返回列表 回復 發帖
周海媚(海味)都係其中一個答案。
# ]  b) O8 `$ J5 v) g. D6 rtvb now,tvbnow,bttvb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
tvb now,tvbnow,bttvb0 C! C, |5 f# Z
細佬好嘢,都可算估中其中一個心目中標準答案,收獎金吖。tvb now,tvbnow,bttvb1 T3 ?) n# ~3 U9 |* a
leekwoklam 發表於 2014-9-12 12:03 PM
( o. w) f. b* gtvb now,tvbnow,bttvbwww3.tvboxnow.com* d) s# y  V3 Z1 a. N& G
lam lam 多謝晒
8 R/ G1 S1 z" K8 P; k
) }$ d# A# n# S9 T公仔箱論壇但我未答到你第二round問題呀.. 因為未睇
# J3 w8 h( X! W+ _1 t' e
哈哈,有創意到極,幾鍾意,請稍等收獎。
' R4 ^+ n- f+ I: zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-12 12:10 PM
5 @7 g3 q  ]# R2 x( uThank you!
- W; _  r2 i9 d, j5 W公仔箱論壇杜陸=盜錄,呵呵,玩食字乎,請稍等收獎。
# q7 _/ w) f- a" G公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-12 12:12 PM
. @# ?( b0 ~4 f6 t多謝樓主Lee sir
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' R* P0 O- h. C. o1 f6 j  p

/ \- u' \$ d2 J" \tvb now,tvbnow,bttvblam lam 多謝晒; }+ W, s6 p1 k7 J4 W' F6 H( z

P* |) }* P% l) k" ?  ^7 j$ H+ b/ _* C但我未答到你第二round問題呀.. 因為未睇. G) b* @. R8 ^' D/ L& L% M$ u; |
大文細佬 發表於 2014-9-13 01:43 AM
6 B5 S; Y9 n% a) n! V" I" R' D# D
唔係每一round都係IQ題,但都希望可以加插多幾次。
冰桶挑戰?點同我戰阿。你1314167七個號碼,淨係睇我1123四個號碼就知我响到坐几耐,求其搵D靚一人一口水都淋死你 大佬、阿sir、頂神更加唔使出手
冰桶挑戰?點同我戰阿。你1314167七個號碼,淨係睇我1123四個號碼就知我响到坐几耐,求其搵D靚一人一口水都淋死你 大佬、阿sir、頂神更加唔使出手 ...
, b% D! p! K/ ^0 Z  qwww3.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-9-17 01:33 PM
tvb now,tvbnow,bttvb; i" S5 e" }. H( L
1 m8 i$ F" E+ @3 W6 |* ]- @
話時話吖... 想問你好耐... 成日要叫你mnb1123.. 其實可唔可以叫你mbb呢... 依家個個都叫bb嘛
. }, i4 d3 I' M/ B/ b! t" ~% i. S  \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇& T* u" X# ]& l# K
咁阿杜蔘1314167仲會點樣再戰明天法呢?
2 U/ _0 u5 {9 e! N! d1 H) f
4 a  V" }% S% n" l; e& ctvb now,tvbnow,bttvb話時話吖... 想問你好耐... 成日要叫你mnb1123.. 其實可唔可以叫你mbb呢... 依家個個都叫bb嘛 公仔箱論壇- k) n* @- q+ G

6 c( d* |: u2 T0 Rwww3.tvboxnow.com咁阿杜蔘1314167仲會點樣再戰明天法呢?www3.tvboxnow.com' }4 Y! a4 A0 n/ T; F
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:17 AM
# k7 ^( \4 t4 d- Z  B6 R* G5 T4 j大佬想叫乜都得,唔叫低B就得 呢個名都係求其順手撳出來嘅,貪順手
. ~9 G1 Y6 i1 r; N' K8 t* f% j! e公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ v- g2 s! v5 I& {! B5 p- b' r
5 p! c2 x1 U9 T* v# w. g1 {9 T) Y6 S1 _, E9 c
話時話吖... 想問你好耐... 成日要叫你mnb1123.. 其實可唔可以叫你mbb呢... 依家個個都叫bb嘛 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 k% a. m. a7 s
, R) d/ o$ n4 {# o
咁阿杜蔘1314167仲會點樣再戰明天法呢?$ S" }. ?0 x8 B  [$ z% i( ~! C
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:17 AM
3 i5 Z4 Z0 x: i+ @, STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈,冇得出番嚟架啦。
6 q/ C- t% G& l7 n% g. v& f# ltvb now,tvbnow,bttvbBTW宣傳吓。《再戰明天》係電視劇,講懲教署嘅,接《使徒行者》檔架嘛。
繼祖有著背心.. 繼宗無...
6 z2 c7 Y" X4 N8 Y& w' p+ P" c' u0 U繼宗有吊帶... 繼祖無
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-20 11:22 AM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 w& Q/ T2 G6 n1 X
公仔箱論壇; s2 }/ k; a. i' ~. N
繼祖有著背心.. 繼宗無...
5 _; P, u0 b5 e, P& N% U7 \, v7 t2 Nwww3.tvboxnow.com繼宗有吊帶... 繼祖無
" ]% x! R( A% D( r3 c大文細佬 發表於 2014-9-20 01:53 AM
& k: U# m# v: o0 @- d- u
細佬先拔頭籌,稍等收獎。
其他會員請留意兄弟二人配戴物件及外形上之差異吖唔該。
繼祖有帶手錶 ; 繼宗無。# i8 ]5 e5 N" ]$ C! |
繼祖有帶領帶 ; 繼宗無。
tvb now,tvbnow,bttvb$ M% z0 O9 S/ ]1 F
細佬先拔頭籌,稍等收獎。
8 N0 o2 z$ z" R, \2 U& `leekwoklam 發表於 2014-9-20 11:20 AM
4 D. b) L2 J% X1 F1 A( X3 f
" }4 Z' M/ G7 t* q8 uwww3.tvboxnow.com多謝晒Vandas姐 & lam lam!
繼祖有帶手錶 ; 繼宗無。
6 c; L  y  Z& _* R& F4 t繼祖有帶領帶 ; 繼宗無。% _. M0 |) x5 T: u7 n
ccw-james 發表於 2014-9-20 05:15 PM
: ]3 M4 [/ r9 E  Q- ?/ Twww3.tvboxnow.com啱啱啱,請收獎金吖。