返回列表 回復 發帖
最重要係叫老表唔好開工。 尋日成日上唔到黎!
要衝4000帖, 除非allo, 老金, 同我3個一齊吹足12小時.
chan200308 發表於 2014-9-10 12:55 PM
J神兄負責買早午晚餐. 車車負責斟茶遞水.
前提仲要个坛生性
lhy92725 發表於 2014-9-10 01:38 PM
叫埋老表黎一齐吹.
老表睬你都傻,呢排晚晚都开工
lhy92725 發表於 2014-9-11 10:35 AM
証明佢夠勤力, 想年尾攞勤工奬.
吹水達人 kk、股東、小小強 等 都未投票!
HENRY_168 發表於 2014-9-11 10:37 AM
唔知佢地走晒去边?
仲欠一票之麻. 梗有人投既.
之前的紀錄, 前5名吹水王
http://www.tvboxnow.com/thread-3082931-81-1.html

請 tvbkk123,  blacker14tt, chan200308, lhy92725, gracechanstuart 在9月30號 post 多DD! 最好雙倍la! 陳大傻最少post 2000帖!  :cra ...
Pedestrian_A 發表於 2014-9-12 04:19 AM
咁多吹水王起度, 一於衝10000帖啦。

J神兄(吹水王)  - 負責2000帖
貓貓(吹水王)  - 再負責2000帖
陳兄(超級吹水王)  -負責3000帖
車車(地頭蟲) - 要負責2000帖
其他既人就負責最后既1000帖

目標一定能達到!
我負責嘅部分, 減一個零得唔得??
blacker14tt 發表於 2014-9-12 09:11 AM
既然車車還要負責斟茶遞水既工作, 咁減個零應該大家都唔會有咩意見既。
,我公司係做公職工作,何況這裡又管理人員,邊會做違規嘢,
timmaxsing 發表於 2014-9-12 11:29 AM
J神兄公司除咗你係吹得之外仲有幾多位? 同佢地训練定都好喎. 啲女人就多口水既, 班埋啲女同事黎. 連其他部門既都可以聯絡下喎.
邊個允許你比錢我?? 我就爆啦
blacker14tt 發表於 2014-9-12 11:53 AM
J神兄又係既, 比錢前要check下吖嘛, 點解唔先比黎我度呢? 即使到時我唔一定會還但點都唔會話爆啦.
btw, 尋晚我見到有HK朋友係FB鬧港鐵delay冇係閘口度通知大家 (廣播 or 跑馬燈 etc), 要去到月台先知道
不過HK人真係好勞嘈, delay 8min都要鬧
blacker14tt 發表於 2014-9-12 11:55 AM
到時玩遊戲衝10000帖嗰時叫埋呢位朋友黎發洩下囉.
你地咁快起度講緊數架啦? 好似都未開始喎?
no money no talk
chan200308 發表於 2014-9-13 08:21 AM
果然數口精, 你地敢勒索J神兄?
投票結束, 決定2014/09/30 (星期二) 4am ~ 2014/10/01 (星期三) 3:59am GMT+8進行此活動
在活動期間, 凡是在水區內回復, 每一帖皆有獎, 而獎金計算方式等資料
將會在2014/09/30 (星期二) 4am之前出爐, 其時會有一帖 ...
blacker14tt 發表於 2014-9-14 08:13 PM
我覺得匿名參與都應該獲得匿名奬.
車車早晨.