返回列表 回復 發帖
"一元35歲就要瓜斗咯......".. 即係sad ending喇.. 唔想喊.. 唔鍾意sad endingTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! s7 k3 E* s9 `7 ~5 K1 h- u
大文細佬 發表於 2014-9-25 01:36 AM
tvb now,tvbnow,bttvb; J. \6 T: f9 s# u; u
係呀,如果《大藥坊》個sad ending好似苦茶咁,唔好飲喇。
) J6 M- R/ ^+ t$ R公仔箱論壇不如睇《海女》吖,感覺開心又青春,好似飲紅荳冰咁。
等待着吧

評分次數

• timmaxsing

thank you for sharing
收藏了~
" m4 l5 D+ B& u: p6 d" w3 hwww3.tvboxnow.com/ q! r) g4 c6 p$ }
劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。tvb now,tvbnow,bttvb5 _8 [7 ?4 T8 x/ v" t: t+ g& Q

8 W# [& F! u  D; T* K. ~/ f' @tvb now,tvbnow,bttvb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% K; _/ D. `+ D" i7 P: ^" M$ T, e
2946635公仔箱論壇2 F6 w! |( ~: R6 z
2946638www3.tvboxnow.com; j8 X0 Q$ `; d0 ~5 R! |) n- @4 C9 X1 l/ E
leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:49 PM
, p  O$ D) w2 Q, X4 x- Ctvb now,tvbnow,bttvb
1 M6 c$ m* X0 g& g: c" \3 X公仔箱論壇可能會由廿集開始好睇番呢.. 可以多啲話題.. 同"使"倒轉
不错

評分次數

劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- h0 E0 ?8 @" ]& p$ o
4 D1 |" b) z! J$ V8 W2 m  h' ~公仔箱論壇2946638
( D  g9 c! ^2 O: @www3.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-26 03:49 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# R" \" H. i6 \" Y" l3 U9 u0 ~8 g0 M
咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-27 10:46 PM 編輯 公仔箱論壇- i( Q) J3 F; a( K

) M, o7 J: X) H0 J4 X. M0 Q  n/ ]公仔箱論壇
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ q$ |# v% l( C: O: B9 _
www3.tvboxnow.com1 t4 Y* ~1 O" @1 a
可能會由廿集開始好睇番呢.. 可以多啲話題.. 同"使"倒轉www3.tvboxnow.com7 y& Q3 J6 `* n9 b
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:30 AM
8 S; D9 F! e( i公仔箱論壇本劇有30集啊。噢,我有啲啲想接檔嘅《老表你好Hea!》快啲出添。
& e7 g- a4 a' ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。琴晚最好睇嗰兩分鐘就係......
$ t! a4 k7 x0 m) Y- |  m. o. Zwww3.tvboxnow.com( m! D' A3 g, V

( S2 _. ?# x# Owww3.tvboxnow.com
* u# a* z0 L/ w' N" U5 l8 ]咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& N2 r0 K3 [9 F2 \6 p: g- i& g
mnb1123 發表於 2014-9-27 09:30 AM
公仔箱論壇, G; B, S8 c; @6 s
我而家好多時都係第二朝好早一路睇琴晚嘅《大藥坊》,一路又回你哋啲帖。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, z& {4 P8 [+ Y8 ~: I% t; p& c3 i
寫緊字嘅時候剛剛睇到杜茸被打pat pat。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" K1 v6 A  X8 v0 s7 h; k
4 I% B2 A' B$ x公仔箱論壇咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話公仔箱論壇/ J& H/ j  j( q# P  c
mnb1123 發表於 2014-9-27 09:30 AM
公仔箱論壇8 @( Z& U6 Z( i4 o

- H3 I: D! `& I* j8 e- X2 wtvb now,tvbnow,bttvb嘩.. 咁你仲係咪好思鄉呀?? 我只係幾年... 所以仲好思鄉... 不過啲港潮語已經唔識喇
' ^! q$ C1 y8 ]- d9 V我大把時間返由其朝早响學校時.. 夜晚聽睇電視
公仔箱論壇) S/ R; d; x, t
我而家好多時都係第二朝好早一路睇琴晚嘅《大藥坊》,一路又回你哋啲帖。
) y2 _( @# r0 G( T! U9 vwww3.tvboxnow.com寫緊字嘅時候剛剛睇到杜茸被打pat pat。公仔箱論壇! [9 j& _3 W/ m
2947135公仔箱論壇/ S2 ^/ c1 K8 k2 p" k' n0 N
leekwoklam 發表於 2014-9-27 12:40 PM
  k/ ]7 I4 h! J4 P$ _- B' B' ~" JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 N3 H# l, U! |$ ]& T1 e5 [7 A0 @' F
咁老比人打patpat?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ z# I; [* n+ v7 p8 u; I* |

% X& K3 ]% ^+ j3 l0 `嘩.. 咁你仲係咪好思鄉呀?? 我只係幾年... 所以仲好思鄉... 不過啲港潮語已經唔識喇公仔箱論壇! p: {. ]5 a1 r+ c2 `6 `1 R
我大把時間返由其朝早响學校時.. 夜晚聽睇電視 ...
9 [* z# P. u* c* m! k+ S. L大文細佬 發表於 2014-9-28 12:29 AM
( e! g9 b1 ^1 L* r% W+ |www3.tvboxnow.com
. m9 G- w: G) m% |4 D0 E5 Zwww3.tvboxnow.com都几思鄉嘅,挂住D老友,同學。同埋會好留意香港發生每样時事。六點半新聞、新聞透視、星期二檔案,鏗鏘集係必睇節目,公仔箱論壇$ g# V2 V( d: D6 z. s! r
所以都好多謝公仔箱論壇呢個平臺俾到我哋唔同类形嘅電影、電視節目
thanks

評分次數

www3.tvboxnow.com1 ]8 s4 Z9 o: M! b& l

* I2 K6 N. B8 g( g" T: Qtvb now,tvbnow,bttvb都几思鄉嘅,挂住D老友,同學。同埋會好留意香港發生每样時事。六點半新聞、新聞透視、星期二檔案,鏗鏘集係必睇節目,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 B5 H% O# r- Y7 n" J' n  O8 G
所以都好多謝公仔箱論壇呢個平臺俾到我哋唔同类形嘅電影、電視節目  ...4 v7 ]" x8 |- M; k# _& j
mnb1123 發表於 2014-9-28 02:24 PM
! g( [+ c+ a# R1 [: X( y* n
; q. C6 H1 w0 K6 S- l2 v) `+ i我都係睇香港啲新聞update自己香港嘅時事架... 近排
. e1 R0 `; b7 O0 ]/ b* ctvb now,tvbnow,bttvb9 z1 X! y4 y7 E1 A) w1 Q9 B
我都係睇香港啲新聞update自己香港嘅時事架... 近排公仔箱論壇) p6 a" }% D: o( s7 t
大文細佬 發表於 2014-9-30 03:04 AM
2 b/ I7 B2 q- r2 ~! v$ pwww3.tvboxnow.com啲人走晒去佔中,又少咗批人即時收睇《大藥坊》,如果仲傾唔掂數或者情況惡化,會唔會睇睇吓佳期突然插播佔中最新現場直擊架?
(3)棺材內的黃浩然...外又點呢?