返回列表 回復 發帖
---第三、四次分段時間管理線-------------------------------
不計算本人,第三、四次分段時間有14人參與本帖起樓,所以在第三、四次分段時間40,000,000除14=2,857,143獎金
每人可得2,857,143獎金alexdwarves2014-09- ...
timmaxsing 發表於 2014-9-9 01:20 PM
多謝 J 神 獎金!!!

多謝 J 神 費心費時費力費金 辦活動!!!
答案: 1873 (我發"最後一帖"嗰陣望過一眼,但係應該仲有多幾帖)
gracechanstuart 發表於 2014-9-9 12:12 PM
連2000都冇
---第三、四次分段時間管理線-------------------------------
不計算本人,第三、四次分段時間有14人參與本帖起樓,所以在第三、四次分段時間40,000,000除14=2,857,143獎金
每人可得2,857,143獎金alexdwarves2014-09- ...
timmaxsing 發表於 2014-9-9 01:20 PM
thankssssss
連2000都冇
blacker14tt 發表於 2014-9-9 01:44 PM
已經唔錯囉!中秋係出去蒲既節日,唔通分分鐘望住個電話、手機咩!!
已經唔錯囉!中秋係出去蒲既節日,唔通分分鐘望住個電話、手機咩!!
gracechanstuart 發表於 2014-9-9 01:54 PM
咁J神要檢討遊戲日子 & 時間
tks
外星貓E生

並特設個別會員每過50帖,即送月餅券5百萬作為起樓鼓勵,多起帖多送金(以活動帖子計算有關派的月餅券)

不計算本人,有關計算如下:

參與會員 有關帖數 獲得金額
blacker14tt 186 5,000,000X3=15,000,000
tvbkk123 2435,000,000X4=20,000,000
gracechanstuart 1185,000,000X2=10,000,000
lhy92725 1415,000,000X2=10,000,000
lckiong 665,000,000X1=5,000,000
chan200308 1505,000,000X2=15,000,000
perfectman 7 $0
f40522000 1 $0
mark2010 2 $0
ricky867 3 $0
CC5176 $0
HENRY_16829 $0
allo 20 $0
alexdwarves 1 $0
pknoface535,000,000X1=5,000,000
Andy.y 1 $0
Pedestrian_A 5 $0
Jik 1 $0
wj_034 1 $0
匿名 7 $0
财神版有返黎派金喔
條骨都無佐lu
可惜,来晚了
並特設個別會員每過50帖,即送月餅券5百萬作為起樓鼓勵,多起帖多送金(以活動帖子計算有關派的月餅券)不計算本人,有關計算如下: 參與會員 有關帖數 獲得金額blacker14tt 186 5,000,000X3=15,000,000 tvbkk123 2435,00 ...
timmaxsing 發表於 2014-9-9 02:28 PM
匿名絕對超過40帖, 不過唔夠50
你自己都過100
多謝D金
匿名絕對超過40帖, 不過唔夠50
你自己都過100
多謝D金
blacker14tt 發表於 2014-9-9 02:33 PM
匿名帖唔計啦...都派唔到金
並特設個別會員每過50帖,即送月餅券5百萬作為起樓鼓勵,多起帖多送金(以活動帖子計算有關派的月餅券)不計算本人,有關計算如下: 參與會員 有關帖數 獲得金額blacker14tt 186 5,000,000X3=15,000,000 tvbkk123 2435,00 ...
timmaxsing 發表於 2014-9-9 02:28 PM
積分轉出如下:
pknoface2014-9-9 02:27PM TVB 5000000 元積分轉出
chan2003082014-9-9 02:27PMTVB 15000000 元積分轉出
lckiong2014-9-9 02:26PMTVB 5000000 元積分轉出
lhy927252014-9-9 02:26PMTVB 10000000 元積分轉出
gracechanstuart2014-9-9 02:25PMTVB 10000000 元積分轉出
tvbkk1232014-9-9 02:25PMTVB 20000000 元積分轉出
blacker14tt2014-9-9 02:23PMTVB 15000000 元積分轉出
匿名帖唔計啦...都派唔到金
timmaxsing 發表於 2014-9-9 02:40 PM
仲要係有兩條友係度匿名, 扯火
仲要係有兩條友係度匿名, 扯火
blacker14tt 發表於 2014-9-9 02:57 PM
所以就係喎...兩條匿名友未計3.5帖,,不過都無金囉啦...
多謝 J 神 額外起樓月餅券獎勵!!!