返回列表 回復 發帖
8 P# D" F* D+ Z咦~~~~集中睇眼鼻口,真係有8分相似呀,哈哈。細佬你對眼好sharp醒。  m" m3 n; e+ J# i9 }( L) Q
的確,吳尊向來都有男生女相嘅格。
8 x( `, I8 H  w2 W' i29420042942006
+ y. `: ]' F' H9 u( d5 p" }& J公仔箱論壇2942005
1 S. t* k- ]0 R) G( Vleekwoklam 發表於 2014-9-20 03:45 PM
tvb now,tvbnow,bttvb4 y2 I2 v' q) y4 X  I1 C
tvb now,tvbnow,bttvb. e- \, x, z: W# r3 p1 o  p
一樣咁靚
唐詩泳又系好似守業者做埋d2打六角色,tvb真系唔掂,睇來已經定位以後d角色差唔多
thanks

評分次數

• devil2007

• timmaxsing

好好睇! 特別係主題曲和結尾曲, 係我每睇一集必听. youtube再每天必听嘉欣既大愛. 張德蘭都大過我咯仲咁好氣, 把聲同以前冇勿點變, 我覺得幾好!
0 _6 P4 h4 O$ M) i1 p' W. n, Stvb now,tvbnow,bttvbpknoface 發表於 2014-9-21 01:57 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* b7 ?! k- }; ?' N. O5 Q
係呀,我終於成首無唱錯囉。林生啲詞輝哥啲曲係正啲嘅。
敖嘉年

評分次數

• devil2007

《大藥坊》劇中其中一句話「好醜命生成」...這句話是真的話,佳期條命真是苦,真係唔認命都唔得呀!
7 C' X/ Y3 o3 l% {3 w& mwww3.tvboxnow.com認命你就輸啦,正所謂命運在你手,無論幾辛苦都好,佳期都不會低頭,努力地向前走
...公仔箱論壇( w: X& k. [1 S6 `
最後期待這套勵志劇的未來發展...
《大藥坊》劇中其中一句話「好醜命生成」...這句話是真的話,佳期條命真是苦,真係唔認命都唔得呀!6 T7 y8 b$ P% e! u/ L# c8 S
認命你就輸啦,正所謂命運在你手,無論幾辛苦都好,佳期都不會低頭,努力地向前走...
& P% v7 t" S0 E9 Vwww3.tvboxnow.com最後期待這套勵志 ...公仔箱論壇8 [7 S* Z- ?  x; B
timmaxsing 發表於 2014-9-23 10:29 AM
! @  z; u$ R" g公仔箱論壇係囉J神版主。《大藥坊》啲訊息幾正面,睇佳期逆境中都唔放棄都睇得人舒服,唔明點解啲人唔鍾意囉。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) H, ?: Z5 M. k
係囉J神版主。《大藥坊》啲訊息幾正面,睇佳期逆境中都唔放棄都睇得人舒服,唔明點解啲人唔鍾意囉。
" n; _0 H; X. A, i4 u2 o) [" Uleekwoklam 發表於 2014-9-23 03:21 PM
, f) I& a9 Z, D4 u; Rtvb now,tvbnow,bttvb
* ]0 V  }& N" l0 ^$ L6 x; [0 awww3.tvboxnow.com因為呢個世界唔係真係咁多人係可以做得到囉... 又或者人生不如意事十常八九.. 唔想再睇咁多唔開心嘅劇.. 好似我咁.. 情願睇輕鬆笑片.. 又或用下腦睇下啲偵探推理片..
她的演技肯定的。+ ^" E8 H7 s, d! u. P

3 T) Y8 d+ q& }+ Q- T; Dwww3.tvboxnow.com但這部戲最大的亮點反而不是主角,而是這些老戲骨短暫而瞬間綻放的演技。tvb now,tvbnow,bttvb% Z+ V0 a* m& v7 [/ _
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ j5 b' ^0 i4 A. E4 W6 v7 B  O
看他們戲感對放,然後中生代的演員持續成長,就算劇情不如預期精彩,也能接受了。

評分次數

• timmaxsing

# C4 ~0 y0 Q" a" ktvb now,tvbnow,bttvb
4 ?/ Z# }6 F2 P  s8 E( Q; Z$ R) u4 Ttvb now,tvbnow,bttvb因為呢個世界唔係真係咁多人係可以做得到囉... 又或者人生不如意事十常八九.. 唔想再睇咁多唔開心嘅劇.. 好似我咁.. 情願睇輕鬆笑片.. 又或用下腦睇下啲偵探推理片.. ...www3.tvboxnow.com3 V8 e* x: W  C/ F: A* V& y; p3 }4 _
大文細佬 發表於 2014-9-24 01:01 AM
( _" K3 I0 F( h
唔睇《大藥坊》唔緊要架,不如淨係睇大結局就算。tvb now,tvbnow,bttvb8 i, g. X% X/ u
想睇輕鬆好笑嘢?有冇睇J-2台《海女》?* D; ~+ }$ m; H, S: @+ z5 \

8 A) p* @8 p9 s& vtvb now,tvbnow,bttvb
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色, TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 H) z8 d; ?! f) u; v
除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無
, p& \1 v0 M6 |" U2 E& J8 ~
唔睇《大藥坊》唔緊要架,不如淨係睇大結局就算。7 b8 t, `  D# X# S
想睇輕鬆好笑嘢?有冇睇J-2台《海女》?公仔箱論壇: P- R& V& `) D% R4 A2 q

. [$ Q. S/ I. [0 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
2 H3 o, t6 K" q% c3 C. Uleekwoklam 發表於 2014-9-24 12:59 PM
tvb now,tvbnow,bttvb* y0 K9 |, B; |

/ @- `; m& s2 k: b- T9 x2 y公仔箱論壇如果係笑片.. 我諗我會睇.. 多謝晒
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色, 公仔箱論壇5 _' \  i1 W2 k' {; t, z
除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無www3.tvboxnow.com& d( d: J' C. }
tycn3320 發表於 2014-9-25 12:47 AM
' G1 l8 G/ ]/ c( H6 |" ]
7 A! K9 b4 ]6 t- W可能仲未奸出嚟
"一元35歲就要瓜斗咯......".. 即係sad ending喇.. 唔想喊.. 唔鍾意sad ending
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色,
5 {4 _% X' }$ I: i; X& ~www3.tvboxnow.com除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無$ E. N; h7 n( I1 u% {+ a
tycn3320 發表於 2014-9-25 12:47 AM
公仔箱論壇6 }+ }1 ]: \; `
呢款「永遠得唔到表哥嘅表妹」係無記本類劇嘅常設角色嚟傢嘛。" A5 F+ ]) ~! K* H6 m
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件