返回列表 回復 發帖
小弟連有關本劇嘅處境笑話一個都寫唔出,可想而知《大藥坊》真係幾唔掂..........
/ U; u/ ?! u! }% M! H9 v因為近期劇情真係超悶...........
小弟連有關本劇嘅處境笑話一個都寫唔出,可想而知《大藥坊》真係幾唔掂..........
: o" P7 ]. r/ T5 p6 p3 g( kwww3.tvboxnow.com因為近期劇情真係超悶...........
7 m& o; Y5 }! a4 ~leekwoklam 發表於 2014-10-9 02:33 PM
公仔箱論壇& {- ~. O! m1 ]5 N2 H! b: i- y5 L6 ~

( D5 Z& b7 }( M3 A0 e( Ytvb now,tvbnow,bttvb我都係咁話... 兩套都唔好睇.. 以為"再"會好啲.. 但又係失望.. 不過可能"再"後勁會好啲喇... tvb一係就有前無後.. 一係就有中段前後都無..
+ f$ p6 R5 D* uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我就話因為冇競爭所以無記D編劇.編導求勿其  。如果魔童攞到牌,班友仲唔打醒十二分精神?2 C* A' h/ K- i5 |7 H
mnb1123 發表於 2014-10-8 09:51 AM
* [# y, H. `, _' X1 A3 ~; e4 f' K公仔箱論壇2 G1 S) [: b& w% g* H, s
.. 唔知會唔會有得dl佢網上啲劇呢?
所以我寕願睇千奇百趣玩HIGH-D
: F: e, A4 [1 M( |* v! uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-10-8 11:39 AM
6 G; L3 A1 L$ j! ]

- i5 h% e+ s" dwww3.tvboxnow.com千奇百趣玩HIGH-D同埋sunday扮野王.. 係我最近嘅主打呀
! |0 I: j3 S% v( N3 H8 x( j使徒行者同大藥坊兩者都差不多喜愛,其實前者劇情好多沙石,唔係真係好好嗰隻囉。  [: @: u  W, w; ?$ g/ p
leekwoklam 發表於 2014-10-8 02:24 PM
公仔箱論壇6 ^# ^5 j# Q5 o8 ^6 E$ t, B4 e

# ?" N6 p) {7 u沙石你都諗到.. 咁我咪要插沙囉
- O" M( P4 t0 v! H# U
公仔箱論壇' _& w& _4 N. o) q" N( R
千奇百趣玩HIGH-D同埋sunday扮野王.. 係我最近嘅主打呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: |) o8 r4 d4 t5 [
大文細佬 發表於 2014-10-10 12:50 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) d& a1 Q. Q$ D- I6 H
我都係阿大佬 食完飯,睇D笑料節目帮助消化。正所為笑一笑世界正美妙
$ s* b. ~* y0 J' c# ?& cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇0 ^$ i' }* z7 x
.. 唔知會唔會有得dl佢網上啲劇呢?www3.tvboxnow.com: ?! V* h4 Z3 T5 T. q
大文細佬 發表於 2014-10-10 12:49 AM
tvb now,tvbnow,bttvb/ z  H" m# R1 E/ M
唔知呢 有邊個大哥大大知嘅?
/ ^4 o  N/ s0 q+ o& T! U3 _0 sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都係阿大佬 食完飯,睇D笑料節目帮助消化。正所為笑一笑世界正美妙公仔箱論壇$ ]0 E( F' V/ E
mnb1123 發表於 2014-10-10 12:07 PM
公仔箱論壇* x( c5 T& f5 w' }

# ~6 ^# Y" ^5 {3 |$ P3 _我睇sunday扮野王唔至笑.. 係笑到咳唔停呀.. 可能我感冒未清.. 搞到屋企人唔比我睇好笑嘅電視添..
& m% V4 U( h  D$ h0 Cwww3.tvboxnow.com$ R2 d! H; J/ J4 t  N+ c
我都係咁話... 兩套都唔好睇.. 以為"再"會好啲.. 但又係失望.. 不過可能"再"後勁會好啲喇... tvb一係就有前無後.. 一係就有中段前後都無.. TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 K0 l5 w6 i$ g( w+ H
大文細佬 發表於 2014-10-10 12:46 AM
4 z8 R( r% B3 c! X& M3 x+ I* u
咁細佬你要等《大藥坊》後嘅《老表你好Hea!》囉.....+ g; b  j- C- j) W& n$ Y8 a
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
其實我對這劇,真的無好感,新藥用舊方
一貫無線劇集水準,老土的...
CCTVB亞視化重有乜好講
CCTVB亞視化重有乜好講www3.tvboxnow.com7 m! X8 G- a& u9 T5 ?
梁嘉琪 發表於 2014-10-12 05:59 PM
tvb now,tvbnow,bttvb$ k7 `# R; ]+ D3 q, P
點樣亞視化呢,講多啲比我知吖?我有興緻聽。
套劇好悶,希望快D完
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽