返回列表 回復 發帖
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半
* D+ c$ n0 n# W- P5 P1 g公仔箱論壇 嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半www3.tvboxnow.com. e/ a" _1 l& U5 a- e
嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版 ...! T2 f  D! |1 u8 U. v
mnb1123 發表於 2014-9-29 02:23 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ Z: o+ L! H/ X* F3 g2 t
好傳神就真啦嗰畫面,哈哈......
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂
' f* [( i. ?! X" x1 `( _tvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-30 03:31 AM
7 a9 p2 w+ E, Z$ {9 M1 Y* G! utvb now,tvbnow,bttvb蔘爺喺獄中都唔知幾happy,等緊啲大平紳士探訪幫佢翻案......
$ x& R7 r4 P' R: h1 H& Fwww3.tvboxnow.com
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢
8 W6 Z8 y3 [, G8 y- F8 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
公仔箱論壇' m( W+ O7 M  S) ^2 P' H, w8 h

4 f1 x- y2 E. ^) u3 j( o公仔箱論壇自食其果
5 ?/ `3 w7 O2 b5 ]( p! nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
tvb now,tvbnow,bttvb7 e" B% u8 T+ [4 W* Y
哈哈,好吖好呀,我都贊成...
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" A1 `2 P* H6 v/ E* S7 m0 ~3 I
! E4 _' l+ U6 v8 l. M' ~
自食其果
5 x8 @; J; D, x# W% V公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-10-2 02:02 AM
tvb now,tvbnow,bttvb# p# z9 l# j$ ^$ }( g- a8 L
係呀,自食其果,好有教育意義架.....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" x9 V8 w" h5 q* e, c: \
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ J9 T! ]6 _. M# {! F0 x

# p' _" X" B: ?. zwww3.tvboxnow.com
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....
. }! u* w& m! Z( w& t0 ?( XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
4 H% m& e' f% M1 n4 B! l% S7 j0 Awww3.tvboxnow.com養不教,父之過。慈母多敗兒
) b9 _2 u: H% f; ]' o
養不教,父之過。慈母多敗兒
) z* |6 _& J8 F' u1 I3 T& Qmnb1123 發表於 2014-10-10 12:24 PM
3 p. ?' g- N5 k( n% D3 j# J; _

9 d; }2 u, v7 x1 ltvb now,tvbnow,bttvb好采我爸爸媽咪唔係咁教我啫
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 f: L. x6 A+ l/ S* R
大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
- r7 D4 n' i* m* N) y0 @5 @

. ^  u9 `$ o. {- m; Q* s
9 ^9 Q5 ?  R- R# Mtvb now,tvbnow,bttvb杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?
$ a6 t  t* V9 B& O" x$ @tvb now,tvbnow,bttvb可以公仔箱論壇) `) V3 h; G. c6 L: t  H
4 n3 m/ r) b* L8 q
(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?
' ]7 @0 g: k" e0 D2 P' Q唔會
$ @9 k5 \! a, i0 c" f  Z公仔箱論壇9 r% Z3 N+ i* |
(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會5 |8 B" L. ~+ D& A, _
結為夫婦
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?& U/ q9 N1 z/ D7 p, D* s
可以! Y, ]8 h  v( [7 _www3.tvboxnow.com& \( x. U+ e+ ?7 b7 T  A8 i; @4 j

0 t8 w3 g* A/ {( y(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?公仔箱論壇8 c% B8 P9 c8 |# l" o4 [
  U8 Z0 B  A) G% q- d8 b公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- p1 x% h/ {: O5 j5 {$ S, i
- Q7 @# y: g: F" V% c, s" j1 V: h4 Q' A0 J7 }# ?& @: |8 J" o5 D+ `2 R+ g# N9 n7 R
(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會) F  W" |5 W0 s% T4 M) H& _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 D$ ^& B- A" H7 D
成為情侶( B5 t: I2 s' }

5 i- T9 ]7 I# Y+ Z$ ftvb now,tvbnow,bttvb幾好.. 同你比嘅sample一樣! 不過呢個唔係我想要嘅結局... 我想丁一元唔會死, 佳期醫好佢, 咁可以比人知道佢嘅醫術高明.. 最後佢地結為夫婦一齊搞好尚春堂.. HAPPY ENDING
. K5 p$ a+ ]* Y9 r! [7 l公仔箱論壇
公仔箱論壇9 U  Y+ f: w. q7 z5 K1 y
tvb now,tvbnow,bttvb9 H7 ]. ?, m8 @. m: L
2960282tvb now,tvbnow,bttvb; O( n$ t4 Q7 q9 N
杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
  q! d+ s1 u) x+ X/ Jtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-10-15 03:45 PM
$ ~8 L7 n4 N* n% m! p
& ^3 H3 ~; o: Q1 Y$ F3 utvb now,tvbnow,bttvb咁又要佢呢種人先可以知道乜人係人格高尚啲
# _  r- z+ @+ J/ r# O
5 w& L7 H0 l6 {9 m$ XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。想提下林子善(洪炳).. 同梁烈唯比較.. 佢地兩個好多時都演啲差唔多嘅角色.. 但我覺得林子善嘅演技好梁烈唯好多.. 唔造作唔扮野.. 做到每一套劇所需嘅性格.. 唔抄人.. 唔知你地有無同感呢?