返回列表 回復 發帖
思琦媽做嘉欣阿(細)媽有根據架。
+ i" @+ E/ p) F0 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為思琦係2001年冠軍港姐,嘉欣係2004年國陳際華裔小姐,前者輩份高吖嘛 , ,哈哈.www3.tvboxnow.com2 l" @4 _7 t" I! i0 I: v. p$ z3 i4 i
2932322www3.tvboxnow.com: d, V2 q: g1 ]

+ k2 z& v! ]9 E- H/ S6 K/ C. v5 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www3.tvboxnow.com3 k$ Q! P3 e# }5 W$ y% B6 [. |! f
leekwoklam 發表於 2014-9-6 02:20 PM
2 b  F1 j5 [9 G4 D; \9 E  ytvb now,tvbnow,bttvbwww3.tvboxnow.com, ~& E. d. Q( p' p& z$ D( u
不過男人嘅嘢.. 女人越後生越好架喇... 好多時啲細媽仲細過個女架...好得人驚...
8 O8 s. B( i2 Q6 f7 b4 t/ W8 r
tvb now,tvbnow,bttvb7 v4 D3 X8 ~* F
佢好似無乜頭髮咁囉.. out out 地
! u" C* {; K( ?8 w大文細佬 發表於 2014-9-7 12:32 AM
2 u1 g5 o1 B  c/ w/ n1 R男人到30歲後會開始脫髮... ; f  y* N8 ]9 J  t8 v
還是不明白為什麼女性髮型!
  ^" h# N9 u. E) L  b! d) e男人到30歲後會開始脫髮...
2 d# r) \% E4 g2 G0 Bwww3.tvboxnow.com還是不明白為什麼女性髮型!
# k, y; ~/ z: Z2 k" G. ttvb now,tvbnow,bttvbPedestrian_A 發表於 2014-9-7 04:44 AM
6 w5 h+ L' W! f# [8 g: U  W係咪啱啱清朝亡咗冇幾耐,佢有啲懷念想留辮.
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-7 03:35 PM 編輯 . e6 s% }0 f* C6 V

5 W$ i5 y6 f# z5 D6 W" i
8 G& i9 _# S* W8 k7 v3 kwww3.tvboxnow.com
( h9 R% Q( ]7 ?佢好似無乜頭髮咁囉.. out out 地公仔箱論壇6 |/ C, G  k8 ^  w0 z
大文細佬 發表於 2014-9-7 12:32 AM
6 v) Y3 v) j' j% j. ^7 cwww3.tvboxnow.com
4 [% I- j4 Y: e" G- R* X嘉年呢個髮型係咪仲正啲呢。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
0 W2 r& A; A$ {! V  ?# K6 T公仔箱論壇阿...細契...會唔會像"唐心風暴"之爭呢?
. k* ?* \. V% u  v  i( J公仔箱論壇timmaxsing 發表於 2014-9-6 02:35 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* s* Q- W% }. m7 o" t; F
我諗唔會啩,又爭家產呀?
* j/ y% q2 [; r4 z) w$ [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& z& M( e9 Z! |, ]% Z3 X4 \
睇見呢班演員陣容,我連睇嘅衝動都無公仔箱論壇* r" t+ z) z5 C- L- w1 W& H
lhy92725 發表於 2014-9-6 06:04 PM
! [& j! \2 Z6 i+ I
貓姐要求好高咁噃。
2 `: k/ `' |: V( I, b* u) g咁妳想有邊啲心愛演員參演會正啲呢?係咪祥仔、陳豪佢哋.....呢?公仔箱論壇1 Y; n- H7 k+ t8 L3 Y
講起阿Mo好似好耐冇見佢...........
tvb now,tvbnow,bttvb% a6 Z  Z* i; @0 F0 E7 S

1 H( X8 y% g) z: |: @  D* Ltvb now,tvbnow,bttvb不過男人嘅嘢.. 女人越後生越好架喇... 好多時啲細媽仲細過個女架...好得人驚...
0 c8 }& a( B, Utvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-7 12:35 AM
- l) m) b& d) f# htvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 O+ P2 W- ~$ o
可能阿老爺杜蔘貪佢有內在美呢。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
4 G' H& m5 e; S! j, {" F0 w( b2 FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我諗唔會啩,又爭家產呀?
# ^) B3 d$ R! U& U. s* b/ g8 n* u$ Dtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-7 03:39 PM
公仔箱論壇5 M' o" v8 i( h1 C
不一定係爭家產,我覺得該劇可能係爭"名譽"之戰
對此劇本不寄以期望.
看過預告後, 我寧願TVB重播"天梯"
雖然感覺上劇情與一般無線劇集相約,但一眾甘草演員確實期待
點解咁多人啲comments唔想睇嘅?? 不過如果唔係傳似港版大長針.. 我諗我都唔會想睇!
演員號召力問題 公仔箱論壇/ g# Z# _) `6 w
鍾嘉欣+黃浩然+陳展鵬+楊思琦=太弱
Looks Interesting. Will see how Eps 1 turns out then I would know if I will continue to watch..
不太喜歡鍾嘉欣的演出,對此劇其實期望不大,主要真是看老戲骨鬥戲為主。如果說以此劇捧鍾嘉欣上視后之位,我想未必可以成功。始終佘詩曼在《使徒行者》的表現更有發揮,相比之下,對《大藥坊》我不敢樂觀。