返回列表 回復 發帖
:onion03: 我唔制,你地几个虾我既

回復 #44 喵喵囡囡 的帖子

我谦啫... 其实失败对于我黎讲~~嗯... 实在太遥远喇....
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-3-21 12:58 PM 發表
:onion03: 我唔制,你地几个虾我既
就是要虾你 你可以拿我地怎樣的說:onion31: :onion31: :onion31:
原帖由 7878 於 2008-3-21 12:54 PM 發表

都講的 你撩不過我們的說:onion31: :onion31: :onion31:

放棄撩仔吧 乖乖給我撩的說:onion05: :onion05: :onion05:
唔制,系你地唔公平皆!

姊妹们你地要上啊!
原帖由 271631317 於 2008-3-21 12:58 PM 發表
我谦啫... 其实失败对于我黎讲~~嗯... 实在太遥远喇....
你都好自大喔!!

个人觉得失败对你黎讲系天天既事~~~~

回復 #50 喵喵囡囡 的帖子

你又知? 我话你知呀? 係失败我都唔话你知啦, 真係傻女黎嘅...
原帖由 7878 於 2008-3-21 01:00 PM 發表

就是要虾你 你可以拿我地怎樣的說:onion31: :onion31: :onion31:
我要讲俾D姐姐听,你地几个大男人吓我一个小女子!

你地系拐子佬

回復 #51 271631317 的帖子

有可能你失败左,起梦到讲我知呢!

你自己唔觉皆

原帖由 喵喵囡囡 於 2008-3-21 01:08 PM 發表

我要讲俾D姐姐听,你地几个大男人吓我一个小女子!

你地系拐子佬
你的姐妹好像都不在喔

要在她們不在 才好欺負你丫

回復 #53 喵喵囡囡 的帖子

巴闭囖... 报梦呢D死人嘢我都识, 唔怪得知我想失败都几难啦...
来了...  :onion05:
原帖由 粉红乌鸦 於 2008-3-21 01:13 PM 發表
来了...  :onion05:
又來一個卑我地虾喔:onion05: :onion05: :onion05:
原帖由 7878 於 3/21/2008 12:14 AM 發表

又來一個卑我地虾喔:onion05: :onion05: :onion05:
多D黎, 密D手... 哈哈哈...

回復 #54 7878 的帖子

你睇~~~

终于有个姐姐黎帮我啦!

今次仲唔到我地虾翻你转头
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-3-21 01:18 PM 發表
你睇~~~

终于有个姐姐黎帮我啦!

今次仲唔到我地虾翻你转头
沒用的 多來一個就多一個卑我地虾而已

你地虾唔到轉頭的:onion31: :onion31: :onion31: