返回列表 回復 發帖

衝3000帖計劃 - 什麼日子最好??

單選投票, 共有 17 人參與投票 查看投票參與人

投票已經結束

0.00% (0)
52.94% (9)
17.65% (3)
5.88% (1)
5.88% (1)
11.76% (2)
5.88% (1)
您所在的用戶組沒有投票權限
在昨日由J神主持中秋幻影派金活動帖內, 我說只要水區總帖數超過3000帖就加碼派額外獎金
不料可能由於佳節關係, 吹水狂人都不在, 連2000帖也達不到
我派不到錢, 不開心, 所以現在做調查, 看大家比較希望在星期幾來一個衝3000帖的壯舉
預計活動進行日子將會是2014/09/29~2014/10/05的其中一天 (05:00~隔天04:59 GMT+8)

我當然不會叫大家白白衝3000帖, 目前打算是每帖都有獎金, 考慮設一定數目的暗樓
總獎金可能達TVB$500,000,000, 甚至更多, 主要都要看大家是否支持
如果投票人數少於15人, 那麼, 這個活動就要..............腰斬了
無法啦...我昨都忙...有四小時多潛水。
10月1日NO啦...大家如果同意的話,10月2日在舉行活動,我都加衝帖5億元,連同車車5億,合共10億金額!
timmaxsing 發表於 2014-9-9 05:02 PM
投票
1,2号都是香港假期喔
1-3号是大陆假期
吾知大马果边有无假期
lhy92725 發表於 2014-9-9 05:06 PM
咁arm 係假期??
2014/09/30 (星期二) 領先
係成個水區, 你地冇見到我寫"水區總帖數超過3000帖"????
記住呀, 少過15人投票就唔駛玩, 所以記得投票
我都唔知點投,日日都咁忙
tvbkk123 發表於 2014-9-10 11:28 AM
忙乜??
有10個人就得啦
chan200308 發表於 2014-9-10 11:53 AM
10個人衝3000帖好困難
10個人衝3000帖,衝到我加碼億元,唔少得過8億
衝到超級高點4000帖,我特別加送每人3千萬,即係貢獻大的會員最少有2億,貢獻少的會員最少有千萬收入,估計超級高點4000帖會我和車車會派高達20億金: ...
timmaxsing 發表於 2014-9-10 12:12 PM
唔好亂幫我加碼
由於是CHINA國慶,所以時間會SET08:00~01:00
timmaxsing 發表於 2014-9-10 12:16 PM
我會set 5am~4:59am係有原因, 唔好亂改
車車我個問題,4時論壇會系統更新,更新後就無記錄啦,更新都15-25分鐘左右
timmaxsing 發表於 2014-9-10 12:39 PM
我頭先回復你嘅時候就發覺, 因為我記嘅係日本時間
到時再調整過, 不過一定唔會係1am就結束
你想同我吹通霄
chan200308 發表於 2014-9-10 02:30 PM
如果係星期五晚, 我可以唔訓, 可惜而家係星期二領先
唔要, 我呢個週末要OT
唔好太大口氣
得13人