返回列表 回復 發帖
本帖最後由 kilykilyk 於 2014-4-24 02:21 AM 編輯 # |7 s$ }" q9 a$ H5 j4 d6 [  S
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, w4 K* E: r0 ]
原來kily姐靜雞雞唱歌嚟賀pinaroo升級,有好歌聽都唔通知我tvb now,tvbnow,bttvb) f2 M+ g+ @) k2 l) z0 r. `
見到你講P版,仲以為你講小便版,我呢度D人講小便係p或者pee
+ g# \8 x5 V. G) Y4 U% u, F& Ftvb now,tvbnow,bttvbchowold2 發表於 2014-4-23 11:14 PM
+ N2 T9 q5 U) C5 ?( A: t% ?p版主榮升,一定要送大禮 www3.tvboxnow.com3 e8 s9 J" H3 r6 y: ~

; k$ A2 n' m9 j! U( KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。小便版,係咩版嚟架??hahatvb now,tvbnow,bttvb. P4 p- f% _' J
( ~: l4 Y' L* [6 M# m4 g7 `) E8 f
謝謝chowold版主收聽!!
原來kily姐靜靜地賀pinaroo升級,你的好歌帶給了我們無限喜悅,有新作記得通知我哋呀,最後你的作品我贊同,請繼續努力帶給我們更多更好作品,THX!
/ u7 L" F4 U: y6 h: K% Stimmaxsing 發表於 2014-4-23 11:26 PM
7 v& {/ A/ n. \$ N4 N, U" C
版主大人,叫kily得喇!!XD
' q$ N3 O! I, n3 {" m公仔箱論壇
$ z2 J0 O9 E9 i  k- X- u! ^好多謝timmaxsing版主咁支持!!
好好聽啊!公仔箱論壇; x1 o! S( b+ e% \5 O& {& d' K
尤其約定!!!
* @2 s# P0 x8 ~! i, S1 G公仔箱論壇love it~~

評分次數

• pinaroo

嬌的的的聲音。。。tvb now,tvbnow,bttvb' ^" @# M  ]6 D5 ?/ \9 k1 K3 B% \9 Q
很好聽TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  A4 ]8 i% u# b- Z8 d
Support !

評分次數

• pinaroo

雖然我未見過妳真人,
. m+ O) f9 G2 p- G但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!

評分次數

• pinaroo

本帖最後由 kilykilyk 於 2014-4-24 11:26 PM 編輯 6 N7 B+ a# {: |5 X4 v: U0 y2 @

8 [" Y3 a2 k, Y! Z: f% ztvb now,tvbnow,bttvb
好好聽啊!$ C# y# y5 m' z& |
尤其約定!!!
. c* j( S5 e. O8 r4 y8 H  mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。love it~~tvb now,tvbnow,bttvb+ y6 g4 |; c, `. x
la..lala^0^ 發表於 2014-4-24 02:07 AM
3 z1 y- {; y+ \公仔箱論壇; ~6 l) h* Z2 B3 h. a, r
好開心蝦蝦鐘意首歌,王菲啲歌我都好鐘意!!!多謝蝦蝦收聽!!
嬌的的的聲音。。。www3.tvboxnow.com+ Y6 `6 e  H, s
很好聽1 ?( }2 A- f+ V
Support !tvb now,tvbnow,bttvb1 Z. H+ j: S9 J; ~- ?: H+ r
元大長 發表於 2014-4-24 08:56 AM
. r  H1 L* a& t6 D
我也很喜歡元大長歌聲,多謝支持!!!
雖然我未見過妳真人,
8 ]8 O& O, `* X4 w* K/ d4 xwww3.tvboxnow.com但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 d# K! O0 |9 N7 a. i3 w3 v
pongpong0715 發表於 2014-4-24 10:20 PM
公仔箱論壇0 }( M" L7 R5 D+ W% p+ k
哈哈,原來pongpong咁風趣,多謝收聽!!!
賀P版主一定預埋我啦.
' S& s8 U$ l. E* @1 W# Z公仔箱論壇乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先. TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& p- y$ |. o' T* I( C( o2 }; i- F

; X8 a. ?& \. g公仔箱論壇

評分次數

• pinaroo

賀P版主一定預埋我啦. 公仔箱論壇% d( s, A+ f0 z8 e. B
乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先.
8 m3 a+ n& l0 C: S5 p9 K公仔箱論壇公仔箱論壇( }6 A( v1 q+ ^
uD3AKIufamswww3.tvboxnow.com! E; D0 [' S; N# k8 N2 a8 k1 E
pull3 發表於 2014-4-25 02:18 PM
www3.tvboxnow.com  S. Q* J) V' a' k6 g9 `
哈哈!!pull3版主似乎對這首歌有情意結$ x* E: f" I3 m+ z* G  m
我諗pull3版主唱會更有感情!!
9 a; k: i9 n0 r/ ]6 W8 D1 Z" A7 E' e5 a
謝謝收聽!!