返回列表 回復 發帖
0 r  z. w/ T. |+ O3 E7 n# z/ c2 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇3 N* G: n1 K$ {: ~# B0 d5 A
原來kily姐靜雞雞唱歌嚟賀pinaroo升級,有好歌聽都唔通知我7 r1 }' Q; y7 L) r* h7 k
見到你講P版,仲以為你講小便版,我呢度D人講小便係p或者peeTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; l, j1 _' y0 p8 F, P
chowold2 發表於 2014-4-23 11:14 PM
www3.tvboxnow.com# V8 I" n+ L' x7 h( m- x' k
p版主榮升,一定要送大禮
+ O$ J, q+ L; A: X- ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
* w( u5 o2 \7 U- _. D& V小便版,係咩版嚟架??haha
: h8 W7 t  T5 X: dtvb now,tvbnow,bttvb" V3 z9 {$ k8 T. K$ R$ M; Z1 i
謝謝chowold版主收聽!!
原來kily姐靜靜地賀pinaroo升級,你的好歌帶給了我們無限喜悅,有新作記得通知我哋呀,最後你的作品我贊同,請繼續努力帶給我們更多更好作品,THX!) i0 e0 x& w7 [2 n8 m+ W! e5 f
timmaxsing 發表於 2014-4-23 11:26 PM
2 o2 a" r8 |% v( R% V) D& b4 S版主大人,叫kily得喇!!XD
7 \/ ]$ W0 c! v) `: s+ ptvb now,tvbnow,bttvb
. ?1 w# x# I0 {" R. O. a- h8 I好多謝timmaxsing版主咁支持!!
好好聽啊!
# [. F- ]& _- D2 F) y5 M# c6 e0 G尤其約定!!!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 D# ?7 v9 O: Q* Z: W  y
love it~~

評分次數

• pinaroo

嬌的的的聲音。。。6 i1 ?0 _6 ^5 D  h. v5 ~. E) J
很好聽
& Y3 {, t; E0 g! Lwww3.tvboxnow.comSupport !

評分次數

• pinaroo

雖然我未見過妳真人,
$ P' F) g( E8 I8 K( v* [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!

評分次數

• pinaroo

本帖最後由 kilykilyk 於 2014-4-24 11:26 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) }; \: K% O) k; A' C; X9 _

1 q! t6 `; E3 [2 u, mtvb now,tvbnow,bttvb
好好聽啊!
, `  J+ F' S. i: z- v. fwww3.tvboxnow.com尤其約定!!!www3.tvboxnow.com! e; y+ w- L1 G/ A! i2 H/ }  k
love it~~
3 ~. x/ z0 b" f/ L: K" E公仔箱論壇la..lala^0^ 發表於 2014-4-24 02:07 AM
公仔箱論壇- g. o: U. P7 I/ I
" i. I* M7 Y* E7 r1 Z- w
好開心蝦蝦鐘意首歌,王菲啲歌我都好鐘意!!!多謝蝦蝦收聽!!
嬌的的的聲音。。。
/ [  Z6 l( \( l5 H, o很好聽
- M' n8 O8 M' [. H+ G. P% e/ eSupport !
9 g7 x3 k# x& {9 k" r8 p4 Gtvb now,tvbnow,bttvb元大長 發表於 2014-4-24 08:56 AM
公仔箱論壇$ C) {; |" P! V7 i
我也很喜歡元大長歌聲,多謝支持!!!
雖然我未見過妳真人,
; s: C+ F' ~/ g" ?但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!公仔箱論壇1 B3 Q7 s# K+ K6 Y2 f* q5 Q$ H0 U. v
pongpong0715 發表於 2014-4-24 10:20 PM
www3.tvboxnow.com: ]: s! x' Y( ~' W7 f( w
哈哈,原來pongpong咁風趣,多謝收聽!!!
賀P版主一定預埋我啦.
, o/ Y' [+ D; e1 N" y6 G) E, c! ?乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先.
, r5 e1 ~  W! Q, X( oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
" R( z9 z( m* U! l- a

評分次數

• pinaroo

賀P版主一定預埋我啦. TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 g: ]9 G' ^4 H# w
乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先. www3.tvboxnow.com3 f7 X; u. z3 S8 J$ @/ i

f! O; R# i& g  R4 |公仔箱論壇uD3AKIufams
! o3 V0 Y" y" L" w1 F: ]6 C% ^6 q- P+ @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。pull3 發表於 2014-4-25 02:18 PM
www3.tvboxnow.com6 ~9 Y6 L8 Q4 z& G9 y+ X& o
哈哈!!pull3版主似乎對這首歌有情意結tvb now,tvbnow,bttvb3 T% Z+ w. b. `# |" S4 w1 P
我諗pull3版主唱會更有感情!!
% v; d- j3 D: j, B6 `- u
! `: i6 T0 v  l" N0 X0 ^& Z' s6 awww3.tvboxnow.com謝謝收聽!!