返回列表 回復 發帖
See the 1st episode, no so interesting...
晚晚都追,唔错~~~
/ {7 X! v% S9 W4 l4 }
2934800公仔箱論壇+ A2 x* C3 M0 a9 e  C$ U# A) e
丁一元机會大啩啲。
" t: l! C' L+ v. u5 gleekwoklam 發表於 2014-9-10 11:24 AM
2 d* z5 d) I0 X7 ?/ DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www3.tvboxnow.com: ~8 S8 s. d* E1 `' i# H8 |& p
乜唔係黃浩然係主角咩?.. 唔like陳生
+ R( ]! [6 s) e$ H

4 R1 Q3 k* r* h$ m2 Zwww3.tvboxnow.com乜唔係黃浩然係主角咩?.. 唔like陳生$ r6 o2 d* [6 p6 l
大文細佬 發表於 2014-9-11 01:31 AM
0 p8 \0 D0 r. R8 m* C. ]陳生個主角好似重要啲啲....www3.tvboxnow.com. f2 g, @, E8 X9 l+ c9 K

8 w4 U% F: l7 _9 c+ {; s8 htvb now,tvbnow,bttvb我同你一樣,但係真係唔好問我點解我麻麻哋支持陳展鵬。
  L% X+ C! m0 Z1 ?5 ~+ N/ ]Er......Er.....
: S7 L9 U) z4 r4 Atvb now,tvbnow,bttvb可能一直忘記唔到以前佢喺ATV啲演出,但最好笑嘅係,我只係睇咗幾集之嘛,影響又會咁大嘅?
# k) u$ U$ U9 L2 V% m3 e6 H' `
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
hahahahhahahaha

評分次數

• timmaxsing

6 b! E) d+ y6 O
陳生個主角好似重要啲啲....公仔箱論壇1 W, ^' x4 V  _# i3 }2 o8 \) k3 W2 `

7 p  W7 ^) X& {: u$ h0 p7 q公仔箱論壇我同你一樣,但係真係唔好問我點解我麻麻哋支持陳展鵬。' g- z* d0 x( d& B. z( s
Er......Er.....5 S# k6 _7 P# u
可能一直忘記唔到以前佢喺ATV啲演出,但最好笑嘅係,我只係睇咗幾集之嘛,影響又會咁大嘅?
# S- t7 q8 ~5 \tvb now,tvbnow,bttvb2935583 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 D' r: ^# S( e( n$ t
leekwoklam 發表於 2014-9-11 04:08 PM
; m; R" [  z$ r& _  w7 \

$ X( Q9 E) y, e5 g! e8 k1 I7 v# x公仔箱論壇各花入各眼... tvb成日比啲懶有型角色佢做.. 但我唔覺佢有型嘛... 我覺得如果佢想觀眾多啲buy 佢.. 應該做多啲務實啲嘅角色... 好似忠奸人郭晉安個角色咁.. 唔有型... 靠演技!..
8 f9 D. B2 Z; o公仔箱論壇講番套劇... 真係麻麻地... 劇情太舊... hea住睇會好啲
11/09/2014 一晚煉製1500粒「999正氣丹」,真係有效率嘅啫tvb now,tvbnow,bttvb5 O% b$ E5 U6 V7 U
一晚之內製成過千粒「九九正氣丹」,仲有埋靚靚專屬包裝盒又盛。公仔箱論壇, r7 L: F/ k* ~5 i- Z4 R
嘩........我諗而家我哋保X丸藥廠都未必有咁嘅運作效率啦,製中式丹丸過程好多工序好煩嗰喎....
# I' G! e5 d. V; K8 v- W, j8 F公仔箱論壇佛山市市民,小心有A貨呀,重有,啲丸係咪其實撈埋啲乜鬼地溝油造架?
tvb now,tvbnow,bttvb0 X' X" N& B  A
吃完會唔會長生不老架...定話呢?,"地溝藥"食咗會肚痛架...
排骨的髮型實在是....
4 F/ A8 l* {2 Z, K0 ^8 o, o黃浩然的造型令人想到佟本善, 好像都差不多+ p/ w9 t: |; p4 R, C
* t; }* |/ T8 ?6 o; L) V
不過竟然有叔叔(潘志文)~猜不到他會返TXB
tvb now,tvbnow,bttvb7 T# u- }8 [2 E! X- S) q
吃完會唔會長生不老架...定話呢?,"地溝藥"食咗會肚痛架...; p3 A- j& q9 M/ Z; {$ ?. M* F
timmaxsing 發表於 2014-9-12 02:24 AM
1 h  p" f5 j; k; O
999正氣丹,食完唔包保唔駛call 999白車架..........hehe
7 u7 M0 ]1 X) T2 j) etvb now,tvbnow,bttvb
3 [( w* c2 g- r. k* [tvb now,tvbnow,bttvb各花入各眼... tvb成日比啲懶有型角色佢做.. 但我唔覺佢有型嘛... 我覺得如果佢想觀眾多啲buy 佢.. 應該做多啲務實啲嘅角色... 好似忠奸人郭晉安個角色咁.. 唔有型... 靠演技!..
' O7 Z7 h' Y% W3 ]公仔箱論壇講番套劇... 真係麻麻地... 劇情太 ...
- ?% b; c. ?3 Ptvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-12 02:00 AM
( d7 c* K# h* E# E- h+ W. I
我睇《大藥坊》唔係hea睇咁答簡單,有部份劇情我係用「耳」聽就當睇咗......../ ^/ U4 v1 e( s: |- b" R7 w
唔怪得收視率咁慘,不如計「收聽率亅仲好。
# A) m& a( T& `5 F2 T我睇《大藥坊》唔係hea睇咁答簡單,有部份劇情我係用「耳」聽就當睇咗........7 y* S8 x5 s8 O% e
唔怪得收視率咁慘,不如計「收聽率亅仲好。1 w- o. a9 h. ~
leekwoklam 發表於 2014-9-12 01:31 PM
tvb now,tvbnow,bttvb# S' L; ]/ u0 [% O- p4 ~3 y
www3.tvboxnow.com$ t4 y4 _+ D( z
咁搞笑.. 呢套劇我都係聽架... 一路聽一路玩games或者睇書.. 有仲未兩集未睇.. 回你地啲帖仲好玩啲
我覺得幾好睇喔 陳展鵬個角色幾好玩 唔似黃浩然果邊咁悶
6 o8 U! }0 X3 i# ^2 k7 q  V
# E" Z* p0 P% T5 l
咁搞笑.. 呢套劇我都係聽架... 一路聽一路玩games或者睇書.. 有仲未兩集未睇.. 回你地啲帖仲好玩啲
! j5 Q2 }: J9 c! rtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-13 01:09 AM
8 Y: {. V6 G5 f細佬,我諗唔只你同我,好多人而家睇劇都係「以耳代目」就算。+ i4 d$ _! I( G' E6 A3 Q
我都想喺劇集吹水版搞個最高收聽率劇集選舉,但想同 J 神 版主溝通吓先。
我覺得幾好睇喔 陳展鵬個角色幾好玩 唔似黃浩然果邊咁悶' C; A  d, f- N
hajime112 發表於 2014-9-13 10:08 AM
( p1 M6 `" `5 u5 y: v0 k( y其實呢,本劇都唔算唔好睇,不過話題性無隔離《使徒行者》咁高就係事實囉。
sorry, Lynda Chung is very sweet, very BB, but seriously, she is just a doll, she really can't act.