返回列表 回復 發帖
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會打我囉.. 仲會好傷心添. 好采我唔係咁哀架啫!
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會 ...
: m$ q. h5 z* J: d大文細佬 發表於 2014-5-7 01:15 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& G3 a1 x. E5 f! F: d2 X8 Q; {
大佬,一早就想揼佢好耐啦, 當媽咪冇到。仲有阿有勿理由唔帮媽咪帮嫲嫲,搞到個賓妹都虾小詩。我一定唔會同呢個奶奶一齊住,一係搬出去.一係离婚!
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-5-7 12:05 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb8 {, J: I! S" c( i& N8 N5 G
. h+ F$ `1 X' W1 L' [
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會 ...
' s3 F# I0 o* d! x! H/ J! C. K公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-5-7 01:15 AM
4 W* z9 K8 Z  {$ qwww3.tvboxnow.com3 _, j; c5 d' f* J; E
係呀,成個黑面神咁,細佬你代我醒多佢一野吖,唔該晒你。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
因為由始至終,朱莉都係"自悲兼自大",可以有機會發圍嘅話,都想靠自己,想法實際上非常正面吖,係咪?tvb now,tvbnow,bttvb. h/ ^. s$ s7 s6 H7 w* v& n, Z. q
# X; H7 n; P5 K/ D* t
大佬,一早就想揼佢好耐啦, 當媽咪冇到。仲有阿有勿理由唔帮媽咪帮嫲嫲,搞到個賓妹都虾小詩。我一定唔會同呢個奶奶一齊住,一係搬出去.一係离婚! ...www3.tvboxnow.com% o* |. S( r/ ^3 i
mnb1123 發表於 2014-5-7 10:14 AM
公仔箱論壇9 @) x6 @' q/ g0 w# a  T! x

0 Z% x; ^* q) g4 V6 ^6 w公仔箱論壇佢唔止當媽咪無到呀.. 直情係變態呀.. 有乜可能攞媽咪嘅醜態公諸於世架? 之前只會覺佢勢利, 邊個有權就幫邊個... 但睇到佢媽咪拍廣告呢part, 我基本上會諗呢個女係咪親生架
因為由始至終,朱莉都係"自悲兼自大",可以有機會發圍嘅話,都想靠自己,想法實際上非常正面吖,係咪?
" |7 }$ {& v2 g; r4 o$ R2830332tvb now,tvbnow,bttvb+ t% j! v0 T" W; @! C
leekwoklam 發表於 2014-5-7 12:02 PM
4 x$ P9 C4 W+ S; Q( r7 bwww3.tvboxnow.com公仔箱論壇; W! W2 I% [- L, H# k
佢自大咩?? 可能有喇.. 我未識睇.. 我覺佢好自私.. 自己嫁唔到要個friend包佢生活.... 勁奇怪
8 w  m+ ~' e8 H& @' R

; N. V7 H/ K  G( g: m  P( u) xtvb now,tvbnow,bttvb佢自大咩?? 可能有喇.. 我未識睇.. 我覺佢好自私.. 自己嫁唔到要個friend包佢生活.... 勁奇怪
3 [$ B/ v4 X, ?) F- d8 G! FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-5-8 12:45 AM
公仔箱論壇* L. V* z7 w  }1 Y4 W3 o8 U
我講嘅自大係指朱莉成日以為自己keep得最好,自卑唔駛解啦啩......
小詩又拍廣告
1 |: M6 \  S" x2 Q. U( VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
tvb now,tvbnow,bttvb5 ~- [% F6 G6 Y
我講嘅自大係指朱莉成日以為自己keep得最好,自卑唔駛解啦啩......
/ y' F  |9 t2 `& j* G' t6 Y: kleekwoklam 發表於 2014-5-8 08:34 PM
www3.tvboxnow.com- z( g6 l, h$ c+ [2 f3 T

* S# e+ ]  o2 X% n" V7 oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁我覺得佢同丹丹都勁自大呀.. 講到玩碟仙, 真係笑到肚痛呀.. 全人動架
www3.tvboxnow.com- L8 o3 u2 y' S% ~' _

1 ]- P! C9 L5 c8 c, Kwww3.tvboxnow.com咁我覺得佢同丹丹都勁自大呀.. 講到玩碟仙, 真係笑到肚痛呀.. 全人動架公仔箱論壇0 S1 B+ y% K- D
大文細佬 發表於 2014-5-9 01:01 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 d' I9 i$ ^2 l1 T! j! F& }
咁細佬你有無玩呢?美國啲同學仔興唔興玩碟仙架?公仔箱論壇9 {# V# \" T* k3 z! s; n4 M3 Y
玩時玩你小心啲喎。
想讚選角出色,形態上呂姍同張慧儀好有母女相,我好有興趣想比較張慧儀十年後,個樣同現今姍姐會否有七成似?" l$ Q$ J) z* U

4 X( e. s7 Z$ `- T+ A- Rwww3.tvboxnow.com
5 K7 w. T1 d' O) T. v' N$ ~www3.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' d' Y# f0 I, \* a2 K
呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架
7 a/ a) R( R  U, O8 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁細佬你有無玩呢?美國啲同學仔興唔興玩碟仙架?
$ e" U( N( }! f, u$ ytvb now,tvbnow,bttvb玩時玩你小心啲喎。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 H: I# @' S, q& x' A5 x
leekwoklam 發表於 2014-5-9 04:35 PM
' q: P6 |( d8 Z9 o; j& XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb, j0 S4 ~2 b* M1 O
驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架
呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架
$ v7 f. G( `/ o) \9 f/ I' u大文細佬 發表於 2014-5-10 01:02 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ O* W* D/ L' Y* e' |
佢兩母女啲鬧交戲係幾好笑架。
6 t; f/ g. D, u' N$ h. @$ M
% \5 p# V7 U; B6 {) Z* G1 n% Btvb now,tvbnow,bttvb驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架1 E. Q$ ~  r+ h
大文細佬 發表於 2014-5-10 01:08 AM
tvb now,tvbnow,bttvb& @% W0 Y) r4 X3 S
咁又係,其實你哋後生仔女唔鍾意玩碟仙呢啲古老嘢囉。www3.tvboxnow.com; N! F! M7 Q: j5 {
不過肥菜託我擺咗度靈符喺度,比有需要者參考一下喎。 tvb now,tvbnow,bttvb# C  I) y' Z  R