返回列表 回復 發帖
請大家入!!推推推!!~~...........
♥選 擇 撇 下 撇 不 掉 的 愛
多謝你無私地跟大家分享你的才華!!
哦!!^^我會加油的!!

回復 #19 颯之谷 的帖子

:014: 你的创作已被用在本年度TVBNOW最有意义的活动啦! 再次感谢你!

兄弟帮 ~ 救帮讲义气

不要謝!!如果可以下次我都幫你正唷!!
請問, 是不是我可以申請整番一個呀? 新手入黎, 唔係好明白, 謝謝
是的唷!!可以可以!!

回復 #23 颯之谷 的帖子

整唔整到一個

正衰婆
粉紅色
好似我個 簽名檔張圖差唔多款咁
我個人價格  $20萬
原帖由 jwxie518 於 2008-5-15 03:59 AM 發表
整唔整到一個

正衰婆
粉紅色
好似我個 簽名檔張圖差唔多款咁
我個人價格  $20萬
整佐2個比你!!睇下你中意冰個啦!!
如果2個到吾中意可以叫我改 ...
你可以講出我有d乜吾好等我可以改好d

原帖由 颯之谷 於 2008-5-21 12:16 AM 發表

整佐2個比你!!睇下你中意冰個啦!!
如果2個到吾中意可以叫我改 ...
你可以講出我有d乜吾好等我可以改好d

http://www.fx-word.com/img1/20080521/1211300355 ...
我覺得呢個幾好,比較順眼。而(牛爸)果個「正衰佬」太過閃。睇落太跨,吾夠親切。可能係佢個衰人家族未揾到個正衰婆。所以吾夠親切。

我個人比較喜歡你做 e 個 .

以上純為個人意見!覺得吾順眼就當睇吾到。吾該!

哈!哈!哈!
店長!你捨得番黎未呀!有客到呀!:024:  ... ...

我要整閃字呀!  ... ... ...

哈!哈!哈!
好好好好!想整乜??
原帖由 颯之谷 於 2008-5-21 11:51 PM 發表
好好好好!想整乜??
我想整 , 最好睇落有D霸氣。但吾好太操老。略帶一點温由。吾好太花巧和太浮跨。會變色和要閃字。吾要黑色!

我知係要求多左D,吾該你吖!盡人屎啦!吾該哂!

你咁好人,所以我已經去左 VIP 區投你一票。支持左你啦!(你都支持番我吖,互相幫忙吖嘛!哈!哈!)

火爆4仔

哈!哈!哈!
原帖由 rickyeva 於 2008-5-23 06:24 AM 發表

我想整 , 最好睇落有D霸氣。但吾好太操老。略帶一點温由。吾好太花巧和太浮跨。會變色和要閃字。吾要黑色!

我知係要求多左D,吾該你吖!盡人屎啦!吾該哂!

你咁好人,所以我已經去左 VIP 區投你一票。支持左你啦!(你都支持番 ...

店長你好,又係我呀!

我想整個「火爆4仔」。

有三個要求 :  

1 . 旋轉閃字

2 . 內容要  彩字閃動

3 . 繁體  5號字型

有冇可能整到?吾該哂!

哈!哈!哈!

.

很多靚閃字,多謝店主分享.