返回列表 回復 發帖
本帖最後由 kilykilyk 於 2014-4-24 02:21 AM 編輯 公仔箱論壇9 @: @1 l5 i6 G; j9 q0 H. g

: s3 J; H) D; `7 \: |, U# g: n/ Kwww3.tvboxnow.com
原來kily姐靜雞雞唱歌嚟賀pinaroo升級,有好歌聽都唔通知我TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% }# D; a$ [: \7 i2 L+ n+ ]! Z
見到你講P版,仲以為你講小便版,我呢度D人講小便係p或者pee
8 e; o% p6 w- z; P$ r公仔箱論壇chowold2 發表於 2014-4-23 11:14 PM
6 ]7 V0 h. B- K# }0 ep版主榮升,一定要送大禮 , ^0 v; ?; C; W& P" g

, \' I8 k3 E" z: {tvb now,tvbnow,bttvb小便版,係咩版嚟架??haha
0 r# K$ e9 N( X公仔箱論壇
( n* [9 T- ^6 x$ B0 M! Q" M8 Ytvb now,tvbnow,bttvb謝謝chowold版主收聽!!
原來kily姐靜靜地賀pinaroo升級,你的好歌帶給了我們無限喜悅,有新作記得通知我哋呀,最後你的作品我贊同,請繼續努力帶給我們更多更好作品,THX!
$ {! \  s! I" m! jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。timmaxsing 發表於 2014-4-23 11:26 PM
1 d" Q. \7 V& v) _' I* n* Ltvb now,tvbnow,bttvb版主大人,叫kily得喇!!XD
' M8 t9 R3 E5 |( N# Y' XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 h0 s' J1 }6 l: L$ C: R6 V$ j- ~
好多謝timmaxsing版主咁支持!!
好好聽啊!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) f/ k# A/ P1 m3 x9 D" ?7 g# a
尤其約定!!!4 u1 P$ F8 F$ S
love it~~

評分次數

• pinaroo

嬌的的的聲音。。。tvb now,tvbnow,bttvb! r0 {: Q0 B& ~) _( G$ O
很好聽# ~+ U% ?: I  U+ {) F0 w* |
Support !

評分次數

• pinaroo

雖然我未見過妳真人,
" o+ R8 [1 [: J8 w但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!

評分次數

• pinaroo

7 o# z. N6 G8 V公仔箱論壇+ L% B! }' r* ^  Y
好好聽啊!
8 X3 l8 l6 k6 Z) {2 b尤其約定!!!( |, G5 `/ ?* [, |- {: i: f; |' }* B. ~
love it~~
5 r) s5 ~) A" @- P3 J' t" |tvb now,tvbnow,bttvbla..lala^0^ 發表於 2014-4-24 02:07 AM
- ]  h! L5 K7 S7 }" h  ^9 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
) v0 l# O& O: H9 G% P# Qtvb now,tvbnow,bttvb好開心蝦蝦鐘意首歌,王菲啲歌我都好鐘意!!!多謝蝦蝦收聽!!
嬌的的的聲音。。。
, _1 g6 p( Q9 C: s9 s/ X很好聽
& w  n; r& G7 I/ a% J/ @公仔箱論壇Support !
; g) M5 C" ?6 J7 p0 Iwww3.tvboxnow.com元大長 發表於 2014-4-24 08:56 AM
& C$ c8 i* }/ V% kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我也很喜歡元大長歌聲,多謝支持!!!
雖然我未見過妳真人,
4 h5 C) P2 i6 y) ]6 @/ y4 k3 {) i6 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!www3.tvboxnow.com2 P- D7 e$ p2 k+ ]9 _( K6 T
pongpong0715 發表於 2014-4-24 10:20 PM
公仔箱論壇% f  A% ^! e4 A
哈哈,原來pongpong咁風趣,多謝收聽!!!
賀P版主一定預埋我啦. 公仔箱論壇1 b, Y% L) c  ]0 G! m
乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先. 公仔箱論壇1 S7 ^& ~- {3 e$ }4 ?0 B9 c

/ G" Q4 W! Z6 w( I

評分次數

• pinaroo

賀P版主一定預埋我啦. TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# a, Y) S2 s9 L& \, h+ S
乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先.
4 e$ }' H- Q% H6 T7 z. t$ y  zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
. ~; P  @' i3 AuD3AKIufams) `1 G( \9 v: ^( P
pull3 發表於 2014-4-25 02:18 PM
公仔箱論壇" _* k+ D  y5 @
哈哈!!pull3版主似乎對這首歌有情意結
  q$ }9 l$ I. |- _- ~, F, i$ t我諗pull3版主唱會更有感情!!
$ s: A; I: s* v% N# g. Y公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb" X' ?! x4 e! h8 d8 L0 g; d
謝謝收聽!!