返回列表 回復 發帖
最後,我真係建議無記多啲播出「香香」跳舞片段,話唔定班"宅男"會將佢Replay又Replay跟住跳,又話唔定收視率都會因此飆升哩。
6 M* N- A8 Q2 ], Q* S* l' y公仔箱論壇" A$ ?- U8 l0 J. [% h2 y

: u) d/ z/ G5 ?- H" P
& c, D! L1 z- Q0 P8 gtvb now,tvbnow,bttvb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
1 A0 W! x) H) }, j3 |/ h6 Ewww3.tvboxnow.com# M$ G0 d  M/ m# P1 T
係呀,次次聽到都鬼咁開心,因為聽完啲「初鍊」回憶一次又一次走番晒出嚟.....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ p$ {4 ?! Z' b1 B* U7 B
leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:53 PM
tvb now,tvbnow,bttvb0 l7 R# k; L5 p; F. [

2 g/ ?& `+ `; W. l. Z: ywww3.tvboxnow.com「初鍊」<--你係咪台山人呀?.. 發音同我姨丈一樣架
/ F4 C$ z/ C0 H- F8 o* q% L
$ L0 T7 d4 b8 ?4 t; c! h1 F& f% E) V5 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬,你嗰啲評論真係好鬼抵死啜核。www3.tvboxnow.com/ {  [8 p& K8 d$ m( ~9 [
www3.tvboxnow.com! v# G2 D4 K- m
阿彤姐真係無得呃人嘅囉,尤其近shot嘅眼窩凹陷形態,真係有啲恐怖片feel.....www3.tvboxnow.com/ s) D) Y* q1 g, ]# E+ S0 v$ k6 V
www3.tvboxnow.com. R2 Z4 }# U7 ?7 h6 u
至於陳慧珊都有啲乾乾瘦瘦,不過因為做奸角,佢嗰個有啲啲尖尖角角嘅面形,反而又幾夾咁 ...www3.tvboxnow.com9 b% ]8 T$ C$ ]' _3 c
leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:49 PM
  T2 r  P* r& Y. B; r" ?
- R& L* d2 l4 y0 e陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
) [5 g6 x9 x8 v& _- `
5 H8 C8 F5 c# @tvb now,tvbnow,bttvb陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
+ q7 h. y: `# f0 H& rtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-5-2 12:22 AM
/ x7 ~/ |) E# ?7 Q8 @! F9 x
咁又係,佢老公好似又話生意失敗又破產又盛,係幾飽歷風霜feel嘅。
小詩傳授「虎鶴雙形」
* L: ?. }, |1 K' D* Stvb now,tvbnow,bttvb
9 D( ?% r: {! \0 K7 ^" f1 X; r; A公仔箱論壇公仔箱論壇& I, b2 }$ F  d8 {4 z5 s2 h; [( s
真係有拳譜參考架。
www3.tvboxnow.com1 R/ s- B( u9 S$ U# o' C5 }
tvb now,tvbnow,bttvb9 ~9 u0 p% J2 [* V: A( g
「初鍊」
, Y1 {# l8 {% f$ H. `1 U公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-5-2 12:18 AM
tvb now,tvbnow,bttvb0 v  U% Y* b- X& N9 x9 N4 T; ?$ c
「初鍊」=「初戀」(唔知鄉下係台山、中山、新會......添?)
小詩傳授「虎鶴雙形」
3 L' j1 `; A* e; I282659628265982826597tvb now,tvbnow,bttvb7 @5 D4 Z8 Z9 ^; y$ p$ ^1 I( Z
5 N/ m. b* d9 Z: a8 GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。真係有拳譜參考架。
, Y0 B- S$ {3 E% j+ UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-5-2 11:22 AM
tvb now,tvbnow,bttvb8 p/ M7 j  Z4 L% d( |2 A% M3 D$ e
出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子   www3.tvboxnow.com0 Q" Y. K! r7 k3 w) Q

* x* u' \/ L1 _0 P8 s* }: H6 K公仔箱論壇
睇呢班阿姨級好唔好睇架???
好多女神啊!!
www3.tvboxnow.com( h0 Y% e; O2 x7 k
出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子   公仔箱論壇8 y7 |" T# d* a( T# u! E" s" f
2826645公仔箱論壇  z! ]. h6 u$ r0 L, @( B
2826644www3.tvboxnow.com9 W$ }6 U0 C3 @- m" F
timmaxsing 發表於 2014-5-2 12:23 PM
公仔箱論壇' z$ z! ]4 f( c, J9 F" S
哈哈J神,我以前讀書時真係跟阿sir學過兩年功夫架,不過唔係洪拳,係太極柔功門。
9 U0 ^* _" a$ u' ]+ I2 x5 L1 q
各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......
- }* ^+ [; I* m公仔箱論壇各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......
7 @* D4 P$ h6 Vwww3.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-5-3 03:57 PM
/ d, i* H% v8 K  ?有無放大鏡
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute
公仔箱論壇! A8 [! S" r/ q, N% k
有無放大鏡
8 \. T8 X$ ]+ \5 S* Zwww3.tvboxnow.comchy25 發表於 2014-5-3 06:49 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 C( i* U! o( p" [5 G% _, H, k
哈哈,chy25,你個肖象咪係放大鏡囉。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 c) x. h0 q0 ^+ K2 H: Q2 i
香香佢咁乖,唔介意企後排嘅。
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute 。。。公仔箱論壇  r. x6 x% G+ A5 ]# z
香香好可愛。