返回列表 回復 發帖
$ Y) x$ o. t( |5 I8 ~( \( k4 l( B
係囉,啲編劇導演都唔知點諗「橋」嘅......
0 e" M! `* }1 n# W% o% m" i公仔箱論壇不過我唔係嫌美儀老啊。
6 K3 }7 |7 s) P6 E0 b/ Cwww3.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-16 12:26 PM
' b9 x5 c( E! Q+ aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
: ]1 _5 B- X0 p6 T' D$ iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係
. A1 Y5 |$ a( p8 L0 awww3.tvboxnow.com
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-17 11:56 AM 編輯 : N; o# T, Q7 |/ o- E% P
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! C$ w1 B, e" C" k; K
4 x! I+ ^$ j9 N
7 e% F3 @4 d% k9 m& o% F4 s* b2 i
不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
" a/ ?- r: d: b- @7 M: itvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-17 02:04 AM
tvb now,tvbnow,bttvb  i0 @4 ]3 H3 v/ [" ~8 g8 m; G7 D
唔.....公仔箱論壇& T! U! E7 d6 g8 _) P, p& p( `7 J
美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......
, y5 U: Y2 F; u( @) Y# }7 Twww3.tvboxnow.com
" S+ F/ Y! O: Utvb now,tvbnow,bttvb註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我...
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係. C6 z+ G: C9 O* q" q
2939554www3.tvboxnow.com$ C4 U* d! `" i) }& w
leekwoklam 發表於 2014-9-17 11:46 AM
$ L. L. h5 t/ O+ |% r3 W' G

7 e$ t% X' B- e& P# Z: _; \哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 y4 ^0 l- E  b( O/ A' c7 K( c! R
唔.....  @0 w0 E6 F: M: ]! a
美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......
4 M, u! m7 t# S, M2939556
( `& k5 o( T: z+ I  ~" p* Utvb now,tvbnow,bttvb註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我... ...
& w3 i/ }( `$ i, U% i. c9 c: I8 nwww3.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-17 11:53 AM
- F: }& }( ]0 @7 u- V( a$ {

8 Z7 j- [0 ]$ M公仔箱論壇咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
+ a/ k5 ]8 g( z) k) i# [% c6 K

1 G2 T" b9 h5 z  P# M/ X1 R哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢tvb now,tvbnow,bttvb# X6 k0 W/ Z7 U& |. {7 F
mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
tvb now,tvbnow,bttvb9 N  e9 Q, c: F9 C
tvb now,tvbnow,bttvb, S8 a; u1 o4 F) I
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, C& ?7 i1 I+ h. j4 T

' p9 h* \1 [6 R% J6 h* k$ |我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
1 Z6 ]9 H/ f) a. iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
www3.tvboxnow.com% O4 A! r( U7 \3 x/ ]( S8 H% n9 n" N

# [: h: q" J" m4 b( I有大佬撑住咁就冇有怕:公仔箱論壇4 Q# I. v. p" Z, o: T
釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。
6 \+ C  {2 n  v  n9 k公仔箱論壇嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降

+ \2 H& }2 A% V* \5 z# rwww3.tvboxnow.com' r+ L, ?  s4 Y6 k8 Q  Z; j

( h# z8 ^9 X; c: kwww3.tvboxnow.com 無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
" s0 `' ^# ]1 _4 @& X; i3 F" Y
www3.tvboxnow.com2 t. m5 W7 `4 P0 v- O6 A
有大佬撑住咁就冇有怕:
3 u- J" X2 q% ~, \/ ~2 L  G5 x9 C釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。
# T' P- ^. o( [( g& A& utvb now,tvbnow,bttvb嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降  ...www3.tvboxnow.com. ?8 S6 p& g# f
mnb1123 發表於 2014-9-18 11:33 AM
) q  q8 v2 F: L$ M: V哈哈,幾幽默幾好笑吖........請收獎
www3.tvboxnow.com& J9 X: Z( N; Q% m% m' \2 [

( B5 G6 Q7 U, }( H" A$ W我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
: q: D# Q1 @0 `- V/ h. W: f% @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
- Y$ t  A( e6 _2 Z- C. P0 k個畫面幾搞嘢........哈哈,等收獎
( ?' j# x. I& xwww3.tvboxnow.com
) S1 C3 x4 s9 o! P" b! a) wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. @3 x6 F5 I5 D* s/ {
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢% R7 T0 U: W3 m. Q) q' G7 L: d
mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
8 Q. T) V( V" M3 C, e) H我預設嗰個反而唔係呀..
tvb now,tvbnow,bttvb/ ~* m* l/ j% `; E0 w
tvb now,tvbnow,bttvb9 v. Q4 z; f: @
咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
# f- D6 J. M# {+ ~1 M5 S公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-18 03:21 AM
公仔箱論壇$ O3 w- ~. `% z- r  Z
啲記者影相真係衰得嚟又好過癮囉。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-18 01:27 PM 編輯 公仔箱論壇5 f8 m9 ]/ D1 I* b0 `0 F2 J

, W5 k( [" C6 ~& Z) o補充茅山聖物紅肚兜
7 v$ [6 u# U% i7 b6 ^& v3 p# ^tvb now,tvbnow,bttvbwww3.tvboxnow.com% M: d4 B$ o  L, Q8 o4 \- d& n
2940533TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' [5 p/ a. ]( q9 Z

2 B  O! y* y; U3 ~% {4 [: f; P
, w& ~5 }3 e$ F' o9 ?; Mtvb now,tvbnow,bttvb 無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!: A" s3 h* x* \1 z: Q1 l
金田Sam 發表於 2014-9-18 12:40 PM
2 `- P, q2 w: p
哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。tvb now,tvbnow,bttvb6 U7 |1 Y% ]& f# x6 N! I1 j
記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
www3.tvboxnow.com) P/ R8 I- I' D5 [) h0 ]
哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。www3.tvboxnow.com7 }8 E/ h" I1 K" q; C
記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
1 j$ n2 [2 U9 @, Z& \7 ?! f: Vtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-18 02:58 PM
; `, F$ p& d" {6 I1 j) t' x& Y公仔箱論壇
9 G/ w* _! A1 V' X( f/ O6 @嘩! 是懷念帶學生去黃金地庫找書? 呵呵,我的回顧只是以前自己去買電腦零件砌機而已,睇書我好容易眼訓,可以的話都係搵識呢方面的朋友示範會好一點,從人地做法學習會比我看書容易,除漫畫外任何書籍我不能保持睇十分鐘而不訓著,所以每次睇八九分鐘就要停一停周圍走動,細個上堂時也只眼仔碌碌地看著老師的講述而不怎樣看書的,只睇書本我會發呆到最後訓著,印像中小學考試應該有十次是在考試期間訓著了,可幸成績不太好也能升到班。哈哈~~
/ a6 J9 U  E* {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ g6 f  D4 P' Q6 x% r# X
釘姐的背面公仔箱論壇3 u# o( Q/ o; ]! f2 u  Q