返回列表 回復 發帖
+ h' }2 r/ b) q/ b. s维基百科
' W8 k- M7 D: O' [2 Q) twww3.tvboxnow.com觀音借庫,是中國民間信仰,又名觀音開庫。起源有說,觀音大士修道期間,500護法羅漢化身和尚,下凡為考驗觀音之修行,到觀音廟化緣討飯,觀音於是日農曆正月廿六大開倉庫,給和尚們享用齋菜,其餘食物留 ...tvb now,tvbnow,bttvb5 {4 g7 o' B7 @' R( c8 {6 y7 U- c
Pedestrian_A 發表於 2014-9-23 03:58 AM
$ B$ B! q1 U2 }# u; j8 T! d5 K公仔箱論壇唔該晒!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 @# d  e: ~7 \& |$ y
細佬,聽Pedestrian_A講解完,明嗎?
# f) J8 Z" c8 \: ?+ _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2944234
& s6 [$ m  A, e+ o* L: ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2944235
% n6 V1 e) h3 w9 u公仔箱論壇我再補充少少吖。
  P" e; u/ n( h1 ]3 itvb now,tvbnow,bttvb香港興借庫時每名善信會好似抽簽咁抽一個利是封,利是封內會有紅紙一張,並一早寫有一個銀碼,由幾十萬至幾億都有可能,例如抽中港幣1000000 ...
+ r- V* O# X/ k9 ^8 pleekwoklam 發表於 2014-9-23 01:04 PM
公仔箱論壇. W% B$ z  \+ p, @. w  W  `# I
tvb now,tvbnow,bttvb8 i5 J* m' u' I: w0 @7 d3 j
即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無!
其實唔用套.. 可以食藥架嘛
* i5 g# t' x& _6 c9 |( j9 K+ K2 ]) _! Z
即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無! ...) i3 F' ?" N' }) c+ K3 V
大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
9 E, S/ u. k- F/ c% y! C下一年買衣紙還. 寺廟或附近會有出售.  
其實唔用套.. 可以食藥架嘛
. @- R/ E2 |- _8 w1 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
aftea
$ N) m) s7 b3 E3 `: J8 H
2 Y, T/ H% S6 l! c% c+ |十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning

after

pill

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 e* e) l+ _9 u* K
. Y& m! F& Z+ ?' k
即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無! ...
2 q% Q2 A! M# X+ n7 p; @' A大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
; \' V' ]8 V; ?0 o2 [
哈哈,還利息呢樣嘢真係有啲善信喺啲玄學節目問過啲師傅架,但係幾乎個個都係避而不談hea過就當答咗,幾不負責任呀真係。
aftea
4 b3 [5 m1 B: P- P: ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
4 G8 H! j( D" ^/ S1 h8 O. t十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning after pill
+ I! K  U: k% L, V! ?1 O, v* F公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-9-24 11:15 AM
! z& Z- v9 \. |' MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。O, Yeah, mnb兄好熟咁噃....你兩個搞嘢公仔好過癮
其實唔用套.. 可以食藥架嘛tvb now,tvbnow,bttvb& B2 w+ t6 y& o
大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
www3.tvboxnow.com" Q) P  b8 m4 ]+ p
我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?
& w. r, y7 L% S# rwww3.tvboxnow.com( |$ V  D8 l' V8 t
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
3 P0 L# L+ E  R; L( @, Ywww3.tvboxnow.com下一年買衣紙還. 寺廟或附近會有出售.  tvb now,tvbnow,bttvb: \# J, b7 @+ c3 K* w% M
Pedestrian_A 發表於 2014-9-24 04:05 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( ^7 o* l8 s3 |2 v5 y# S

1 p7 S. M0 M2 O: I  d公仔箱論壇咁我知邊個諗出嚟架喇.. 一定係寺廟
" x0 @9 i1 B7 C- Stvb now,tvbnow,bttvb我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?tvb now,tvbnow,bttvb. H, @1 Q+ |; o1 J# W! b% G. }

$ @0 ?; Y" R9 Z* m7 y+ |. k% K8 W2945301tvb now,tvbnow,bttvb/ T1 X5 |" W* k. e0 i9 C5 p
leekwoklam 發表於 2014-9-24 03:06 PM
公仔箱論壇+ p# N7 q# V; v' ]. D% Y1 S+ ~8 m

) H4 [% I9 o. X& r2 R: Ftvb now,tvbnow,bttvb仲要唔一定一次就咁易有BB架嘛.. 有咗咪仲好.. 世界人口老化... 我地呢啲嚟緊出身社會做事嘅人好慘.. 一個要養勁多個.... 生多啲好
aftea
, B- g0 ~/ ~2 p
8 n! p) F; k7 {" Q十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning after pill www3.tvboxnow.com! h- K& l( {) u- Z
mnb1123 發表於 2014-9-24 11:15 AM
1 k, p- `0 w" x6 z- [) C. Z
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( O* ^. {) {% L& ?+ f  X
真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?
3 b) E5 T8 \' L, ~$ d
哈哈,還利息呢樣嘢真係有啲善信喺啲玄學節目問過啲師傅架,但係幾乎個個都係避而不談hea過就當答咗,幾不負責任呀真係。
; b5 D. k& F3 {& D! S& Iwww3.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-24 02:57 PM
- K+ s& q7 V! {
; a' Y) }' M+ b# j4 {4 B. b/ wtvb now,tvbnow,bttvb等我代寺廟答你.. 九出十三歸
www3.tvboxnow.com% v5 B8 }; |( J4 X$ c$ V0 J
我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?
; ^! a+ C2 w; ]公仔箱論壇
) f2 D* p( ]6 E; y$ x* k: w* _( E2945301
+ i- \: m4 B' L# W8 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-24 03:06 PM
釘姐自己說怕有BB, 唔用套又唔食藥還有其他避孕方法但在這裡不能說.
" g: R5 q/ \; iwww3.tvboxnow.com. i4 ~/ j2 M+ C4 q) }- }! `8 ~( H& [
仲要唔一定一次就咁易有BB架嘛.. 有咗咪仲好.. 世界人口老化... 我地呢啲嚟緊出身社會做事嘅人好慘.. 一個要養勁多個.... 生多啲好
" @/ ]3 S% y* s) F# g公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-25 02:03 AM
兩名臥底的BB用避孕產品比較好.
5 p3 y7 ^3 \4 k% R7 ]  ?  c) t5 D& GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" x" {) j8 j# I* I0 u
真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?tvb now,tvbnow,bttvb: g, f$ Q2 A& s- I
大文細佬 發表於 2014-9-25 02:06 AM
" m" j) r& X' p2 [, ~8 T; I公仔箱論壇
) w: Z8 b8 B: c7 e3 P  Kwww3.tvboxnow.com唉....响美帝國嘅公立中學有免費提供袋袋.藥丸同事後丸俾D中學生.而且就算搞出人命要落仔學校都會帮你而唔需要話俾屋企人知,
, K/ t. F4 W6 ^% yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為係人權同私隱。16歲以後醫生唔會俾佢嘅醫療報告你睇除非有佢簽名同意   公仔箱論壇7 R$ C5 z  f! z! T# b* `
話是話食呢D係好傷身架,因為成份係大劑量嘅hormone,一次食一粒,72小時內一粒搞掂

評分次數

• timmaxsing