  a- O
tvb now,tvbnow,bttvb. ]% N; P) h& N5 ~, d
係呀,次次聽到都鬼咁開心,因為聽完啲「初鍊」回憶一次又一次走番晒出嚟.....www3.tvboxnow.com8 D! j4 U- K, x' n9 v! F  H6 C
leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:53 PM
# u  ?5 |# B* T5 l4 D
www3.tvboxnow.com. A. W/ o* ?5 L4 X9 E3 q
「初鍊」<--你係咪台山人呀?.. 發音同我姨丈一樣架
1 W+ r  D& m1 Z& X% L6 [www3.tvboxnow.comwww3.tvboxnow.com" b! C  f# R  Q" d, E$ v0 y
大文細佬,你嗰啲評論真係好鬼抵死啜核。
$ k0 J# L% i' J  ^tvb now,tvbnow,bttvb8 ]; i0 R) }  n3 a: S! Z3 @' s
阿彤姐真係無得呃人嘅囉,尤其近shot嘅眼窩凹陷形態,真係有啲恐怖片feel.....
! i3 z" o, m: mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 www3.tvboxnow.com+ S  D* s( e# r
至於陳慧珊都有啲乾乾瘦瘦,不過因為做奸角,佢嗰個有啲啲尖尖角角嘅面形,反而又幾夾咁 ...
& K& Q. {% M2 Q# m* |' I公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:49 PM
/ X2 P0 a$ j# {" E0 C
9 U  P8 h9 o) _4 G. [8 sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
' D# ^0 W- r" _, r6 `公仔箱論壇
7 k7 p( x2 Q0 ~1 b& @( N陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
0 \9 D+ P0 W* f' vwww3.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-5-2 12:22 AM
公仔箱論壇) T. B* r$ V: u- Q1 i' U
咁又係,佢老公好似又話生意失敗又破產又盛,係幾飽歷風霜feel嘅。
小詩傳授「虎鶴雙形」
, w( f" C6 N% w! ftvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  M4 u9 f: v! D/ @& R* K, G

, i9 t3 S8 T. X+ k公仔箱論壇真係有拳譜參考架。
4 W. T6 w$ d; ]& x- a, YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
, {/ ^- n, X( X6 m( P「初鍊」tvb now,tvbnow,bttvb  c$ k/ V, R  _* v9 a9 H7 R
大文細佬 發表於 2014-5-2 12:18 AM
7 [& [5 ^7 `( o* m! \$ z公仔箱論壇「初鍊」=「初戀」(唔知鄉下係台山、中山、新會......添?)
小詩傳授「虎鶴雙形」
! z# u' }, d& T" M282659628265982826597公仔箱論壇% T# O% w, f8 r; f1 i6 R
! t, v5 q. E/ N& K5 X公仔箱論壇真係有拳譜參考架。
: M4 |& [. L" V2 m4 E6 O, Vtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-5-2 11:22 AM
6 r/ Q( \) N* A- `- s/ p# qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子  
( Y: U# x+ b/ W3 Y) s3 k% U公仔箱論壇
! ]0 a  v9 `2 j1 Z
睇呢班阿姨級好唔好睇架???
好多女神啊!!
4 C# ^* x5 C  a  iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子  
9 O9 p* I  H6 [$ \& q2826645tvb now,tvbnow,bttvb& b" S/ Z$ q! N
2826644www3.tvboxnow.com  `) z$ X& @* {! }3 k7 ^& _
timmaxsing 發表於 2014-5-2 12:23 PM
tvb now,tvbnow,bttvb% P9 J: u  T  H. o8 I, Q
哈哈J神,我以前讀書時真係跟阿sir學過兩年功夫架,不過唔係洪拳,係太極柔功門。

" A  p8 R8 b, D0 g各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......
4 m  t% @9 p0 G5 L8 K* i7 Atvb now,tvbnow,bttvb各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......www3.tvboxnow.com$ Z& o6 ~! S/ p, b; C  a- D
leekwoklam 發表於 2014-5-3 03:57 PM
; l8 }# K" T& R$ I. F* Q有無放大鏡
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute
* I" x5 K, v2 a3 i" Gtvb now,tvbnow,bttvb有無放大鏡
1 Z1 c, K: t9 [( W" jtvb now,tvbnow,bttvbchy25 發表於 2014-5-3 06:49 PM
  U; E/ P9 N5 ~% i. c3 j  t( U
哈哈,chy25,你個肖象咪係放大鏡囉。公仔箱論壇& H+ a8 B2 H8 t) G8 p
香香佢咁乖,唔介意企後排嘅。
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute 。。。tvb now,tvbnow,bttvb: C! p( u3 L) {$ }
香香好可愛。