返回列表 回復 發帖
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半
$ ?2 P( c# o( s6 g( U5 ?- V6 D公仔箱論壇 嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半
* E8 g) {# c& q. o/ A 嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版 ...
5 l3 Q) n/ \* `4 Q- GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-9-29 02:23 PM
; |+ m8 l5 J! R2 o公仔箱論壇好傳神就真啦嗰畫面,哈哈......
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂
# M* v- q# A) ytvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-30 03:31 AM
  w7 J  B% T6 i+ D- A7 Lwww3.tvboxnow.com蔘爺喺獄中都唔知幾happy,等緊啲大平紳士探訪幫佢翻案......" [! t9 f% E/ l  U1 Z+ ^) {
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢
4 I, U1 Z: L/ B; z5 j# ymnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
3 w2 _$ V5 c# A7 A: X: k
- j/ a/ s% J+ ~2 T( K& S! o' Lwww3.tvboxnow.com自食其果
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢$ n9 |/ {8 l3 d
mnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
www3.tvboxnow.com/ E8 S: r! S$ E! Z, C4 h* G2 J$ q" ?
哈哈,好吖好呀,我都贊成...
tvb now,tvbnow,bttvb6 Q2 z! \6 h! S( \' n5 ]9 E

9 m3 k: H8 }2 Z. j" I& Nwww3.tvboxnow.com自食其果+ F' b# ~, w# b' }" [+ E
大文細佬 發表於 2014-10-2 02:02 AM
1 \% G' j; t3 ~* I; [
係呀,自食其果,好有教育意義架.....
' G/ g0 v3 t1 C7 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
% U- O  H' s, [) I; {
" |- w2 X, e) t! c+ z7 twww3.tvboxnow.com
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....
' D& W: u3 e7 F' c4 a( a+ x大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
公仔箱論壇6 M. X4 M7 u  K% c- D% y) ]
養不教,父之過。慈母多敗兒
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( P. a8 ~: f' _, a5 o3 S0 E
養不教,父之過。慈母多敗兒 www3.tvboxnow.com7 H4 z% Y: n: F; \
mnb1123 發表於 2014-10-10 12:24 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* s5 b. i0 V. N) z# F6 b% V
$ D/ D6 E* M7 b& w: W
好采我爸爸媽咪唔係咁教我啫
( Y5 [& R8 M1 ]# f* w  uwww3.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
tvb now,tvbnow,bttvb+ c) Z% J- f  D/ d; b  l

) p" @# d( z7 Q9 F6 g" Q3 {
% D- w: G% @+ b' T1 v4 e/ `tvb now,tvbnow,bttvb杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?
1 ]& S" {$ b) G* F" |$ z可以
& P9 ?' [# H  \% c& C% {% V( t4 K4 mwww3.tvboxnow.com5 `5 g+ B4 K; A) T
(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% e% S* }# X1 H, f
唔會+ Z' y) \2 e, _  q) u: v% L# [

6 Z1 h/ f0 O, J7 Y! Ltvb now,tvbnow,bttvb(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會
) o. {6 M0 d8 T5 Z結為夫婦
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?
4 _* Q3 e& ^, j9 z1 @tvb now,tvbnow,bttvb可以! Y, ]8 h  v( [7 _www3.tvboxnow.com  o; G  j/ V$ I- \7 T0 B8 G

+ K' Q. K. x9 ^9 D, {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?公仔箱論壇8 c% B8 P9 c8 |# l" o4 [1 g1 y' F3 {+ Y6 v
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- p1 x% h/ {: O5 j5 {$ S, i
' |; A1 `0 t6 `公仔箱論壇: h4 Q' A0 J7 }# ?& @: |8 J" o5 D+ `公仔箱論壇" X8 a5 k* Z$ S; H
(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會) F  W" |5 W0 s% T4 M) H& _
; G; V/ m' H+ @/ V% |成為情侶
9 c; f- x- I/ A3 ?. x
8 j: F) D) t2 J3 c# R& j) }5 [公仔箱論壇幾好.. 同你比嘅sample一樣! 不過呢個唔係我想要嘅結局... 我想丁一元唔會死, 佳期醫好佢, 咁可以比人知道佢嘅醫術高明.. 最後佢地結為夫婦一齊搞好尚春堂.. HAPPY ENDING
0 t- V) }. I3 q# T4 w8 r0 J公仔箱論壇
7 m* d/ Z# l* P+ c1 x- K1 Ktvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇3 j, A6 s4 W7 D2 C, s; K7 Q% Q/ K
2960282TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 O' @0 K5 a& j: K- ?5 H
杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
- {& n" v" H9 Fwww3.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-10-15 03:45 PM
  N+ H# Y  \# w# P' d9 X' k. d
  I9 A4 I) h, x# Z& m. t( C1 DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁又要佢呢種人先可以知道乜人係人格高尚啲tvb now,tvbnow,bttvb8 q+ e( t9 C6 M; o4 F8 D+ P

# `. |1 o! Y3 j/ y7 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。想提下林子善(洪炳).. 同梁烈唯比較.. 佢地兩個好多時都演啲差唔多嘅角色.. 但我覺得林子善嘅演技好梁烈唯好多.. 唔造作唔扮野.. 做到每一套劇所需嘅性格.. 唔抄人.. 唔知你地有無同感呢?