返回列表 回復 發帖
仲未聽第六第七集呀.. 不過唔係咁like有人死...
  |+ s7 i2 _4 W0 w$ I5 t) H$ v9 etvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-17 01:34 AM
. k; F( o+ @' J' V& v# P5 I4 Rtvb now,tvbnow,bttvb 哈哈...我啱啱聽咗一半、睇咗一半啦,睇呢兩集時香港打大風呀。9 ~* B# z2 C, @* J5 c1 I

! U. h6 T, D5 k* Z/ S無架啦,無架啦,大哥繼祖死咗後短時間內冇重要角色瓜啦啩?公仔箱論壇( Y8 j4 }9 Q8 E4 V9 Z
公仔箱論壇% _. o4 \2 K9 m( Y
唉吔,杜蔘啱啱先喺死囚室「吔」咗人哋隻斬頭雞咋喎,咁即係......公仔箱論壇% s  h  |( M, w; I
( \' D: e% d5 v3 r
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
潘志文都好似好耐無做香港劇集
+ N- L; i* N; R+ I0 R6 `4 ftvb now,tvbnow,bttvbkkchau 發表於 2014-9-17 02:49 AM
% d$ W( Y+ S6 L7 C; P8 D公仔箱論壇係呀,好耐冇見「潘翁」啦。www3.tvboxnow.com! o/ R- {2 u9 R3 \$ m/ U; y) n

' `0 x) i4 O+ Y《大地恩情之古都驚雷》飾容亨
/ g+ C+ p2 |- X6 m6 Ctvb now,tvbnow,bttvb
很不错的一部电视剧
很喜欢锺嘉欣。她本身很清纯,已经足够。现在影视圈中,很少这类质地纯净的女子。她不需要去扮演冶艳,性感或粗豪的另类角色。这份纯真已非常难得了。
很喜欢锺嘉欣。她本身很清纯,已经足够。现在影视圈中,很少这类质地纯净的女子。她不需要去扮演冶艳,性感或粗豪的另类角色。这份纯真已非常难得了。 ...# b' ?9 P' e. w0 g$ ]: S
rosabobo 發表於 2014-9-18 05:07 AM
  s7 w/ x1 P$ o1 v公仔箱論壇/ D5 L* k$ Z8 a; j/ X3 y9 l
同意,所以我咪話佢係演杜佳期嘅不二之選囉。
很不错的一部电视剧www3.tvboxnow.com  J/ r8 J9 o" G0 q7 R
清晨一边 發表於 2014-9-17 08:20 PM
tvb now,tvbnow,bttvb- j, v9 F. c# j8 u
慢熱啦,應該係越來越多人睇架啦。
5 \/ t7 _# p5 t2 ]( v. Q/ ?- K$ htvb now,tvbnow,bttvb1-5集平均收視23點,最高28點。
看了几集, 还可以。最好越做越好。给我们看多一点好戏。
嘉欣BB做戲真係唔錯
" j9 T* y! O( u+ Y. ^$ c' B公仔箱論壇演技真係好好
熟女嘉欣
嘉欣BB做戲真係唔錯
) I5 I9 l) C/ F; C公仔箱論壇演技真係好好
3 U! n4 U' U" F1 o; y$ u0 syimmh2014 發表於 2014-9-19 07:49 AM
: N3 Z" X. j5 B8 [  t* ~+ dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: A9 p) W6 l& |! M6 V
我暫時比嘉欣78分,但隨劇情發展應該仲有得加。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-19 03:30 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb% f$ L4 L4 T0 R' m6 _$ B

7 M  t% W0 W( X9 e+ Y! J
熟女嘉欣
  X4 E& l. {  D3 A公仔箱論壇joeb66 發表於 2014-9-19 11:33 AM
) e2 K; x9 J7 `& |7 ^# D4 ~# G% `$ l3 V
哈哈......咁快就「熟咗」。tvb now,tvbnow,bttvb3 h  {4 I0 m2 P/ K
不過,正如我前日講,30頭真係女演員嘅最黃金時期嘅開端,希望BB好好掌握佢嘅黃金十年啦。
- m3 N1 I( B; B0 H6 n1 s8 {$ L  p& `www3.tvboxnow.com
我覺得嘉欣BB個樣好似吳尊... 兄妹定係姊弟呀?www3.tvboxnow.com8 b3 b4 u$ {2 J2 l3 H

6 L& M- ]! p3 A. n! e4 a% p  G* Wwww3.tvboxnow.com順帶一提.. 琴晚啱啱聽睇完至第九集.. 唔知大家有無覺得好奇怪呢.. 我個人認為, 人好難分善惡... 點解會有感而發呢??.. 係因為我睇完九集... 莊家啲人明明知道許崇明有幾奸.. 佢地有乜理由心底裡仲會覺得佢個女許君約對佢地咁忠誠呢?? 更何況莊繼宗同表妹相處時應該知道個表妹係幾有機心先至得架嘛... 人性根本無可能會分得咁清楚... 爸爸奸.. 係人都唔會太接受佢啲仔女係忠嘅.. 除非佢啲仔女表現真正為人係正直喇! 但許君約表現得唔係喎! 就好似香港警察入職前都要check埋家庭背景喇!
6 O- V1 U; J: a5 Ywww3.tvboxnow.com
6 i' y- p: O( d; qwww3.tvboxnow.com
我覺得嘉欣BB個樣好似吳尊... 兄妹定係姊弟呀?( Y. y# {( l2 k
! s: f! u; i5 |) ~3 \8 o* U) h$ s
順帶一提.. 琴晚啱啱聽睇完至第九集.. 唔知大家有無覺得好奇怪呢.. 我個人認為, 人好難分善惡... 點解會有感而發呢??.. 係因為我睇完九集... 莊家啲人明明知道許崇明 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 m  [2 T0 V8 L, T! \) N
大文細佬 發表於 2014-9-20 01:19 AM
www3.tvboxnow.com/ R* `$ Q1 W7 R" H( U; D2 G
唔! 好詳細嘅人格分析啊。
! x. y, B, j6 @! d6 o% M! h) T. Ltvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb1 C) X% Q% m: f! |/ X6 ?
其實,劇裡面類似細佬你舉嘅唔合理人物個性及表現我都覺得有幾個,不過而家整理緊,希望可以夾埋你嘅example,下週可以喺主帖正式討論。tvb now,tvbnow,bttvb# Q2 R% O$ a$ P2 U
其他網友都可以提供見解架。
我覺得嘉欣BB個樣好似吳尊... 兄妹定係姊弟呀?公仔箱論壇. |) D8 i; }; l  |

3 l, A- U" E6 h8 d# yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。順帶一提.. 琴晚啱啱聽睇完至第九集.. 唔知大家有無覺得好奇怪呢.. 我個人認為, 人好難分善惡... 點解會有感而發呢??.. 係因為我睇完九集... 莊家啲人明明知道許崇明 ...
3 t4 p- f, K0 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-20 01:19 AM
* y8 O; X# p* @7 t  p
咦~~~~集中睇眼鼻口,真係有8分相似呀,哈哈。細佬你對眼好sharp醒。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 ]" h1 e& d* j1 ]
的確,吳尊向來都有男生女相嘅格。; h& u4 @! M, L- u) K& c
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& \) ~1 i. p" i6 S
好好睇! 特別係主題曲和結尾曲, 係我每睇一集必听. youtube再每天必听嘉欣既大愛. 張德蘭都大過我咯仲咁好氣, 把聲同以前冇勿點變, 我覺得幾好!