返回列表 回復 發帖
tvb now,tvbnow,bttvb$ d# [" a8 W( S
咦~~~~集中睇眼鼻口,真係有8分相似呀,哈哈。細佬你對眼好sharp醒。tvb now,tvbnow,bttvb; }0 Y8 h- F4 H4 g  E; t
的確,吳尊向來都有男生女相嘅格。
! A) W; V5 z: X3 a29420042942006
4 Q) B: n8 d, G+ U2942005公仔箱論壇, A3 [+ k) f( o) T3 [, t( q
leekwoklam 發表於 2014-9-20 03:45 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ I# y% o6 d: Z

/ p+ z- m( ~& P) L一樣咁靚
www3.tvboxnow.com. g( x! p6 o( s3 \1 o( W% _. a% z
係囉J神版主。《大藥坊》啲訊息幾正面,睇佳期逆境中都唔放棄都睇得人舒服,唔明點解啲人唔鍾意囉。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( S+ N/ U- o7 a- J
leekwoklam 發表於 2014-9-23 03:21 PM
7 `. l6 t# m9 n! u9 `公仔箱論壇
7 u0 ^" P" R9 |www3.tvboxnow.com因為呢個世界唔係真係咁多人係可以做得到囉... 又或者人生不如意事十常八九.. 唔想再睇咁多唔開心嘅劇.. 好似我咁.. 情願睇輕鬆笑片.. 又或用下腦睇下啲偵探推理片..
' W8 Z' v" R; o; [唔睇《大藥坊》唔緊要架,不如淨係睇大結局就算。
" s- ^6 o$ `6 A+ }* n4 X想睇輕鬆好笑嘢?有冇睇J-2台《海女》?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' n6 w% d. `2 C1 S9 |

2 x+ m0 D# K4 [& T) R3 }# F2 t) F- n) VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 P- @2 b( R- ^8 B& G# v
leekwoklam 發表於 2014-9-24 12:59 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 _1 G8 B' f8 R+ q- G3 G
7 O: ?- \  [  ^
如果係笑片.. 我諗我會睇.. 多謝晒
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色, www3.tvboxnow.com! C8 Q' C9 @3 T' O4 I" a! J
除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無( z2 G' B* b8 r' B  v" h
tycn3320 發表於 2014-9-25 12:47 AM
. \4 I: @5 `% s9 s( D& \/ ^7 O, f1 s& e# D
可能仲未奸出嚟
"一元35歲就要瓜斗咯......".. 即係sad ending喇.. 唔想喊.. 唔鍾意sad ending
劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 @7 `4 ^' \9 S
2946635TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 a! d4 D, n2 N$ b! t
2946638TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' w* U. p! D, W2 O' E* ]. V4 I
leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:49 PM
' x) s7 X* M8 Z$ b
4 d1 k- \! I7 L2 W$ t$ W
可能會由廿集開始好睇番呢.. 可以多啲話題.. 同"使"倒轉
( O0 ?7 S+ K8 ~0 o4 c" W  qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話tvb now,tvbnow,bttvb9 l, @& t8 \2 e1 l( }9 ?% `
mnb1123 發表於 2014-9-27 09:30 AM
- {2 p. z0 O8 b' T" etvb now,tvbnow,bttvbwww3.tvboxnow.com% o( Y6 Q+ q; D7 o$ [0 ?& s# y
嘩.. 咁你仲係咪好思鄉呀?? 我只係幾年... 所以仲好思鄉... 不過啲港潮語已經唔識喇
- \5 ]5 l) E+ Z- e7 E4 w/ ]我大把時間返由其朝早响學校時.. 夜晚聽睇電視
www3.tvboxnow.com5 P8 w8 `+ l9 Z2 P: N/ K
我而家好多時都係第二朝好早一路睇琴晚嘅《大藥坊》,一路又回你哋啲帖。
3 @( P7 r% l+ D; Z/ ntvb now,tvbnow,bttvb寫緊字嘅時候剛剛睇到杜茸被打pat pat。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; B/ c  g' F# w' d/ i1 ^
2947135公仔箱論壇$ g# b$ c: [: k( \' j. }- w
leekwoklam 發表於 2014-9-27 12:40 PM
  b9 g( s" n* ^: W0 R2 ^+ E9 p* W1 L

% X# h# g9 ]* E% `6 g% \# u: T: S咁老比人打patpat?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! n  b+ I8 k: V

9 W  x7 M  B0 P$ Z都几思鄉嘅,挂住D老友,同學。同埋會好留意香港發生每样時事。六點半新聞、新聞透視、星期二檔案,鏗鏘集係必睇節目,
+ b- g% K3 X. owww3.tvboxnow.com所以都好多謝公仔箱論壇呢個平臺俾到我哋唔同类形嘅電影、電視節目  ...
8 }0 w1 b, x. h- ]tvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-9-28 02:24 PM
公仔箱論壇: I1 Z/ d7 n% h6 G1 z) m& n

1 p* c( M2 G- x% C  f% ^www3.tvboxnow.com我都係睇香港啲新聞update自己香港嘅時事架... 近排
(3)棺材內的黃浩然...外又點呢?
$ ~6 Q5 G2 N) I8 V. O3 p" J
外就陰功無比啦,呢排佢因怪病入院,雖然剛出院話冇乜事,但都冇法出席本劇宣傳,又要辭演新劇《張保仔》添........( z% e) f( Y/ E
leekwoklam 發表於 2014-10-3 04:13 PM
tvb now,tvbnow,bttvb- F2 b: t& ?, K) k
) g2 U) B6 m  x* P
係喇.. 聽講佢個病好似同大長針個皇帝一樣架
小弟連有關本劇嘅處境笑話一個都寫唔出,可想而知《大藥坊》真係幾唔掂..........
1 U: @1 I% A, p& Ltvb now,tvbnow,bttvb因為近期劇情真係超悶...........  [& l* o; B4 ]( a4 K- A
leekwoklam 發表於 2014-10-9 02:33 PM
www3.tvboxnow.com4 s+ }$ Q* x* {) _+ r! {' s, s
( {5 z+ {: Z5 t' K/ K
我都係咁話... 兩套都唔好睇.. 以為"再"會好啲.. 但又係失望.. 不過可能"再"後勁會好啲喇... tvb一係就有前無後.. 一係就有中段前後都無..
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 k. m7 X1 B1 S  ^% ]
我就話因為冇競爭所以無記D編劇.編導求勿其  。如果魔童攞到牌,班友仲唔打醒十二分精神?
! F! @; l6 B: omnb1123 發表於 2014-10-8 09:51 AM
) D' i4 B6 \9 B6 ~/ ^www3.tvboxnow.com
( p& a: d6 R5 C8 W3 q/ b* L.. 唔知會唔會有得dl佢網上啲劇呢?
所以我寕願睇千奇百趣玩HIGH-D
' I! ^3 R3 C+ L7 e, amnb1123 發表於 2014-10-8 11:39 AM
7 ?7 m" e2 b# h/ g( ]" a6 I- \5 `, j; k& E2 Z6 t+ g- p+ Y* J
千奇百趣玩HIGH-D同埋sunday扮野王.. 係我最近嘅主打呀
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 S" b" s7 f; b# S* F
使徒行者同大藥坊兩者都差不多喜愛,其實前者劇情好多沙石,唔係真係好好嗰隻囉。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& C, g3 o' W1 @+ ~8 p+ n
leekwoklam 發表於 2014-10-8 02:24 PM
公仔箱論壇4 F! W4 N* Q% c- U1 E

/ I8 U, d4 k5 _0 `沙石你都諗到.. 咁我咪要插沙囉