返回列表 回復 發帖
- b3 q; Y8 s& H6 j+ T$ J+ O2 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
( n8 r, I) F( H; Y6 a8 Bwww3.tvboxnow.com
原來kily姐靜雞雞唱歌嚟賀pinaroo升級,有好歌聽都唔通知我
; N8 s# }% M1 |* ~+ x5 W" b見到你講P版,仲以為你講小便版,我呢度D人講小便係p或者pee# i9 o* K. w( L/ z1 [6 e9 x
chowold2 發表於 2014-4-23 11:14 PM
' p% @$ V$ [" [5 E0 ^% FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。p版主榮升,一定要送大禮 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 I# y, ~" k! F1 }
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 v7 s4 s9 e) d  O
小便版,係咩版嚟架??haha
4 ?0 K. u$ g0 Pwww3.tvboxnow.com+ e! p8 A5 x1 f$ b
謝謝chowold版主收聽!!
原來kily姐靜靜地賀pinaroo升級,你的好歌帶給了我們無限喜悅,有新作記得通知我哋呀,最後你的作品我贊同,請繼續努力帶給我們更多更好作品,THX!
* B2 K  ~( P! k1 S- [, S3 \timmaxsing 發表於 2014-4-23 11:26 PM
www3.tvboxnow.com' n* t/ @& k1 Q5 h
版主大人,叫kily得喇!!XD
1 s4 c7 d9 c6 d. P5 u& B公仔箱論壇公仔箱論壇( w7 u+ N2 r% k$ ^  @% g6 z
好多謝timmaxsing版主咁支持!!
好好聽啊!www3.tvboxnow.com3 J7 x7 E8 y. t6 v+ @9 q
尤其約定!!!
: l. `  H/ S/ i' D: N- ?( klove it~~

評分次數

• pinaroo

嬌的的的聲音。。。
' Y2 A& {, J, [7 M公仔箱論壇很好聽
  s5 {+ Y# ^2 G- n8 y1 x# o# [Support !

評分次數

• pinaroo

雖然我未見過妳真人,
" r5 @! p+ X6 P: |# i- vwww3.tvboxnow.com但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!

評分次數

• pinaroo

本帖最後由 kilykilyk 於 2014-4-24 11:26 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb8 b/ C) @; S  D4 P
tvb now,tvbnow,bttvb9 y/ g9 c" g( \. t0 F
好好聽啊!tvb now,tvbnow,bttvb; y, r2 ~: R$ e- @3 T3 D% W6 |
尤其約定!!!. X% T3 T3 m, B- G
love it~~tvb now,tvbnow,bttvb  f* x% M3 o: }0 ^
la..lala^0^ 發表於 2014-4-24 02:07 AM
" a% E+ Z# R/ J2 e" o' ?1 w$ @www3.tvboxnow.com
4 H9 M. F5 q1 L$ u( rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好開心蝦蝦鐘意首歌,王菲啲歌我都好鐘意!!!多謝蝦蝦收聽!!
嬌的的的聲音。。。
. q' e6 O3 ~1 S* D1 n! p很好聽
! f- a- W$ g  S( G  r) Ntvb now,tvbnow,bttvbSupport !TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 ^( F3 T9 O3 k% t. J
元大長 發表於 2014-4-24 08:56 AM
" c- v& V) c" E0 l4 N& `
我也很喜歡元大長歌聲,多謝支持!!!
雖然我未見過妳真人,
! P$ ]0 V: N. u; E7 F) e但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!2 V, q7 t4 X* s6 |$ m* ]! h
pongpong0715 發表於 2014-4-24 10:20 PM
- q" O3 ~3 a0 R# x% ?0 K
哈哈,原來pongpong咁風趣,多謝收聽!!!
賀P版主一定預埋我啦.
8 q. |  D  n0 g乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先.
# f: W  t! ^; R- V3 G' P' M+ [www3.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb: N$ I& L8 P  k2 d" B; y

評分次數

• pinaroo

賀P版主一定預埋我啦.
% P( q7 v9 h6 P$ P! Z7 gtvb now,tvbnow,bttvb乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先.
# {( a+ x" }. s- J% C( `tvb now,tvbnow,bttvb
  W0 Z* E; {2 U' d# h3 U9 @7 E* [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。uD3AKIufams, v8 @/ p* g& u) R' C! h' E; ?
pull3 發表於 2014-4-25 02:18 PM
( ?4 \- \& C6 t9 ztvb now,tvbnow,bttvb哈哈!!pull3版主似乎對這首歌有情意結! n1 z. T1 a4 I
我諗pull3版主唱會更有感情!!
0 {' h- ?! p1 n& B' x/ Rtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇, ~' |; i% [4 p# ~
謝謝收聽!!